Gea Data doo

StartUp paket – Roland multifunkcionalni printer iz role

Akcija!
 • StartUp paket - Roland BY-20 - DTF printer
 • banner-BN2-20
 • Versa Studio BN2 20 social
 • maxresdefault
 • signs
 • tshirt
 • Stahls-Maxx - rabljena preša
 • Stahls-Maxx demo stroj
 • Stahls-Maxx (7)
 • Stahls-Maxx (1)
 • Stahls-Maxx (3)
 • Stahls-Maxx (6)
 • window-graphics
 • labels
 • decor
 • BN2-20_and_20A_udx3ee
 • bn2-20
 • bag

StartUp paket – Roland multifunkcionalni printer iz role

Original price was: 7.899,00€.Current price is: 7.599,00€. + PDV

Roland Startup paketi. Vrlo interesantan desktop eco-solventni printer iz role kojem je glavna odlika multifunkcionalni ispis za razne vrste medija. Ovaj printer osim što printa aplikacije na tekstil (tamne i svijetle) može printati i razne medije za ukrašavanje raznih podloga kao što su naljepnice, etikete, plakati. Roland VersaStudio BN2-20A + set boja CMYK. *Rok isporuke +/- 25 radnih dana. Zbog stalnih promjena cijena od strane dobavljača, zadržavamo pravo promjene istih bez predhodne najave. Cijena dostave biti će prikazana na ponudi/predračunu.

Dostupno uz narudžbu

SKU: STARTUPROLAND001 Kategorije: , , , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

StartUp paketi za pokretanje vlastitog posla

Roland Startup paketi.  StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno. Ne daju se i ne žele se uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda. Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

StartUp paketi – Rješenja za početnike

Ponukani ovim mjerama, a iz iskustva znamo da je svakome tko bi nešto pokrenuo potrebna pomoć i jednostavnost pri odabiru opreme te opcija tehnike sa kojima bi radili, napravili smo StartUp pakete koji sačinjavaju a ovisno o paketima sve što je potrebno za pokretanje malih Craft radionica ili print shopova za tisak na razne vrste materijala raznim tehnikama tiska. Tako imamo StartUp pakete koji su složeni kao cjeline i sačinjavaju opremu za sublimacijski tisak na majice tehnikom sublimacije na pamuk, termo tisak na pamučne majice i sportsku odjeću i opremu, sito tisak za apliciranje na tekstilne i ne tekstilne materijale, digitalne printere koji tiskaju direktno na majice, sisteme za tisak na šalice i sublimacijski pripremljene materijale, te još raznih drugih opcija i varijanti za opremanje vaših malih i kreativnih proizvodnih pogona. StartUp paketi se mogu modificirati, a ovisno o Vašim idejama i željama sa kojom bi opremom radili.

Roland Startup paketi –  Roland Versa BN2 20 i 20A Printer/Cutter – Primjena i Namjena

Roland Startup paketi. Vrlo interesantan desktop eco-solventni printer iz role kojem je glavna odlika multifunkcionalni ispis za razne vrste medija. Ovaj printer osim što printa aplikacije na tekstil (tamne i svijetle) može printati i razne medije za ukrašavanje raznih podloga, a u taj segment onda ubrajamo materijale tipa naljepnica za oslikavanje izloga ili vozila, etiketa i deklaracija, plakata, letaka i raznih proizvoda papirne konfekcije, canvas platno te još mnogo raznih vrsta materijala koji onda čine jedan kompletan proizvod. Printer koristi originalne Roland Eco Sol ekološki kompatibilne boje visoko kvalitetne te živog koloritnog spektra.

Roland VersaStudio BN2-20 i BN2-20A  je desktop – produkcijski Ink-Jet printer iz role maximalne širine 18.9´ili 480mm. Najnovija tehnologija nanošenja boje na materijal sa potpuno redizajniranim print glavama, te u kombinacij sa Eco-Sol Max bojama daje savršen otisak na razne vrste medija. Nova generacija Roland VersaStudio BN-20 ima mogućnost printanja  potpuno novim inovacijskim sistemom printanja White, Metallic silver  boje, što definitnovo proširuje mogućnosti za ubacivanjem novih proizvoda u Vaš asortiman. Već poznata opcija konturnog rezanja sad već unaprijeđena inovacija. Ova opcija omogućuje konturno rezanje vaše grafike tik nakon tiska bez premotavanja i ponovnog namještanja otprintanih grafika na početnu poziciju za rezanje.

Nova generacija Roland Desktop Eco Solvent printer-cuttera.

Roland VersaStudio BN2-20 i BN2 20A su desktop – produkcijski Ink-Jet printeri iz role maximalne širine 20,2 in´ili 515mm. Najnovija tehnologija nanošenja boje na materijal sa potpuno redizajniranim print glavama, te u kombinacij sa Eco-Sol Max bojama daje savršen otisak na razne vrste medija. Nova generacija Roland VersaStudio BN2-20 ima mogućnost printanja  potpuno novim inovacijskim sistemom printanja CMYK + White  boje, što definitnovo proširuje mogućnosti za ubacivanjem novih proizvoda u Vaš asortiman. Već poznata opcija konturnog rezanja sad već unaprijeđena inovacija. Ova opcija omogućuje konturno rezanje vaše grafike tik nakon tiska bez premotavanja i ponovnog namještanja otprintanih grafika na početnu poziciju za rezanje.

Savršene boje – Roland VersaStudio BN2-20

Novi sistem obojenja sa glavom Piezoelectric Ink jet sistemom pružiti će vam potpunu pouzdanost i izvrsnu kvalitetu ispisa od 1440 Dpi-a. Roland VersaStudio BN2-20 ima punjenje od 220ml te opcija bijele također. Roland VersaStudio BN2-20  namjenjena je za tisak na proizvode poput etiketa i naljepnica, dekorativnih grafika, printanih folija za izloge i naljepnice za izloge, t-shirt i tekstilnog ukrašavanja, te mnogo drugih Rolnad Versa BN2 Products proizvoda. Zasigurno najbolja opcija desktop Ink-Jet printera na tržištu vrhunske kvalietet izrade. Inovacija tiska iz role na različite proizvode u suvremenoj svakodnevnici. Sve specikikacije mogućnosti i novitete pogledajte na Roland DGA VersaStudio BN2-20.

NEW – ROLAND Versa BN2-20 i BN2-20A

U  2023. Roland je u ponudu uvrstio opciju VersaStudio BN2-20 i BN-20A printera. Razlika je u sistemu boja gdje se kod modela BN2-20A NE može konfigurirati bijela boja. Printer se isporučuje isključivo sa CMYK sistemom od četri boje. S novom generacijom BN2 možete postići značajno veće brzine ispisa, s praktičnim novim značajkama, jednostavnom upotrebom i kompaktnim dizajnom savršenim za male obrte, firme, urede ili trgovine. BN2 je sve što vam je potrebno za početak profesionalnog ispisa i izrezivanja grafičke produkcije. Za sve one kojima nije ključna bijela u ponudi ovo je vrlo povoljno CMYK riješenje za tisak na razne medije. Ovaj printer koristi novu generaciju Eco Sol Max2 i Eco Sol Max3 boje. Boja nove generacije daje oštrije gradijente i punije, te izraženije fotografske detalje.

Crna boja donosi još glatkije gradacije sivih tonova, prirodnije nijanse kože i najoštrije fotografske slike. Kvalitetan i konstantan ispis pri većim brzinama. Gotovo bez mirisa, bez prisutnosti nikla. Brzo se suši i otporan na ogrebotine za brzu, jednostavnu završnu obradu i širok raspon boja za tamnocrvenu, plavu i zelenu. Odlično prianja na niz nepresvučenih pristupačnih medija. Trajnost do tri godine na otvorenom bez laminiranja. Uređaji serije BN2 koriste ispisne glave visoke razlučivosti, tinte i softver kojem vjeruju profesionalci u grafičkoj proizvodnji diljem svijeta. Ne samo da ovi uređaji nude izvrsnu reprodukciju boja i fotografsku kvalitetu, već i prikazuju mala slova i fine linije vrlo detaljno.

Veća brzina printanja i rezanja

Nova generacija BN2 uređaja nude izvrsne brzine ispisa i rezanja. Ova impresivna brzina ispisa, u kombinaciji sa sposobnošću konturnog rezanja čak i složenih oblika, omogućuje vam optimiziranje produktivnosti i povećanje profita. Nova generacija Roland printera stvorena je za veće produkcijske zahtjeve koji se mogu staviti pred ovaj printer.

Usporedba brzine kod Roland BN20 generacije i kod Nove BN2-20 generacije.

 • Roland VersaStudio BN20 – 0,54m/h (standard print mode)
 • Roland VersaStudio BN2-20A – 2,34m/h (standard print mode)

Koje sve folije i materijale možete printati na Roland VersaStudio BN2-20 printeru:

 • Termo folije za apliciranje na razne tekstilne proizvode (Hot mark, Glitter, Solvent Flock, Glow in the dark, SubliStop te razne druge varijante termo folija) na linku možete pogledati koje su tekstilne print/cut folije kliknite ovdje
 • Viny naljepnice za printanje iz role koje se koriste za apliciranje na razne podloge (vozila, staklo, kutije, zidna tapeta, boce za vino te široka paleta raznih proizvoda i materijala na koje se mogu zaljepiti) dolaze u Glossy i Matt varijanti.
 • Mesh banner – rupičasta folija za oslikavanje izloga.
 • Poster papir 150 grama za printanje plakata i postera.
 • Canvas materijal za izradu slika.

Roland VersaStudio BN2-20 i BN2-20A printer/cutter konfiguracija CMYK + White

 • Eco-Sol MAX | CMYK +  White 220 ml
 • Eco Sol Max 2 220 ml ink CMYK za BN2-20 i BN2-20A  (standardno punjenje)
 • Eco Sol Max 3 220 ml ink CMYK za BN2-20 i BN2-20A (standardno punjenje)

Roland VersaStudio BN2-20 Brošuru preuzmite ovdje

VersaSTUDIO BN2 Series

BN2-20A | BN2-20
Printer Method Piezo ink-jet method
Dimensions 1,069 x 617 x 622 mm (42.1 x 24.3 x 24.5 in.)
Weight 62 kg (137 lb.)
Media Width 150 to 515 mm (5.91 to 20.2 in.)
Thickness Max. 1.0 mm (39.3 mil) with liner, for printing Max. 0.4 mm (15.7 mil) with liner and 0.22 mm (8.6 mil) without liner, for cutting
Roll outer diameter Max. 150 mm (5.9 in.)
Roll weight Max. 6 kg (13.2 lb.)
Core diameter 76.2 mm (3 in.) or 50.8 mm (2 in.)
Printing/cutting width (*1) Max. 480 mm (18.89 in.)
Ink Type 220 ml cartridge
Colors Cyan, Magenta, Yellow, Black, White
Resolution Max. 1,440 dpi
Cutting speed 10 to 150 mm/s (0.39 to 5.9 in/s)
Connectivity Ethernet (100BASE-TX/1000BASE-T, automatic switching)
Power-saving function Automatic sleep feature
Rated Input 100-240 Va.c. 50/60 Hz 2.1 A
Power consumption During operation Approx. 185 W
Sleep Mode Approx. 27 W
Acoustic noise level During operation 62 dB (A) or less
During standby 60 dB (A) or less
Included items Dedicated stands, power cord, media take-up unit, media holders, replacement blade for separating knife, User’s Manual, software (FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition, VersaWorks, Roland DG Connect)

Ovaj Paket sadrži:

Napomena: Zbog stalnih promjena cijena od strane dobavljača, zadržavamo pravo promjene istih bez predhodne najave.

Roland DGA Support: Kliknite ovdje

Facebook support: Kliknite ovdje

Video:

Dodatne informacije

Težina 100 kg

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange