Gea Data doo

StartUp paket – Desktop produkcijska sublimacija

Akcija!
  • Startup paket desktop sublimacija
  • Startup paket desktop sublimacija
  • Stahls - Maxx termo preša za majice

StartUp paket – Desktop produkcijska sublimacija

Original price was: 4.449,00€.Current price is: 4.399,00€. + PDV

Startup paket desktop sublimacija. Epson SureColor SC-F500. Epsonov novi produkcijski sublimacijski printer iz role kompaktnog formata od 24´ koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne sublimacijske materijale. *Rok isporuke 30 radnih dana. Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave. Cijena dostave biti će prikazana na ponudi/predračunu.

Dostupno uz narudžbu

SKU: STARTUP00025 Kategorije: , , , Oznake , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

StartUp paketi za pokretanje vlastitog posla

Startup paket desktop sublimacija. Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala.

Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzećima i obrtima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova te zavoda za zapošljavanje HZZ-a i njihove (od mjere do karijere). Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme. Više o našim radionicama možete pogledati na linku ovdje

StartUp paketi – Kvaliteta i Support

StartUp paketi – Rješenja za početnike. U našim se  start paketima nalaze se kvalitetni strojevi renomiranih proizvođača kao što su Stahls ili Roland te Epson i Ricoh.  Naš je savjet da prilikom kupnje strojeva obratite pažnju da ćete te strojeve koristiti duže vrijeme i da nije smisao da strojeve kupujete nakon dvije ili tri godine ponovo. Kvalitetna oprema znači manje briga oko funkcionalnosti, manja je potreba za servisima, dok na kvalitetnu opremu možete računati u svakom trenutku.

Svakako obratite pažnju da od dobavljača dobijete sve potrebne informacije, garancije i što je najbitnije support nakon kupnje. U ne malo slučajeva kupuje se oprema vrlo loše kvalitete i dolazi do problema a onda i dobavljači te opreme pokazuju svoje pravo lice. Kupujte kvalitetno. Ne kupujte opremu koja je nepoznatog podrijetla pogotovo Kinesku opremu. Takva oprema vrlo će se brzo pokazati kao problematična i tu će doći do problema. Novac ste potrošili a oprema nije funkcionalna te je neupotrebljiva. Više o ovoj temi na našem blogu na linku ovdje

Prezentacije – Edukacije – Radionice

StartUp paketi – Rješenja za početnike. Prezentacija i savjet ključne su stavke prilikom odabira određenog proizvoda. Naš je savjet da kad na našem webu pronađete određeni paket koji bi vas mogao zanimati da nas kontaktirate  te ćemo proći svaku stavku koja se nalazi u paketu, te uz našu pomoć i savjet specificirati ćemo sve što je potrebno da složimo model koji ćete koristiti prilikom apliciranja za dobivanje novčanih sredstava preko HZZ-a.

Mi možemo složiti paket po Vašim idejama, tako da nismo ograničeni na specificirane pakete koji se nalaze na našem webu. Ono što vam nudimo je komunikacija i edukacija te savjet prilikom odabira određenog proizvoda. Tu smo za sva pitanja te ćemo konstruktivno odgovoriti na sve vaše upite. Naše dugogodišnje iskustvo pomaže nam da našim kupcima pružimo konstruktivne savjete te nas to iskustvo vodi kod usmjeravanja naših kupaca prilikom odabira najpovoljnije opcije kojom će ostvariti svoje ideje. U našem Showroomu možete dobiti sve informacije te dogovoriti prezentacije kompletne opreme i repormaterijala koje nudimo u našim StartUp paketima. Prezentacije možemo dogovoriti kako vama odgovara.

StartU paket Epson SC-F500 Sublimacija

Startup paket desktop sublimacija. Epson SureColor SC-F500. Epsonov novi produkcijski sublimacijski printer iz role kompaktnog formata od 24´ koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne sublimacijske materijale. Epson SureColor SC-F500 profesionalni je digitalni desktop sublimacijski pisač s role razvijen posebno za proizvodnju visokokvalitetnih ispisa tekstila i promotivnih materijala. Pisač je dio cjelovitog Epsonovog paketa, sve proizvodi i podržava jedan proizvođač, čime se jamči besprijekoran rad svih elemenata. Epsonove ispisne glave PrecisionCore TFP jamče visoku protočnost i dugi vijek proizvodnje, dok kapljice tinte promjenjive veličine poboljšavaju visokokvalitetne rezultate.

Desktop produkcijska sublimacija

Startup paket desktop sublimacija. Zajedno s ispisnim glavama, Epsonov komplet punjivih catridge-a  tintom ostvaruje najbolje rezultate. Epson SureColor SC-F500 printa iz opcija rola ili arak a ovisno o vašim potrebama, a da ne morate kalkulirati da li je isplativija rola ili arak. Printanje je sad jednostavne i brže pošto je tu opcija lakšeg ulagnja role ili arka, što će svakako skratiti vrijeme. WiFi povezivanje je odlična opcija jer uklanja svaku prepreku za nesmetan rad sa vašim printerom. Epson SC-F500 opremnljen je LCD 4.3-inch toch screen monitorom za olakšan pristup i rad sa aplikacijama.  Epson SureColor SC-F500 opremljen je  LFP Accounting Tool-om  koji kompletno izračunava tekuće troškove ispisa, te vam time daje uvid u konačnu cijenu ispisa. SC-F500 je dio Epsonovog cjelovitog end-to-end rješenja za ispis, koje uključuje tintu, software i papir. Svi elementi dizajnirani su za rad u savršenom skladu.

Sistem ispisa srednjeg formata

Startup paket desktop sublimacija. Epson – SureColor SC-F500 vrlo je jednostavan sistem sublimacijskog printera manjeg i srednjeg formata koji se koristi za tisak aplikacija za razne ili tekstilne ili promotivne materijale. Ovakav printer odlična je zamjena za sve printere koje koristite za tisak na šalice , majice, i ostale sublimacijske materijale. Široka primjena ovakvih sublimacijskih printera pronašla je svoje mjesto u raznim tvrtkama koje se bave proizvodnjom sportske odjeće.

Startup paket desktop sublimacija – Epson printer i njegova ciljana publika

Epsonov novi SC-F500, 24-inčni pisač za sublimaciju boja, stvoren za pomoć promotivnim kućama, foto laboratorijima, proizvođačima odjeće i fotokopiraonama da povećaju izbor usluga koje nude kupcima, zahvaljujući fleksibilnom i kvalitetnom tisku. Bez obzira proizvode li se tiskani etuiji za mobitele, krigle, podloge za miševe, majice ili jastuci, SC-F500 nudi brzinu, pouzdanost i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) malim tvrtkama, a za njegovo postavljanje, upravljanje i održavanje nije potrebno specijalno znanje. Sublimacija nije namjenjena za tisak na bilo kakve tamne tekstilne podloge.

Epson sublimacijska boja

Epson SC F500 koristi najmoderniju sublimacijsku boju te ima  rješenje nadopunjive bočice tinte (bočice od 140 ml mogu se puniti/koristiti i prilikom tiskanja). Ove refil boje nude opciju nadopunjavnja tako da niste ograničeni o originalnim punjenjem nego možete nadopunjavati boju iz većih pakiranja što će vam svakako uštedjeti vrijeme a definitivno i novac. Epson SCf500 koristi klasičan CMYK sa razlučivosti ispisa od 2400 x 1200 dpi što je svakako vrlo visoka kvaliteta printanja. Svakako odlično riješenje desktop printera nevjerojatne kvalitete tiska te minimalne potrošnje boje. Sve potrebne informacije i support pogedajte na Epson Podrška.

Kratki rezime Epson SureColor SC-F500 printera

Epson SC F500 odličan je middle cost level sublimacijskog printera kojeg možemo koristiti za ispis transfera za široku paletu sublimacijskih proizvoda koje imamo u ponudi. Ovim printerom jedna srednja ili manja grafička tvrtka može dobiti vrlo jednostavnog partnera za ispis transfera za tekstilne i ne tekstilne sublimacijske proizvode. Pa tako sa ovim printerom možete raditi ispis za tisak na keramiku i poliester te razne druge sublimacijske ili materijale kao što je sportska odjeća ili razne vrste sublimacijskog poklon programa. Ovaj sublimacijski sistem nije namjenjen za tisak na priprodne materijala od pamuka i  na mješavine pamučnih materijala u većem udjelu pamuka.

Za razliku od ostalih sublimacijskih sistema iz role, ovaj printer ne zauzima puno prostora i odličan je desktop printer za svaki malo veći stol. Startup paket desktop sublimacija Epson SC F500 odlikuje se niskom potrošnjom boje i te Low Cost cijenom refill tinte od samo 550 kn/litra. Ukratko zanimljiv printer sa jako puno mogućnosti za ispis transfera za široku paletu sublimacijskih proizvoda. Više informacija o samom printeru možete dobiti na linku ovdje

*Paket sačinjava:

Epson SureColor F500 Brošura

 

Dodatne informacije

Težina 80 kg

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange