Gea Data doo

StartUp paket OKI WT printer – Tisak na tamne majice

Akcija!
  • StartUp paket OKI WT printer
  • oki-wt
  • Heat-press_Diversity_open-right-view_Stahls-Europe
  • Heat-press_Diversity_open-left-view_Stahls-Europe
  • Heat-press_Diversity_open-front-view_Stahls-Europe
  • ACCESSORIES_Heated-Lower-Platen_Diversity_Stahls-Europe_Bar-base-platen
  • ACCESSORIES_Heated-Lower-Platen_Diversity_Stahls-Europe
  • diversity2 web

StartUp paket OKI WT printer – Tisak na tamne majice

5.900,00 + PDV

StartUp paket OKI WT printer. U ovom StartUp paketu složili smo opciju za tisak na tamne majice sa OKI tehnologijom tiska sa bijelom podlogom. Rok isporuke +/- 30 radnih dana. Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Opis

OKI StartUp paket za tisak tekstilne i ne tekstilne materijale

StartUp paket OKI WT printer. U ovom StartUp paketu složili smo opciju za tisak na tamne majice sa OKI tehnologijom tiska sa bijelom podlogom.  StartUp paket OKI WT printer paket uključen je komplet A3 OKI Pro 8432 WT za tisak na tamne majice i razne druge proizvode. Printer se isporučuje komplet spreman za tisak sa setom boja te svi potrebnim materijalima za tisak majica. U paket smo ubacili Stahls termo prešu u formatu 40×50 cm. Ova je odličan sistem namjenjen mali i srednjim tvrtkama koji imaju potrebu za izradom manjih personaliziranih naklada od 1-20 ili 30 komada majica. StartUp paket OKI WT printer odličan izbor za neki Print shop dućan na cesti ili u nekom shoping centru.

StartUp paket OKI WT printer

Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT. Nova je generacija printera koji printaju bijelu boju kao podlogu na tamne vrste tekstila. Uvijek problematična crna majica i tisak full color dovela je do razvoja ove 2-Step aplikacije, a shodno s time i razvoj ove tehnologije ispisa bijele boje kao podloge, te tiska full color na desktop laserskom pisaču. Ova zanimljiva tehnika tiska nije namijenjena samo za ispis bijele boje i color otiska na tekstil.

OKI Pro 8432 WT

Ovom se tehnologijom mogu raditi razni drugi proizvodi tipa. Majice, kape , šalice, upaljači, olovke, razna papirna konfekcija te razne druge materijale kao što su keramika, staklo i plastika. Postupak ispisa je jednostavan. Nakon što na prozirni A transfer isprintate aplikaciju zrcalno okrenutu, spajate ga sa transfer papirom B koji na sebi sadrži termo ljepljivu podlogu. Nakon apliciranja A i B transfera, transfer odvajate te A transfer na kojem je ostala vaša aplikacija transferirate na majicu. Boje su jasne i živopisne, bijela podloga je kompaktna.

Ova aplikacija otporna je na pranje na 40° te može izdržati ovisno o proizvođaču papira do 40-tak pranja. OKI printeri sa bijelom bojom dostupni su u formatima A4 i A3 i to modeli A4 OKI 7411 WT i 6410 WT te A3 verzija 8432 WT. Svi printeri biti će prezentirani posebno u našem web shopu te če se za svakoga od njih moći vidjeti zasebna specifikacija. Svakako odlična opcija printera sa bijelom podlogom za tamne materijale, pogotovo za majice. Niska cijena A4 ispisa u realnom trošku papir + boja iznosi oko cca 13 kn/kom + PDV A4. Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT zasigurno je izbor broj jedan u ovom segmentu tiska na tamne podloge sa bijelim transferom. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas.

OKi 8432 WT katalog preuzmite ovdje

Brošuru proizvoda preuzmite ovdje

U ovom StartUp paketu nalazi se:

Dodatne informacije

Opcija paketa

StartUp paket sa termo prešom Stahls Diversity 40×50 cm

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange