Sublimacija na pamuk 

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice. Ovom Low Cost tehnologijom možete za vrlo malo uloženih sredstava napraviti ozbiljnu proizvodnju u segmentu tiska na majice i razne druge pamučne i ne pamučne materijale. Ova tehnika pogodna je za male i srednje tvrtke koje se bave tiskom na majice ali i na razne druge proizvode. Pogotovo prikladna tehnika za male personalizirane naklade koji se mogu tiskati tehnikom sublimacije. Kako to funkcionira?. Printeri se isporučuju u paketima kao StartUp sistemi za početak rada. Paketi su razdvojeni kao Basic, Standard i Premium paketi koji sačinjavaju A4 ili A3 printer te potrošni materijal te ovisno o paketu Stahls termo prešu za prijenos aplikacije. Više informacija te razne online prezentacije naših proizvoda možete pogledati u našoj kategoriji StahlsTV. Ukratko više nego povoljna i profitabilna tehnika tiska na majice i druge tekstilne materijale. Više o našim Start paketima pogledajte ovdje

* Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Prikazuje se svih 9 rezultata

-3%StartUp Standard paket

U StartUp Standard Paket složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A3 printera L1300, repromaterijala te kvalitetne termo preše za majice

StartUp Standard paket – Sublimacija na pamuk Epson A3

4.400,00kn13.000,00kn + PDV
Sublimacija na pamuk - Sample Box

Sublimacija na pamuk – Sample Box. Sample box smo zamislili kao paket za upoznavanje sa tehnikom sublimacije na bijele i svijetle materijale.

Sublimacija na pamuk – Sample Box

80,00kn + PDV
-4%Sublimacija na pamuk - Transfer preša

Sublimacija na pamuk – Transfer preša. Za kvalitetan prijenos ove aplikacje potrebna vam je kvalitetna termo transfer preša. Gotovo svaka aplikacija treba toplinu za prijenos i fiksiranje na konačni proizvod. Svakako termo preša mora biti kvalitetna i pouzdana, te mora ravnomjerno isporučivati toplinu na svim zonama.

Sublimacija na pamuk – Transfer preša

6.500,00kn8.500,00kn + PDV
-20%StartUp Basic paket

StartUp Basic paket namjenjen je za tisak aplikacija mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale.

StartUp Basic Paket – Sublimacija na pamuk osnovni paket – Epson A4

100,00kn2.500,00kn + PDV
-4%StartUp paket za sublimaciju na pamuk

StartUp paketi namjenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale.

StartUp Premium Paket – Sublimacija na pamuk opcija sa termo prešom

8.699,00kn10.699,00kn + PDV
Sublimacija na pamuk - Prah za fiksiranje

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice, Low Cost tehnologijom desktop printera.

Sublimacija na pamuk – Prah za fiksiranje

150,00kn + PDV
Sublimacijske boje

Sublimacijske boje na vodenoj bazi za Epson L serije printera sa CISS sistemom punjenja bojom. Visoko kvalitetne boje za tisak tehnikom sublimacije

Sublimacijske boje na vodenoj bazi – Epson – Ricoh – Refill sistem

125,00kn2.000,00kn + PDV
Sublimacijske Transfer Folije

Ove trendi multitasking folije u raznim uzorcima i bojama koriste se kod ukrašavanja u više varijanta prijenosa ove aplikacije na vaše dizajne bez rezanja.

Sublimacijske Transfer Folije

200,00kn + PDV
Sublimacijski papir za pamuk

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice, Low Cost tehnologijom desktop printera.

Sublimacijski papir za pamuk

150,00kn300,00kn + PDV