Transfer Papiri

Transfer papiri za laserski i ink-jet ispis koji se koriste za apliciranje na bijele i tamne pamučne majice. U ponudi imamo više vrsta transfer papira za tisak na majice i krute materijale. Najprodavanije transfer je Premium Style transfer za svijetle i bijele pamučne majice i tekstil. Premium je vrlo jednostavan za korištenje, a može se printati na svim modernim laserskim pisačima i multifunkcijskim uređajima. U ponudi papira za majice imamo i Ink-Pro transfer za tintne ink jet printere u A3 i A4 formatu. Također u ponudi imamo i papir za laserski transfer na krute materijale, kao što su drvo, metal, kamen i keramika. Za tamne majice imamo sistem za OKI printere sa bijelim tonerom po povoljnim cijenama u dostupnim formatima A3 i A4. Više informacija i tutoriala možete pogledati na našem you tube kanalu T-shirt Workshop

Prikazujemo 1–12 od 15 rezultata

-23%Transfer papir za tamne majice

Laser transfer – Free Style dark transfer je papir namijenjen za apliciranje i na tamne i na svijetle podloge. Opcije formata A4 i A3

Laser transfer – Free Style dark transfer papir za tamne majice

350,00kn1.280,00kn + PDV
-20%S-Race transfer papir za sublimaciju Epson

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Epson printeri. Papir je namjenjen je za tisak sa sistemom sublimacijskih boja na vodenoj na bilo kojim tintnim printerima.

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Epson printeri

125,00kn 100,00kn + PDV
-20%S-Race transfer papir za sublimaciju Ricoh

S-Race transfer papir za sublimaciju Ricoh. Papir namjenjen je za tisak sa sistemom sublimacijskih boja na gel bazij na bilo kojim tintnim printerima.

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Ricoh printeri

125,00kn 100,00kn + PDV
-21%Sublisplash - Transfer papir

Tisak na pamučne majice sada je moguć bez promjene printera i boja. Koristite potpuno iste SubliSplash boje koje koristite i za ostalu sublimaciju.

Sublisplash – Transfer papir za pamučne majice – Gel boje

340,00kn380,00kn + PDV
-30%Ink Jet Transfer - Ink Pro

Ink Jet Transfer – Ink Pro. Nova je generacija poboljšanog papira za tisak na bijele i svjetle majice. Ink Jet pro transfer papir za bijele pamučne majice namjenjen printanju na Ink Jet printerima.

Ink Jet Transfer – Ink Pro transfer papir za majice – Ink jet printeri

240,00kn480,00kn + PDV
-30%Laser transfer - Flexi Trans

Laser Transfer – Flexi Trans. Transfer papir za apliciranje na tvrde materijale odlične je kvalitete jednostavan za upotrebu. Vrlo praktičan i jednostavan transfer za različite krute ručno rađene materijale finije obrade. Namijenjen je za apliciranje na drvo, metal, plexiglas, keramiku, karton, keramičke šalice.

Laser transfer – Flexi Trans transfer papir – Kruti materijali

240,00kn480,00kn + PDV
-30%Laser Transfer - Free Style

Laser transfer – Free style je papir za tisak pamučne majice. Transfer papir za apliciranje na bijele majice Freestyle odlične je kvalitete, lagan na dodir, dostupan u A3 i A4 formatu. Pakiranje 50 i 100 listova. Laser Transfer – Free Style | Transfer papir za majice | Laserski transfer papir za majice

Laser Transfer – Free Style transfer papir za majice

240,00kn600,00kn + PDV
Laser transfer - OKI WT papir

Laser transfer – OKI WT papir. Potpuno novi proizvod koji se koristi za tisak na tamne majice OKI printerima koji imaju bijeli toner. Nova generacija poboljšanog papira za tisak na tamne majice omogućava tisak color grafika u dva brza koraka. Laser transfer – OKI WT papir | OKI transfer papir | Tisak na majice | OKI

Laser transfer – OKI WT papir – Transfer za majice

1.200,00kn1.900,00kn + PDV
-30%Laser Transfer - Premium Style

Laser transfer – Premium style je transfer papir za bijele pamučne majice nove generacije. U ponudi imamo termo transfer papir za printanje aplikacija na laserskim pisačima koji ne koriste fuser oil. Transfer papir za apliciranje na bijele majice. Laser Tranfer za bijele pamučne majice | Transfer za laser printere

Laser Transfer – Premium Style transfer papir za pamučne majice

240,00kn600,00kn + PDV
MagicTouch - OBM 5.4 transfer za tamne majice

MagicTouch – OBM 5.4 transfer za tamne majice. MagicTouch tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u termo transfer aplikacijama.

MagicTouch – OBM 5.4 transfer za tamne majice

300,00kn1.150,00kn + PDV
MagicTouch - TTC 3.1 textile transfer

MagicTouch – TTC 3.1 textile transfer. MagicTouch transfer papir za svijetle podloge. Tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u termo transfer aplikacijama.

MagicTouch – TTC 3.1 textile transfer

150,00kn660,00kn + PDV
MagicTouch - TTC 3.1+ textile transfer

MagicTouch – TTC 3.1 + textile transfer. MagicTouch transfer papir za svijetle podloge. Tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u termo transfer aplikacijama.

MagicTouch – TTC 3.1+ textile transfer

150,00kn660,00kn + PDV