-3%

StartUp paket za DTG tisak na majice

StartUp paket za DTG tisak na majice. U StartUp paket ubacili sve što vam je potrebno za tisak na tamne i svijetle majice DTG tehnologijom. Uz printer u ovom se paketu nalazi Stahls HOVER preša za fiksiranje otiska. U paketu se nalazi printer sa svim potrebnim repromaterijalom za pokretanje vlastitog posla.

94.500,00kn112.500,00kn + PDV

Clear selection
Compare

StartUp paket za tisak na tamne i svjetle majice

StartUp paket za DTG tisak na majice. Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala.

Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzećima i obrtima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova te zavoda za zapošljavanje HZZ-a i njihove (od mjere do karijere). Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme.

Epson DTG printer za tisak na majice

Epson SC F2100 – Printer za majice. Digitalna tehnologija tiska na razne vrste materijala tijekom godina razvila se je u granu tehnologije u koju se najviše ulaže te se od nje najviše i očekuje. Digitalni strojevi kompletno su zamijenili sve vrste analognih tehnologija koje su se koristile u grafičkoj tehnologiji i industriji prerade papira i tiska na razne vrste materijala. Epson je jedan od vodećih tvrtki koja je konstantno u vrhu po razvijanju ove vrste digitalne tehnologije ispisa na razne vrste materijala, a u ovom slučaju sa Epson F2100 printerom za majice i tekstil.

Epson F2100 Katalog

Epson SC F2100 – Printer za majice

Epson F2000 najmoderniji je pisač koji će ukrasiti vaše majice savršenim grafikama i aplikacijama, živopisnim i kvalitetnim printevima na bijele i tamne majice. Niska potrošnja tinte, pouzdanost i kvaliteta, svakako je Win-Win kombinacija za nisku cijenu ispisa. Ovaj printer odlikuje se visoko kvalitetnim printevima na bijele i tamne majice u maximalnim formatima printa raznih aplikacija. SC 2100 sadrži Epsonovu glavu pisača PrecisionCore TFP razlučivosti do 1440 x 1440 dpi za precizno oblikovanje i postavljanje točaka. Njegova široka paleta boja osigurava živopisne boje, oštre obrise i glatke prijelaze.Visoka brzina ispisa od samo 27 sec daje vam mogućnost veće produkcije a ujedno i niže cijene gotovog proizvoda krajnjim kupcima.

Epson Ultrachrome DG boje

Epson SC F2100 – Printer za majice koristi najnoviju Epson Ultrachrome DG boju za viskokvalitetan ispis vaših grafika na bijele i svijetle majice. Značajke te Utrachrome boje su čist i jasan prikaz grafike, odlične linijature i glatki prijelazi, živopisne boje žarkih i jasnih colorita, ujednačena boja i velika otpornost na rastezanje.

Epson SC – F2100 sa OEKO-TEX® Standardom

Epson SC F2100 – Printer za majice ima propisan međunarodni OEKO-TEX® Standard a to je ujedno nezavisan sustav testiranja i certificiranja. OEKO-TEX® Standard je testiranje raznih materijala te gotovih proizvoda u svim fazama proizvodnje. OEKO-TEX®  je međunarodni standard u tekstilnoj industriji. Epson F2100 ima certifikat za ispis na tekstilu za odrasle i djecu uključujući bebe.

Stahls Sprint mag digital – HOVER

Stahls Sprint Mag digital – HOVER je poluautomatska termo preša za opcijom Hover vrši predsušenje boje na tekstilu koji je odprintan tehnikom direktnog printa na tekstil ili DTG-a. Hover mode je sekvenca zaključavanja grijače ploče na 2 cm iznad aplikacije te poluautomatsko otvaranje nakon završetka postupka predsušenja otiska. Predsušivanjem DTG boje prije fiksiranja pokazalo se je kao dobar korak za dobivanje kvalitetnijeg i življeg otiska na tekstilu.

Stahls Sprint mag digital – HOVER dolaze sa garancijama od 30 godina na grijače elemente, 5 godina na okvir, te 2 godine na elektroniku. Stahls strojevi izrađeni su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika “Stainless steel” cnc rezanim iz jednog komada, savršeno završno obrađenim, pogoni ih kvalitetna elektronika, te različiti inovacijski sistemi za olakšani rad sa strojevima. Svi Stahls strojevi imaju promjenjive temeljne ploče u raznim formatima. Podešavanje HOVER moda radi se na kontrolnoj ploči, a sama preša ima mugućnost isključivanja HOVER opcije. Stahls Sprint mag HOVER ima opciju postavljanja na Stahls Caddie stalke.

Stahls – Kvaliteta – Pouzdanost – Garancija

Stahls termo preše i oprema – Vrhunska tehnologija termo transfera na različite tekstilne ili ne tekstilne materijale. Kvalitetni strojevi koji vam omogućuju kvalitetan otisak i jednostavno, te olakšano rukovanje istima. Stahls je jednostavno moćni saveznik koji ne suspreže niti pred najzahtjevnijim zadaćama, uvjek vjeran pratitelj na kojeg se možete osloniti bez potrebe za zamjenom. Vrhunska kvaliteta i odlične garancije sigurno su velika odgovornost koje je Stahls postavio kao visko dignutu letvicu konkurenciji. Ono što vam mi nudimo prvenstevo je komunikacija, podrška, savjet i edukacija. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju opciju koja će odgovarati Vašem tipu poslovanja, bilo da ste početnik ili profesionalac u poslu koji koristi termo transfer kao oblik ukrašavanja raznih vrsta materijala. Više informacija te razne online prezentacije pogledajte na StahlsTV.com

StartUp paket za DTG tisak na majice

StartUp paket za DTG tisak na majice. U ovaj smo StartUp paket za DTG tisak na majice ubacili sve što vam je potrebno za tisak na tamne i svijetle majice DTG tehnologijom ukrašavanja tekstila. Uz printer u ovom se paketu nalazi Stahls HOVER termo preša za fiksiranje otiska. U StartUp paket za DTG tisak na majice  se nalazi printer sa svim potrebnim repromaterijalom za pokretanje vlastitog posla za tisak na tamne i svijetle majice. Ovo je produkcijski printer koji ima namjenu odrađivanja većih količina majica. Našu uslugu DTG tisak na tekstil pogledajte ovdje. Više nformacija što se sve nalazi u paketu možete pogledati u nastavku.

*Napomena: Svu opremu iz naše ponude moguće je realizirati putem GRENKE leasinga. Za dodatne informacije te eventualne izračune pošaljite nam upit u naš kontakt obrazac.

Paket sačinjava:

  • Epson SC F2100 DTG printer za majice.
  • Set od 6 startnih boja CMYK + 2xW.
  • Komplet za odražavanje printera.
  • Pre treatmnet tekućina 5 litara.
  • Stahls HOVER termo preša 40×50 cm.
  • Stahls Navlake.
  • StartUp paket sa opcijom nastavaka (komplet nastavaka za termo prešu)
  • Montaža i edukacija administratora.
  • U cijeni nije uračunata dostava (cijena ovisi o lokaciji kupca)

https://www.youtube.com/watch?v=H0MlpYpCR0A

Opcije paketa

StartUp DTG paket bez nastavaka, StartUp paket sa nastavcima

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "StartUp paket za DTG tisak na majice"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.