Usluge

Naš informativni kutak kreiran je da vam u bilo kojem trenutku pruži potrebnu informaciju vezano za bilo koji naš proizvod ili uslugu.

IMAŠ PITANJE

  • +385 98 1710 434

Sitotisak (Screen printing)

Sito tisak je tehnika tiska koja je broj jedan u prijenosu aplikacija u raznim varijacijama na razne vrste tekstila, a tu je vrlo širok spektar materijala od pamuka, poliestera, pvc materijala poput nylona, neoprena, raznih mješavina materijala čija vrlo široka primjena u tekstilnoj i modnoj industriji širom svijeta. Razvojem tehnologije tehnika sito tiska srasla u jednu od najkvalitetnijih oblika tiska koji se koriste u oslikavanju materijala kvalitetnim boja i sredstvima kod apliciranja na duge staze, a po time mislimo da su vrlo kvalitetne aplikacije postojane na više godišnju postojanost kod pranja i održavanja. Tehnika tiska koja je evoluirala od priproste tehnike do tehnologije koja više i ne koristi ljudski resurs kod tiska.

Sitotisak strojevi i oprema

Sito tiskarski strojevi danas su od 12 ili 16 bojni automatski karuseli i tunelske sušare, jednostavno tehnologija za masovnu produkciju 21 stoljeća. Mi vam nudimo visoko kvalitetan sitotisak na sve vrste tekstila, i drugih materijala u raznim dimenzijama, kvalitetan support naših grafičkih tehnologa i dizajnera, kratak rok izrade i još mnogo drugih pogodnosti koje imaju svi naši kupci. Naš tim grafičara pružiti će vam support i pomoći pri odabiru adekvatnog proizvoda za vaš logotip. Predložiti će vam kvalitetnu opciju za tisak odabranog proizvoda na kojem će vaš logotip zasigurno dobiti jednu novu dimenziju i postati prepoznatljiv.

Pratite nas na našoj Facebook stranici T-shirt Workshop

Naš tekstilni katalog preuzmite ovdje

 

Imate li pitanja?


UVIJEK DOSTUPNI

Nazovite nas

+385 98 1710 434

Chat now

Naš skype: Gordan Feldbauer

Pošaljite nam e-mail