Gea Data doo

Edukacija i Radionice

Edukacije i T-shirt Workshop Radionice

Edukacije i Radionice. Gea data d.o.o. T-shirt Worhshop nudi uslugu edukacije i osposobljavanje administratora za tisak različitim tehnikama tiska na različite materijale. Ponukani dugogodišnjim iskustvom tiska na razne proizvode, svojim kupcima možemo ponuditi usluge edukacije i obuke za tisak na majice i razne druge materijale iz naše ponude. Uz kupnju naše opreme a ovisno o lokaciji i dogovoru sa kupcem mi vršimo kompletnu instalciju opreme te za istu obavljamo edukaciju i vršimo obuku administratora koji će na toj opremi raditi.

Edukacija i radionice. Također nudimo edukaciju u našim T-shirt Workshop radionicama koje povremeno organiziramo za majice grupe polaznika u našem showroomu. Na takvim radionicama educiramo o prijenosu raznih aplikacija na razne vrste materijala, raznim tehnikama tiska, kao što su termo tisak, sublimacijski tisak, sito tisak te razne druge zanimljive tehnike ukrašavanja materijala. Također nudimo usluge edukacije na već postavljenim sistemima strojeva u vašim radionicama, te vas educiramo i osposobljavamo za rad na Vašim strojevima i opremi. Dolazak u vaše radionice naplaćujemo po našem troškovniku usluga edukacije i osposobljavanja. Prijavu za individualne radionice sa ključnom riječi (prijava za radionice) možete napraviti ovdje

Edukacije i Radionice

U našim radionicama educiramo i tehnički prolazimo sve segmente tiska, od same pripreme logotipa, montaža, printa te apliciranja. Ova vrsta edukacije zasigurno će vam uvelike pomoći kod pokretanja svog posla, a namijenjena je svim novo otvorenim malim i srednjim tvrtkama ili crafotovima te StartUp-ovima koji dobivaju financiranje za samozapošljavanje preko HZZ-a (od mjere do karijere) i žele se okušati u pokretanju vlastitog posla sa tiskom na tekstil ili nekom drugom tehnikom tiska na razne tekstilne i ne tekstilne materijale. Uz našeg partnera StahlsTV.com organiziramo razne prezentacije  i male Open House radionice gdje prezentiramo razne vrste te novitete u termo i sublimacijskom tisku i raznim drugim tehnikama ukrašavanja raznih materijala i proizvoda.

Za prijave na naše edukacije radionice pratite nas na našoj facebook stranici T-shirt WorkShop. Pratite naše online edukacije i prezentacije te razne tutoriale StahlsTV edukacijskog kanala, pratite nas na youtube kanalima Stahls´youtube channel te  u našoj kategoriji Događanja. Također na našem You tube kanalu T-shirt Workshop možete pogledati razne vrste online prezentacija tehnika tiska, raznih prezentacija novih proizvoda, te rješavanja nekih problematičnih situacija koje vas mogu zadesiti prilikom apliciranja. Budite uvijek informirani čitajte naš Blog i komentirajte sa nama razne situacije u raznim temama. Svakako smo uvijek TU, 24/7 prisutni i voljni izaći u susret svakom našem kupcu i riješiti neki problem. Volimo komunicirati sa kupcima, pomagati im pri odabiru adekvatne opreme i materijala, te smo dostupni u svakom trenutku.

Financiranja i potpore

U zadnjih nekoliko godina uvelike se razvila jedna pozitivna okolina za mlade poduzetnike i obrtnike. Taj poticaj odnosi se na razne mogućnosti financiranja putem raznih subvencija državnih institucija te raznih fondova (Poticaji Ministarstva gospodarstva). Također se tu uključila zanimljiva mjera HAMAG-BICRA Esif zajmovi ova zanimljiva opcija financiranja putem zajmova sa niskom kamatnom stopom. Odlična je opcija kupovinu dosta različite opreme i pokretanje vrlo ozbiljne proizvodnje.

*Kliknite na crveno markirani tekst i saznajte više informacija o potporama i opcijama financiranja.

Već se nekoliko godina zaredom otvaraju razni mali obrti i StartUp tvrte koji se pokušavanju okušati u segmentu tisak na majice i druge razne materijale raznim tehnikama tiska. Vrlo je pozitivno to što se dosta otvaraju kreativne radionice, male printshop tiskare, craft t-shirt shopovi, razni web shopovi te slične djelatnosti koje pokreću mladi ljudi koji se nalaze ili na burzi rada ili se traže u nekom kreativnom poslu te imaju ideju kako da od interesantnog hobbya naprave ozbiljan posao. Otvaranjem takvih malih obrta i tvrtki potiče se i podiže ponuda kreativnijih proizvoda u nama bitnim granama poput turizma a onda se ujedno vrši promidžba Hrvatskih tradicijskih obrta i njihovih proizvoda.

Gdje smo mi u toj priči?

U našim web shop kategorijama možete pronaći razne StartUp pakete za tisak na majice i razne druge tekstilne i ne tekstilne materijale. Uz Vašu pomoć odabrati ćemo opremu i tehniku tiska za proizvod koji ste vi zamislili. Tu istu opremu mi ćemo za vas nabaviti i pripremiti, dostaviti i postaviti, te vas kompletno educirati kako sa tom istom opremom napraviti kvalitetan proizvod. Educirati ćemo vas i osposobiti za rad na toj opremi te biti Vaš support u svakom trenutku 24/7. U našim edukacijskim radionicama možete u svakom trenutku dobiti odgovore na postavljena pitanja.  Za sva pitanja o našim edukacijama i radionicama u nastavku se nalazi naš kontakt obrazac. Više o Start paketima pogledajte ovdje

*Kliknite na zeleno markirani tekst i saznajte više informacija o našim StartUp paketima, edukacijama, opremi i repromaterijalu.

T-shirt Akademija

T-shirt Workshop – Akademija je osmišljena kao jedan veliki edukacijski centar, u kojem ćemo osmišljavati nove tehnike, nadograđivati stare. Educirati ćemo vas kako otiskivati na različite materijale te prezentirati nove strojeve i tehnologije. Održavati online i fizičke kreativene radionice. Raditi video prezentacije, educirati razne StartUp-ove te ih uvoditi u tehnologiju tiska na tekstil. Jednostavno osmisliti mjesto gdje će moći pronaći bilo kakav savjet ili pomoć u svakom trenutku.

Najnovije informacije uvijek će biti dostupne na našem blogu, svakodnevno ćemo vas izvještavati što je novo u svijetu grafičkog dizajna, tehnologije i praktičnog dijela, koji su noviteti prisutni na tržištu, koje tehnologije dolaze, a koje se više ili ne koriste ili su na zalasku. Komentirati ćemo i raspravljati sa vama što je dobro, a što loše, što bi mijenjali, a što ne bi, u kojem smjeru trebamo ići itd. Nadamo se da ćemo uspjeti složiti jedno mjesto koje korisiti svima kojima treba kreativno utočište.

Što ćemo Vam sve prezentirat?

Od naših brendova prezentirati ćemo i obrađivati razne tehnike za tisak na majice i druge razne tekstilne i ne tekstilne materijale. Online ćemo prezentirati razne Cad-Cut i Cad Color termo folije za print i za print/cut tehnike tiska. Također ćemo obrađivati i prezentirati razne strojeve, termo preše i printere. Inovativne sisteme alata za pomoć kod termo transfera. Printere za majice i printere za druge različite materijale.

Sistem Sublimacije na pamučne materijale naš brend SubliOnCotton.  Educirati ćemo vas kako i na koje materijale raditi koje aplikacije, koji su materijali za tisak a koji nisu. Na što morate paziti prije nego počnete sa prijenosom aplikacije. Kako se tiskaju šalice i razni drugi sublimacijski materijali. Online edukacija zasigurno će vam uvelike pomoći kod kupnje ili kod instaliranja ili apliciranja raznim tehnikama. Smisao ove Akademije je da pomognemo Vama našim sadašnjim i budućim kupcima, te da vam olakšamo i na kvalitetan način educiramo oko pripreme za tisak  raznim tehnikama na razne materijale. Ukratko budite uz nas, gledajte naše Online prezentacije. Objavljivati ćemo razne teme na našem blogu, a od vas očekujemo da ćete nam se pridružiti  u komentarima te da ćemo imati priliku odgovarati na Vaša pitanja. Vidimo se.


  

x
Secured By miniOrange