Gea Data doo

StartUp paket – Produkcijski tisak na majice i šalice (Print shop)

Akcija!
 • StartUp paket za tisak na majice i šalice
 • lonceki sa tiskom
 • Stahls-Maxx - rabljena preša
 • roland sa stalkom
 • subli salica web
 • Sublimacija na pamuk - Sample Box
 • termo presa salice
 • Epson L310
 • Roland GS-24 rabljeni-demo stroj
 • l1300-11-.jpg
 • sg500
 • SubliJet UHD sublimacija - Sawgrass Ricoh SG500 printer
 • UHD sublijet Ricoh

StartUp paket – Produkcijski tisak na majice i šalice (Print shop)

Original price was: 4.899,00€.Current price is: 4.799,00€. + PDV

StartUp paket za tisak na majice i šalice. Ovaj StartUp paket sačinjava sve što vam je potrebno za pokretanje ozbiljne manje proizvodnje za tisak na majice i druge tekstilne i ne tekstilne materijale.

Opis

StartUp paket za produkcijski tisak na majice i šalice (Print shop)

StartUp paket za tisak na majice i šalice. Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala. Ovi paketi su namijenjeni malim i srednjim poduzećima koje žele proširiti svoj asortiman. StartUp pakete za tisak na majice i šalice također nudimo raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova te HZZ-a zavoda za zapošljavanje kao mjera poticanja otvaranja obrta i malih poduzeća koje imaju u osnovnim djelatnostima proizvodnju. Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme.

StartUp paket za tisak na majice i šalice

StartUp paket za tisak na majice i šalice. Ovaj StartUp paket sačinjava sve što vam je potrebno za pokretanje ozbiljne manje proizvodnje za tisak na majice i druge tekstilne i ne tekstilne materijale. U nastavku ćemo vam razložiti što se sve nalazi u ovom paketu te koje su mogućnosti i proizvodi koje možete izrađivati sa ovim StartUp paketom za tisak na majice i šalice. Zamisao je da sa jednim kompletnim paketom možete izrađivati i majice i tekstilne materijale i krute sublimacijske materijale. To su proizvodi tipa magneti, šalice, puzzle, staklo, keramika te mnogo drugi različitih materijala pripremljenih za tisak tehnikom sublimacije.

Što se tiče tiska na tekstil tu smo složili dvije opcije. Prva je opcija Sublimacije na pamuk, vrlo jednostavna tehnika tiska na bijele i svijetle pamučne majice te druge tekstilne materijale tipa platnenih vrećica i sl. Druga opcija je Roland GS-24 rezač folije kao jedan multifunkcionalani uređaj za izrezivanje  raznih vrsta materijala. Tu se ubrajaju prvenstveno tekstilni materijali, zatim naljepnice za obljepljivanje izloga, izradu reklama, razne vrste etiketa i sl.

Termo tisak oprema (Rezač folije Roland GS-24 i repromaterija)

Sa ovom opremom možemo izrađivati razne vrste vektorskih grafika, logotipa, grbova, brojeva i natpisa za pamučne i ne pamučne materijale. Možemo izrezivati folije za apliciranje na majice i dresove, razne umjetne materijale tipa kišobrane, neopren, poliamid,  sportsku opremu torbe, kape, tenisice, sublimirane materijale, jakne, te razne druge materijale i podloge. Roland DGA rezač folije uvijek je bio sinonim za kvalitetu i pouzdanost. Sa ovim multifunkcionalnim uređajem  također imate opciju izrezivanja naljepnica za ukrašavanje staklenih površina, zidova, automobila, izrezivanje etiketa te papirnatih naljepnica te raznih drugih materijala. U paketu se nalazi Roland rezač folije sa pripadajućim programom za uređivanje i rezanje CutStudio rolom folije sa tri boje po izboru.

Stahls termo preše – povoljne cijene – Maxx za Maximalan učinak

Fiksirajte svoju aplikaciju kvalitetnim termo prešom. Termo preša je osnovni alat u ovom StartUp paketu, bez termo preše jednostavno nema dalje. Svaka se aplikacija mora fiksirati pa tako i sve ove tehnike iz našeg StartUp paketa. Za kvalitetno apliciranje potrebna je i kvalitetna termo preša. U nastavku je specifikacija naše termo preše koju nudimo u StartUp paketu. Stahls – Maxx je Stahlsova marka kojoj je glavni moto Maxximalan učinak za minimalnu – ekonomičnu cijenu. Izrada Stahls – Maxx termo preša bazira se na kompletnoj platforni Sprint Mag poluautomatskih termo preša, razlika je samo u funkcionalnosti, Maxx preše se otvaraju ručno za razliku od Stahls Sprint Mag preša koje se otvaraju poluautomatski. Maxx termo preše također su rađene od viskokvalitetnog nehrđajućeg čelika presvučene plastificiranim matt zaštitnim slojem.

Maxx preše također imaju promjenjive temeljne ploče koje se kupuju zasebno ovisno o vašim potrebama. Maxx preše dolaze u dimenzijama 28×38 cm, 38×38 cm i 40×50 cm. te u varijanti strojeva za kape sa također promjenjivim temeljnim pločama. Preše imaju digitalno očitavanje temperature i vremena, ljepljivu silikonsku gumenu podlogu, iz komada rezanu 5mm debelu konstrukciju od visoko kvalitetnog čelika, 12 mjesečnu garanciju na rad i rezervne dijelove te 30 godišnju garanciju na grijače elemente. Uz tu garanciju ulazi i doživotna servisna podrška za sve Stahls i Maxx termo preše. Također, sve su preše pripremljene za montažu na Heat Press Caddie i Counter Caddie podni i stolni stalak. Doista ponajbolja opcija termo preše namijenjena malim obrtima, štandovima, ili manjim tvrtkama. Više informacija o raznim Stahls aplikacijama možete pogledati na StahlsTV.com

Sublimacija na pamuk oprema (Epson printer i potrošni materijal)

Sa ovom opremom možemo izrađivati majice sa full color aplikacijama na bijele majice, te vektorske grafike na svijetle majice. Sublimacija na pamuk aplikacija nije namijenjena za tisak više bojnih grafika i aplikacija na tamne majice. Tehnika je vrlo jednostavna za korištenje, a trošak izrade vrlo nizak. Ova tehnika pogodna je za male i srednje tvrtke koje se bave tiskom na majice ali i na razne druge proizvode. Pogotovo prikladna tehnika za male personalizirane naklade koji se mogu tiskati tehnikom sublimacije na pamuk. Sa ovom tehnikom možete raditi No Cut grafike sa našim sublimacijskim  transfer folijama na tamne majice. U paketu se nalazi prerađeni Epson printer za sublimacijski tisak u opciji A4 ili A3. Transfer papir 100 listova, set sublimacijskih boja, 150 grama praha za fiksiranje.

Nova Generacija sublimacije sa Ricoh SG500

Printer Ricoh SG500 – Start Kit sa bojama. Printer za sublimaciju, sawgrass SG500, nova je generacija pisača iz Ricoh linije. Kao što većina korisnika već zna, Ricoh je nešto najbolje što se sublimaciji desilo u posljednjih 10 godina. Toliko pouzdan a opet toliko za korištenje jednostavan printer, sublimacija još nije imala. Posljednji model koji smo imali, Ricoh SG3110DN, već se godinama ne proizvodi i konačno smo dočekali novi model.

SG500 koristi novu generaciju UHD boja gdje su vrhunski inženjeri uspijeli proizvodesti boju koja daje još bolji kontrast i koloritet nego što je to davala boja Sublijet-R.

Printer Ricoh SG500 – Start Kit sa bojama. Ono najbolje je ostalo nepromjenjeno a to je GEL tehnologija koja sama po sebi neće tako lako zasušivati, te Ricoh-ovo poznato samoodržavanje koje će se pobrinuti da Vaš printer jednako kvalitetno radi na nakon mjeseci nekorištenja. Printer se isporučuje sa standardnim kapacitetom setom Sublijet-UHD boja. Za sve proizvode u sublimaciji koristite istu vrstu papira. Bez obzira koristite li ovaj sublimacijski printer za print na meke ili tvrde podloge, uvijek možete koristiti isti papir za sublimaciju. Mi trenutno možemo ponuditi dva proizvođača papira, BeaverPaper i S-Race transfer papire. Od oba proizvođača dostupni su papiri za Ricoh pisače s Gel bojama i Epson pisače s bojama na vodenoj bazi. Printer može koristiti papire do 8.5″X14″ (21x35cm) te ispisati do 74 full color slike po satu. SG500 je Printer je običan uredski printer kojeg je proizvođač odabrao i za njega proizvodi boju. Ovaj printer je izabran od proizvođača iz razloga jer je iznimno pouzdan i dugotrajan. Ovisno o bojama koje želite koristiti, koristi se i pogonski program (driver). Sawgrass Print Manager zadužen je za kompletnu kontrolu pisača. Za sve korisnike koji koriste Sawgrass boju, bez obzira na model pisača, mogu besplatno preuzeti i koristiti program.

StartUp paket za tisak na majice i šalice sačinjava:

StartUp paket za tisak na majice i šalice. Nudimo vam kompletnu obuku, edukaciju te osposobljavanje administratora za tisak na majice šalice te razne druge tekstilne i ne tekstilne materijale. Nudimo vam 24/7 support vezano za tehnologiju tiska na majice i šalice. Dostavu i montažu vršimo besplatno na području Zagreba i  Zagrebačke županije. Za sve ostale županije dostavu dogovaramo zasebno po našem troškovniku. Kompletnu edukaciju i prezentaciju proizvoda možete pogledati kod nas u našem Showroomu gdje ćete dobiti sve potrebne informacije vezano za kvalitetu opreme te njihovu funkciju. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, te ćemo Vas usmjeriti i predložiti vam najbolju opciju te prilagoditi istu vašem poslovanju.

Što vam nudimo

Dodatne informacije

Težina N/A
Opcije StartUp paketa

StartUp paket sa A3 printerom za majice

x
Secured By miniOrange