Start paketi

Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala. Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzećima i obrtima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova te zavoda za zapošljavanje HZZ-a i njihove (od mjere do karijere). Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme. Za sve vaše upite kontaktirajte nas putem naših kontakt obrazaca.

* Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Prikazujemo 1–12 od 26 rezultata

-7%Silhouette Cameo - Hobby StartUp paket

Silhouette Cameo – Hobby StartUp paket. Ovaj StartUp paket ima opciju biranja između tri Cameo rezača uz našu Hot Berry termo prešu kao podršku apliciranja.

Silhouette Cameo – Hobby StartUp paket

3.350,00kn4.225,00kn + PDV
-7%Silhouette Cameo PRO - Premium StartUp paket

Silhouette Cameo 4 – Basic StartUp paket Silhouette CAMEO 4 je novi rezač folije koji Hobby-stima i malim obrtima te kretivcima daje slobodu i kreativnost.

Silhouette Cameo 4 – Basic StartUp paket

5.900,00kn6.500,00kn + PDV
Silhouette Cameo PRO - Premium StartUp paket

Silhouette Cameo 4 plus – Standard StartUp paket. Standard StartUp paket sačinjava Silhouette Cameo 4 plus rezač folije i Stahls Maxx termo prešu.

Silhouette Cameo 4 plus – Standard StartUp paket

10.000,00kn12.000,00kn + PDV
Silhouette Cameo PRO - Premium StartUp paket

Silhouette Cameo PRO – Premium StartUp paket. Premium StartUp paket sačinjava Silhouette Cameo 4 PRO 24′ rezač folije i Stahls Maxx termo prešu 40×50 cm.

Silhouette Cameo PRO – Premium StartUp paket

13.000,00kn + PDV
-8%Roland Startup paketi

Roland Startup paketi. Vrlo interesantan desktop eco-solventni printer iz role kojem je glavna odlika multifunkcionalni ispis za razne vrste medija. Ovaj printer osim što printa aplikacije na tekstil (tamne i svijetle) može printati i razne medije za ukrašavanje raznih podloga kao što su naljepnice, etikete, plakati.

StartUp paket – Roland multifunkcionalni printer iz role

55.600,00kn 51.500,00kn + PDV
-4%Startup paket desktop sublimacija

Startup paket desktop sublimacija. Epson SureColor SC-F500. Epsonov novi produkcijski sublimacijski printer iz role kompaktnog formata od 24´ koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne sublimacijske materijale.

StartUp paket – Desktop produkcijska sublimacija

29.800,00kn 28.800,00kn + PDV
-3%StartUp paket za tisak na majice i šalice

StartUp paket za tisak na majice i šalice. Ovaj StartUp paket sačinjava sve što vam je potrebno za pokretanje ozbiljne manje proizvodnje za tisak na majice i druge tekstilne i ne tekstilne materijale. Tisak na majice i šalice | Edukacija | Support | Oprema | Materijali

StartUp paket – Produkcijski tisak na majice i šalice (Print shop)

32.900,00kn 32.000,00kn + PDV
-5%StartUp paket OKI WT printer

StartUp paket OKI WT printer. U ovom StartUp paketu složili smo opciju za tisak na tamne majice sa OKI tehnologijom tiska sa bijelom podlogom.

StartUp paket OKI WT printer – Tisak na tamne majice

22.950,00kn30.850,00kn + PDV
-3%StartUp paket za DTG tisak na majice

StartUp paket za DTG tisak na majice. U StartUp paket ubacili sve što vam je potrebno za tisak na tamne i svijetle majice DTG tehnologijom. Uz printer u ovom se paketu nalazi Stahls HOVER preša za fiksiranje otiska. U paketu se nalazi printer sa svim potrebnim repromaterijalom za pokretanje vlastitog posla.

StartUp paket za DTG tisak na majice

94.500,00kn112.500,00kn + PDV
-12%StartUp Sito Tisak za početnike

U ovaj smo StartUp Sito Tisak paket za početnike ubacili sito tiskarski stol sa jednim radnim mjestom i jednom print glavom te termo prešom za fiksiranje otisaka. Uz paket dolazi aluminijska rama sa navučenom svilom, svijetlo i emulzija za snimanje i razvijanje, te potrebni alati i repromaterijal za tisak na majice.

StartUp Pro 2.0 – Sito Tisak za početnike sa termo prešom

10.800,00kn 9.600,00kn + PDV
-12%StartUp Sito Tisak proizvodni paket

StartUp Sito Tisak proizvodni paket. U ovaj smo StartUp proizvodni paket ubacili sito karusel sa 4 radna mjesta te prateću opremu i repromaterijal.

StartUp Sito Tisak proizvodni paket

24.200,00kn 21.500,00kn + PDV
-3%StartUp Standard paket

U StartUp Standard Paket složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A3 printera L1300, repromaterijala te kvalitetne termo preše za majice

StartUp Standard paket – Sublimacija na pamuk Epson A3

4.400,00kn13.000,00kn + PDV