Gea Data doo

Strojni vez

Strojni vez (Embroidery)

Strojni vez. Strojni vez ili strojno šivanje logotipa ili nekog modnog detalja pomoću kompjuterskog programa koji informacije o mustri šalje na profesionalni šivaći stroj sa više šivaćih glava. Odlikuje se odličnom kvalitetom i trajnošću, veliki izbor boja konca visoke čvrstoće i postojanosti. Strojni vez je pogodan za apliciranje na razne vrste tekstilnih materijala, specijalno na materijale koji ne podnose termo apliciranje ili fiksiranje temperaturom. Strojni vez se može raditi na gotove materijale, kao što su majice, jakne, kape, radna odjela, prsluke, košulje, te na raznu drugu radnu ili promotivnu odjeću.

Strojno vezenje (štik)

Vez se može raditi i na iskrojene materijale s time da treba obratiti pažnju da se ne može raditi vez na veće gotove džepove, pošto u tom slučaju džep postaje neupotrebljiv. Kod vez na T-shirt, u svako slučaju treba obratiti pažnju oko gramaže majice, na tanjim majicama može doći do nabiranja tkanine oko veza (logotipa) te se nakon nekoliko pranja može desiti da dođe do odvajanja veza od majice na rubovima (spoj majice i logotipa),  svakako kod odabira majica za vez predložili bi polo majice pošto su po svom sastavu (pique) puno zahvalnije za vez.

Vez možemo raditi i na šilt kape, zimske kape, pamučne kape i sl. ovisno o modelu vez se može aplicirati na čelo, bokove i potiljak. Izračun cijene ovisi o ubodu igle tj. koliko vaš logotip u određenoj dimenziji ima uboda, po tome se izračunava jedinična cijena po komadu ovisno o količini. Sam program koji izrađuje i priprema Vaš logotip za vez plaća se paušalno i jednokratno. Za što točniji izračun molimo vas da nam šaljete vektorske logtipe u dimenziji u kojoj bi se radio vez. Trebate li tisak na majice ili tekstil pogledajte što vam nudimo ovdje

*NAPOMENA: Strojni vez na komadne proizvode naplaćujemo paušalno od 1-5 kom 80€/paušal + PDV. Strojni vez na jednu poziciju u dimenziji do 10 cm. 

*NAPOMENA: Izračun cijene strojnog veza dajemo isključivo po poslanom logotipu u vektorskom obliku te u dimenziji u kojoj će se vez raditi.

Naši proizvodi:

Strojni vez (štik) na tekstilne materijale: pamučne i ne pamučne majice, dresovi, kape, torbe, ruksake, promotivnu tekstilnu galanteriju, radnu odjeću, tekstilne dekorativne materijale, kožnu galanteriju, tekstilni dijelovi auto industrije, ugostiteljsvo itd.

Pratite nas na našoj Facebook stranici T-shirt Workshop

Naš katalog sa tekstilom preuzmite ovdje

x
Secured By miniOrange