Gea Data doo

Tisak Na Majice

Tisak na majice

Tisak majica

Tisak majica. U našem asortimanu raznih usluga tiska nudimo i usluge tiska na majice raznim tehnikama tiska. U ponudi imamo Tisak majica tehnikama Sito i termo tiska, majice tiskamo tehnikom sublimacije te Inovativnom tehnikom tiska sublimacije na pamučne majice. Također u našoj ponudi imamo uslugu tiska tehnikom DTG digitalnog ili direktnog tiska na majice i razne druge tekstilne materijale. Usluge tiska vršimo na Vaše materijale ili na naše materijale. U ponudi imamo razne vrste promotivnih tekstilnih proizvoda, linkove na naše kataloge možete preuzeti u nastavku. Tisak majica radimo na najmodernijim strojevima i printerima te vam garantiramo vrhunsku kvalitetu otiska i što je najbitnije kvalitetu i trajnost aplikacija koje otiskujemo. Naši proizvodni kapaciteti su veliki te možemo isporučiti veće količine naručenih majica u vrlo kratkom vremenu.

Sito Tisak

Mi vam nudimo visoko kvalitetan sito tisak na sve vrste tekstila, i drugih materijala u raznim dimenzijama. Kvalitetan support naših grafičkih tehnologa i dizajnera, kratak rok izrade i još mnogo drugih pogodnosti koje imaju svi naši kupci. Sito tisak je jedna od najstarijih tehnika tiska na razne vrste materijala a naša specijlanost je tekstilni sito tisak. Naš tim grafičara pružiti će vam support i pomoći pri odabiru adekvatnog proizvoda za vaš logotip. Predložiti će vam kvalitetnu opciju za tisak odabranog proizvoda na kojem će vaš logotip zasigurno dobiti jednu novu dimenziju i postati prepoznatljiv.

Termo tisak

U našoj ponudi usluge termo apliciranja radimo termo tisak na majice, dresove, kape, platnene vrećice, sve vrste tekstila od pamuka, poliestera, te na razne vrste mješanog tekstila, rastezljive spendex materijale, sportski program, kupaće kostime, neopren, lycru, svilu, naylon te razne druge osjetljive i ne osjetljive proizvode. Iz naše ponude proizvoda za termo tisak možemo izdvojiti razne vrste Stahls termo i print/cut folija i materijala za ukrašavanje tekstila, u našem web shopu možete također pronaći i opremu te strojeve za priijenos aplikacija na razne vrste proizvoda. Razne tutoriale kako aplicirati te koje materijale koristiti za pojedine aplikacije pogledajte na StahlsTV.com

Sublimacija na pamuk

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice. Sublimacija na pamuk je tehnika tiska na bijele te svijetle pamučne majice. Pogotovo prikladna tehnika za male personalizirane naklade koji se mogu tiskati tehnikom sublimacije. Odlična otpornost kod pranja i održavanja, ove aplikacije mogu izdržati pranje na 60° a majice se mogu prati više od 40 puta.

DTG direktan tisak na majice

DTG tisak na majice radimo tehnikom Direct to Garment printa sa visko kvalitetnim Polyprint TextJet printerom. Tehnika direktnog tiska na majice, sve je više prisutnija tehnika kojom se koriste male radionice ili shopovi za izradu majici po narudžbi tj. custom made t-shirt proizvoda koji su gotovi u vrlo kratkom roku. Mogućnosti su takvog printa su neograničene, printati se može grafika, vektor, fotografija, png, eps, ai ili bilo koji drugi file. Printamo originalnim bojama te koristimo tvorničke specifikacije i postavke kod tiska na tekstil. Originalnim setupom profila i boja možemo jamčiti kvalitetan i trajan otisak. Majice sa aplikacijama koje su printane ovom tehnikom tiska, sa originalnim bojama te specifikacijim profila otporne na pranje i otiranje boje, naravno uz pravilno tretiranje i održavanje.

Sublimacijski tisak

Mi vrišimo usluge isprinta sublimacijskog printa u širini medija od 160 cm te smo u mogućnosti isti i sublimirati. Koristimo najmodernije Roland Texart™ RT-640 sublimacijske printere sa originalnim bojama, i vrlo smo ponosni na našu kvalitetu. Možemo Vam ponuditi sublimacijski tisak na različite poliesterske materijale a većinu naše usluge i naših proizvoda baziramo na printanje i sublimiranje tekstilnih materijala koji se koriste u sportskoj i modnoj industriji. Sportska odjeća i accessories: (klizanje, veslanje, skijaško trčanje, atletika, biciklizam, jedrenje, fitness, borilački sportovi, te ostali sportovi koji koriste sportsku dryfit odjeću i opremu).

*Napomena: Ne radimo tisak na donešenu robu. Također ne radimo tisak na komadno i pojedinačno.

Pratite nas na našoj Facebook stranici T-shirt Workshop

Naše kataloge sa tekstilom preuzmite ovdje

x
Secured By miniOrange