Sitotisak za početnike

Sitotisak/StartUp. Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada. Ovi setovi sadrže svu opremu i repromaterijal koji su potrebni za jednu sitotiskarsku radionicu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem kontakt obrazca.

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite sitotisak/repromaterijal, rezervne sito okvire, boju i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 5-7 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

*Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Prikazuje se svih 8 rezultata

-15%Sitotisak StartUp - Basic 1.0

Sitotisak StartUp Basic set 1.0. Popularni i lako pristupačni mini set za DIY sitotisak. Sadrži osnovnu opreme za realizaciju vlastitih motiva do formata A4.

Sitotisak StartUp – Basic 1.0

1.399,00kn 1.199,00kn + PDV
-7%

Sitotisak StartUp – Pro 1.0. Popularni i lako pristupačni mini set za PRO – DIY sitotisak. Sadrži opsežniju opremu za realizaciju motiva u većoj seriji.

Sitotisak StartUp – Pro 1.0

3.000,00kn 2.800,00kn + PDV
-14%

Sitotisak StartUp – Pro 2.0. Popularni i lako pristupačni mini set za PRO – DIY sitotisak. Sadrži opsežniju opremu za realizaciju motiva u većoj seriji.

Sitotisak StartUp – Pro 2.0

3.600,00kn 3.100,00kn + PDV
-10%Sitotisak StartUp - Pro 3.0

Sitotisak StartUp – Pro 3.0. Popularni i lako pristupačni mini set za PRO – DIY sitotisak. Sadrži opsežniju opremu za realizaciju motiva u većoj seriji.

Sitotisak StartUp – Pro 3.0

4.000,00kn 3.600,00kn + PDV
-11%Sitotisak StartUp - Pro 4.0 - Karusel

Sitotisak StartUp – Pro 4.0 Karusel. Popularni i lako pristupačni set za PRO – DIY sitotisak. Sadrži opsežniju opremu za realizaciju motiva u većoj seriji.

Sitotisak StartUp – Pro 4.0 – Karusel

7.300,00kn 6.500,00kn + PDV
-19%

Sitotisak StartUp – Basic 2.0. Naš je popularni i lako pristupačni mini set za DIY sitotisak. Sadrži osnovnu opremu za sitotisak motiva do formata A3.

Sitotisak StartUp – Basic 2.0

1.599,00kn 1.299,00kn + PDV
-10%StartUp Sito Tisak za početnike

U ovaj smo StartUp Sito Tisak paket za početnike ubacili sito tiskarski stol sa jednim radnim mjestom i jednom print glavom te termo prešom za fiksiranje otisaka. Uz paket dolazi aluminijska rama sa navučenom svilom, svijetlo i emulzija za snimanje i razvijanje, te potrebni alati i repromaterijal za tisak na majice.

StartUp Pro 2.0 – Sito Tisak za početnike sa termo prešom

10.500,00kn 9.500,00kn + PDV
-10%StartUp Sito Tisak proizvodni paket

StartUp Sito Tisak proizvodni paket. U ovaj smo StartUp proizvodni paket ubacili sito karusel sa 4 radna mjesta te prateću opremu i repromaterijal.

StartUp Sito Tisak proizvodni paket

22.000,00kn 20.000,00kn + PDV