Start paketi

Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala. Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzećima i obrtima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova te zavoda za zapošljavanje HZZ-a i njihove (od mjere do karijere). Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme. Za sve vaše upite kontaktirajte nas putem naših kontakt obrazaca.

Prikazujemo 1–12 od 24 rezultata

-9%Silhouette Cameo PRO - Premium StartUp paket

Silhouette Cameo 4 – Basic StartUp paket Silhouette CAMEO 4 je novi rezač folije koji Hobby-stima i malim obrtima te kretivcima daje slobodu i kreativnost.

Silhouette Cameo 4 – Basic StartUp paket

5.250,00kn6.150,00kn + PDV
-6%Silhouette Cameo PRO - Premium StartUp paket

Silhouette Cameo 4 plus – Standard StartUp paket. Standard StartUp paket sačinjava Silhouette Cameo 4 plus rezač folije i Stahls Maxx termo prešu.

Silhouette Cameo 4 plus – Standard StartUp paket

8.800,00kn10.800,00kn + PDV
-6%Silhouette Cameo PRO - Premium StartUp paket

Silhouette Cameo PRO – Premium StartUp paket. Premium StartUp paket sačinjava Silhouette Cameo 4 PRO 24′ rezač folije i Stahls Maxx termo prešu 40×50 cm.

Silhouette Cameo PRO – Premium StartUp paket

12.999,00kn 12.299,00kn + PDV
-4%Roland Startup paketi

Roland Startup paketi. Vrlo interesantan desktop eco-solventni printer iz role kojem je glavna odlika multifunkcionalni ispis za razne vrste medija. Ovaj printer osim što printa aplikacije na tekstil (tamne i svijetle) može printati i razne medije za ukrašavanje raznih podloga kao što su naljepnice, etikete, plakati.

StartUp paket – Roland multifunkcionalni printer iz role

55.600,00kn 53.450,00kn + PDV
-4%Startup paket desktop sublimacija

Startup paket desktop sublimacija. Epson SureColor SC-F500. Epsonov novi produkcijski sublimacijski printer iz role kompaktnog formata od 24´ koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne sublimacijske materijale.

StartUp paket – Desktop produkcijska sublimacija

29.800,00kn 28.800,00kn + PDV
-7%StartUp paket za tisak na majice i šalice

StartUp paket za tisak na majice i šalice. Ovaj StartUp paket sačinjava sve što vam je potrebno za pokretanje ozbiljne manje proizvodnje za tisak na majice i druge tekstilne i ne tekstilne materijale. Tisak na majice i šalice | Edukacija | Support | Oprema | Materijali

StartUp paket – Produkcijski tisak na majice i šalice (Print shop)

29.500,00kn31.700,00kn + PDV
-5%StartUp paket OKI WT printer

StartUp paket OKI WT printer. U ovom StartUp paketu složili smo opciju za tisak na tamne majice sa OKI tehnologijom tiska sa bijelom podlogom.

StartUp paket OKI WT printer – Tisak na tamne majice

22.950,00kn30.850,00kn + PDV
-3%StartUp paket za DTG tisak na majice

StartUp paket za DTG tisak na majice. U StartUp paket ubacili sve što vam je potrebno za tisak na tamne i svijetle majice DTG tehnologijom. Uz printer u ovom se paketu nalazi Stahls HOVER preša za fiksiranje otiska. U paketu se nalazi printer sa svim potrebnim repromaterijalom za pokretanje vlastitog posla.

StartUp paket za DTG tisak na majice

94.500,00kn112.500,00kn + PDV
-10%StartUp Sito Tisak za početnike

U ovaj smo StartUp Sito Tisak paket za početnike ubacili sito tiskarski stol sa jednim radnim mjestom i jednom print glavom te termo prešom za fiksiranje otisaka. Uz paket dolazi aluminijska rama sa navučenom svilom, svijetlo i emulzija za snimanje i razvijanje, te potrebni alati i repromaterijal za tisak na majice.

StartUp Pro 2.0 – Sito Tisak za početnike sa termo prešom

10.500,00kn 9.500,00kn + PDV
-10%StartUp Sito Tisak proizvodni paket

StartUp Sito Tisak proizvodni paket. U ovaj smo StartUp proizvodni paket ubacili sito karusel sa 4 radna mjesta te prateću opremu i repromaterijal.

StartUp Sito Tisak proizvodni paket

22.000,00kn 20.000,00kn + PDV
-20%StartUp Standard paket

U StartUp Standard Paket složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A3 printera L1300, repromaterijala te kvalitetne termo preše za majice

StartUp Standard paket – Sublimacija na pamuk Epson A3

4.400,00kn12.199,00kn + PDV
-3%StartUp sublimacijski produkcijski paket. Ovo je produkcijski paket za izradu raznih sublimacijski proizvoda. Sa ovim start paketom možete raditi proizvode kao što su sportske majice, poliester tekstil, razne vrste sublimacijskih materijala kao što su šalice te proizvodi iz promotivnog poklon programa.

StartUp sublimacijski produkcijski paket. Ovo je produkcijski paket za izradu raznih sublimacijski proizvoda. Sa ovim start paketom možete raditi proizvode kao što su sportske majice, poliester tekstil, razne vrste sublimacijskih materijala kao što su šalice te proizvodi iz promotivnog poklon programa.

StartUp Sublimacijski produkcijski paket

82.000,00kn 79.999,00kn + PDV