Rezači folije/Dodaci

Rezači folije raznih proizvođača. Rezači folija koriste se za izrezivanje razni vrsta folija iz role. Nudimo vam kvalitetne rezače poznatih renomiranih proizvođača Roland DGA, Mutoh i GCC, Summa te Graphtec – Silhouette strojeve. Široka paleta proizvoda koji se izrađuju iz materijala koji ovi strojevi izrezuju, a koriste se u različite svrhe i u različite namjene. Tako se rezači direktno ili indiraktno koriste u raznim industrijama, kao što su tekstilna, grafička, sportska, modna i dekorativna industrija. Rezači se kupuju ovisno o aplikacijama i proizvodima koje radite i u koju ih svrhu upotrebljavate. Rezači se također koriste i kod izrezvanja papirnih naljepnica, etiketa, ili za konturno izrezivanje printanih aplikacija. U kategoriji Rezači folije/Dodaci nudimo kompletan potrošni materijal za pojedine rezače te njihov accessories. Razne video tutoriale vezano za podešavanje pojednih accessoriesa pogledajte u našoj T-shirt Akademiji.

Prikazujemo 1–12 od 24 rezultata

-16%Roland dodaci i oprema - Nožići

Roland dodaci i oprema – Nožići. U ponudi imamo više vrsta nožića koji se koriste za rezanje raznih vrsta materijala. Kod nas možete nabaviti isključivo origialne nožiće Roland DGA grupacije, zamjenske i nožiće loše kvalitete ne prodajemo. Roland Accessories -Roland rezervni dijelovi – Roland DGA – Roland rezači

Roland dodaci i oprema – Nožići i Držači

250,00kn500,00kn + PDV
-8%Silhouette - Alati i trake

Silhouette – Alati i trake. Silhouette alati skidanje viška folije, spatule i zamjenske trake po kojima nožići režu. U ponudi imamo kompletan accessories.

Silhouette – Alati i trake

38,00kn74,00kn + PDV
Silhouette - Deep cut blade

Silhouette – Deep cut blade. Nožića za dubinsko rezanje raznih vrsta materijala. Nožić ima oštricu od 2 mm, koristiti za rezanje debljih materijala.

Silhouette – Deep cut blade

115,00kn + PDV
Silhouette - Fabric Ink Starter Kit

Silhouette – Fabric Ink Starter Kit olakšava početak stvaranja vlastitih projekata za oslikavanje raznih vrsta tkanina. Silhouette Kit za oslikavanje odjeće

Silhouette – Fabric Ink Starter Kit

260,00kn + PDV
-16%Silhouette - Pen packs

Silhouette – Pen packs. Konvertirajte Vaš uređaj za rezanje u uređaj za crtanje. Uz olovke u boji možete direktno pisati i crtati sa Silhouette rezačem.

Silhouette – Pen packs

38,00kn55,00kn + PDV
Silhouette - Rhinestone Starter Kit

Silhouette – Rhinestone Starter Kit. Dodajte dašak glamura na odjeći i njezinim dodacima pomoću Silhouette Rhinestone Starter Kit-a. Budite kreativni.

Silhouette – Rhinestone Starter Kit

265,00kn + PDV
Silhouette - Standard blade - univerzalni nožić

Silhouette – Standard blade – univerzalni nožić pruža mogućnost rezanja različitih standardnih materijala pomoću Silhouette rezača.

Silhouette – Standard blade – univerzalni nožić

75,00kn + PDV
Silhouette Cameo & Portrait - Cutting Mat 20.3 x 30.4 cm

Silhouette Cameo & Portrait – Cutting Mat 20.3 x 30.4 cm. Namijenjen je za korištenje s Silhouette rezačima kako bi se materijali koje režemo držali na mjestu. Ljepljivi sloj zadržati će većinu kartonskih i umjetnih materijala na mjestu. 

Silhouette Cameo & Portrait – Cutting Mat 20.3 x 30.4 cm

75,00kn + PDV
Silhouette Cameo & Portrait - Light Hold Cutting Mat 20.3 x 30.4 cm

Silhouette Cameo & Portrait – Light Hold Cutting Mat 20.3 x 30.4 cm. Ljepljivi sloj je slabiji nego na standardnoj podlozi, kako bi se nakon rezanja lakše odljepili izrezani dijelovi (npr tanji papir).

Silhouette Cameo & Portrait – Light Hold Cutting Mat 20.3 x 30.4 cm

75,00kn + PDV
Silhouette Cameo & Portrait - PixScan Cutting Mat

Silhouette Cameo & Portrait – PixScan Cutting Mat. Ljepljiva podloga za rezanje namijenjena je za korištenje s Silhouette rezačima. Cameo & Portrait dodaci.

Silhouette Cameo & Portrait – PixScan Cutting Mat

90,00kn + PDV
Silhouette Cameo - Cutting Mat 30 x 60 cm

Silhouette Cameo – Cutting Mat 30 x 60 cm. Namijenjen je za korištenje s Silhouette Cameo rezačima kako bi se materijali koje režemo držali na mjestu.

Silhouette Cameo – Cutting Mat 30 x 60 cm

110,00kn + PDV
Silhouette Cameo - Light Hold Cutting Mat 30 x 30 cm

Silhouette Cameo – Light Hold Cutting Mat 30 x 30 cm. Ljepljivi sloj je slabiji nego na standardnoj podlozi, kako bi se nakon rezanja lakše odljepili izrezani dijelovi (npr tanji papir).

Silhouette Cameo – Light Hold Cutting Mat 30 x 30 cm

90,00kn + PDV