Sitotisak/Repromaterijal

Sitotisak/Repromaterijal. Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada. Ovi setovi sadrže svu opremu i repromaterijal koji su potrebni za jednu sitotiskarsku radionicu.

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite sitotisak/repromaterijal, rezervne sito okvire, boju i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 5-7 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

*Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Prikazuje se svih 11 rezultata

-16%DTF - Boja

DTF – Boja. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija tiska na tamne majice.

DTF – Boja

900,00kn 760,00kn + PDV
-10%DTF - Transfer - Melt - Ljepilo

DTF – Transfer – Melt – Ljepilo. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija tiska na tamne majice.

DTF – Transfer – Melt – Ljepilo

500,00kn3.700,00kn + PDV
-12%DTF - Transfer film iz role

DTF – Transfer film iz role. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija tiska na tamne majice.

DTF – Transfer film iz role

2.550,00kn 2.250,00kn + PDV
ANTIGHOST - Sredstvo za uklanjanje duhova

ANTIGHOST – Sredstvo za uklanjanje duhova. Striper sa raspršivaćem osmišljen je na  način da pouzdano uklanja sve jednokomponentne emulzije sa sito svile.

ANTIGHOST – Sredstvo za uklanjanje duhova

290,00kn950,00kn + PDV
Degreaser - odmaščivać za pripremu sito svile

Degreaser – odmaščivać za pripremu sito svile. DEGREASER je odmaščivač spreman za upotrebu u praktičnoj bočici s raspršivačem. Praktičan za korištenje

Degreaser – odmaščivać za pripremu sito svile

100,00kn200,00kn + PDV
Eco Screen Wash

Eco Screen Wash. Svatko tko radi s plastisol bojom trebao bi imati ovo učinkovito i dugoročno vrlo jeftino sredstvo za čišćenje. Eco Screen Wash

Eco Screen Wash – Sredstvo za čišćenje sito boje

180,00kn500,00kn + PDV
Ink Remover

Ink Remover. Svatko tko radi s plastisol bojom trebao bi imati ovo učinkovito i dugoročno vrlo jeftino sredstvo za čišćenje. Ink Remover

Ink Remover – Sredstvo za čišćenje sito boje

90,00kn500,00kn + PDV
Sito plastisol boje

Sito plastisol boje. U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. Kvalitetna sito boja za tisak na majice.

Plastisol boje – Sito boje za tekstil

68,00kn242,00kn + PDV
-14%Sito Emulzija

Sito Emulzija. U našoj ponudi repromaterijala uz kvalitetne Feteks boje nudimo i Feteks – Fotolack fotoemulziju za izradu predložaka za sitotisak.

Sito Emulzija – Fotolack

220,00kn 190,00kn + PDV
Ultra Strip 25 - Spreman za upotrebu

Ultra Strip 25 – Spreman za upotrebu. Striper sa raspršivaćem osmišljen je na  način da pouzdano uklanja sve jednokomponentne emulzije sa sito svile.

Ultra Strip 25 – Spreman za upotrebu

80,00kn135,00kn + PDV
Ultra Strip 25

Ultra Strip 25. Koncentrat za skidanje svih vrsta foto emulzije sa sito svile. UTRASTRIP25 sredstvom za skidnje foto emulzije (omjer 1:25)

Ultra Strip 25 – Sredstvo za čišćenje foto emulzije

110,00kn950,00kn + PDV