Sitotisak/Oprema

Sitotisak/Oprema. Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada. Ovi setovi sadrže svu opremu i repromaterijal koji su potrebni za jednu sitotiskarsku radionicu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem kontakt obrazca.

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite sitotisak/repromaterijal, rezervne sito okvire, boju i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 5-7 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

Prikazuje se svih 5 rezultata

-20%

HDT150 je idealan način za ulazak u svijet sitotiska. Jednostavan i zabavan kompaktan uređaj koji štedi prostor. Hobby stolni sitotisak na majice i tekstil.

HDT 150 – Hobby stolni sitotisak

1.800,00kn 1.450,00kn + PDV
-24%HDT1000 - Hobby Sitotisak

HDT1000 – Hobby Sitotisak. Ovaj je stolni sito je bezbrižno rješenje za sve koji prvenstveno žele brzu i učinkovitu izradu jednobojnih otisaka na tekstilu.

HDT1000 – Hobby Sitotisak

2.000,00kn2.200,00kn + PDV
-16%Sitotisak - Hobby Karusel

Sitotisak – Hobby Karusel. Ovaj je stolni karusel bezbrižno rješenje za sve koji prvenstveno žele brzu i učinkovitu izradu višebojnih otisaka na tekstilu.

Sitotisak – Hobby Karusel

4.600,00kn 3.900,00kn + PDV
-7%

Sitotisak – HTD4000 karusel. Ovaj je stolni karusel bezbrižno rješenje za sve koji prvenstveno žele brzu i učinkovitu izradu višebojnih otisaka na tekstilu.

Sitotisak – HTD4000 karusel

4.600,00kn4.900,00kn + PDV
-12%Sitotisak - HTD4200 karusel

Sitotisak – HTD4200 karusel. Ovaj je stolni karusel bezbrižno rješenje za sve koji prvenstveno žele brzu i učinkovitu izradu višebojnih otisaka na tekstilu.

Sitotisak – HTD4200 karusel

6.000,00kn 5.300,00kn + PDV