Transfer Papiri

Transfer papiri za laserski i ink-jet ispis koji se koriste za apliciranje na bijele i tamne pamučne majice. U ponudi imamo više vrsta transfer papira za tisak na majice i krute materijale. Najprodavanije transfer je Premium Style transfer za svijetle i bijele pamučne majice i tekstil. Premium je vrlo jednostavan za korištenje, a može se printati na svim modernim laserskim pisačima i multifunkcijskim uređajima. U ponudi papira za majice imamo i Ink-Pro transfer za tintne ink jet printere u A3 i A4 formatu. Također u ponudi imamo i papir za laserski transfer na krute materijale, kao što su drvo, metal, kamen i keramika. Za tamne majice imamo sistem za OKI printere sa bijelim tonerom po povoljnim cijenama u dostupnim formatima A3 i A4. Više informacija i tutoriala možete pogledati na našem you tube kanalu T-shirt Workshop

Prikazuje se svih 12 rezultata

-8%Transfer papir za tamne majice

Laser transfer – Free Style dark transfer je papir namijenjen za apliciranje i na tamne i na svijetle podloge.

Laser transfer – Free Style dark transfer papir za tamne majice

80,00kn1.280,00kn + PDV
-20%S-Race transfer papir za sublimaciju Epson

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Epson printeri. Papir je namjenjen je za tisak sa sistemom sublimacijskih boja na vodenoj na bilo kojim tintnim printerima.

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Epson printeri

125,00kn 100,00kn + PDV
-20%S-Race transfer papir za sublimaciju Ricoh

S-Race transfer papir za sublimaciju Ricoh. Papir namjenjen je za tisak sa sistemom sublimacijskih boja na gel bazij na bilo kojim tintnim printerima.

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Ricoh printeri

125,00kn 100,00kn + PDV
Sublisplash - Transfer papir

Tisak na pamučne majice sada je moguć bez promjene printera i boja. Koristite potpuno iste SubliSplash boje koje koristite i za ostalu sublimaciju.

Sublisplash – Transfer papir za pamučne majice – Gel boje

60,00kn389,00kn + PDV
Ink Jet Transfer - Ink Pro

Ink Jet Transfer – Ink Pro. Nova je generacija poboljšanog papira za tisak na bijele i svjetle majice. Ink Jet pro transfer papir za bijele pamučne majice namjenjen printanju na Ink Jet printerima.

Ink Jet Transfer – Ink Pro transfer papir za majice – Ink jet printeri

60,00kn480,00kn + PDV
Laser transfer - Flexi Trans

Laser Transfer – Flexi Trans. Transfer papir za apliciranje na tvrde materijale odlične je kvalitete jednostavan za upotrebu. Vrlo praktičan i jednostavan transfer za različite krute ručno rađene materijale finije obrade. Namijenjen je za apliciranje na drvo, metal, plexiglas, keramiku, karton, keramičke šalice.

Laser transfer – Flexi Trans transfer papir – Kruti materijali

60,00kn600,00kn + PDV
Laser Transfer - Free Style

Laser transfer – Free style je papir za tisak pamučne majice. Transfer papir za apliciranje na bijele majice Freestyle odlične je kvalitete, lagan na dodir, dostupan u A3 i A4 formatu. Pakiranje 50 i 100 listova. Laser Transfer – Free Style | Transfer papir za majice | Laserski transfer papir za majice

Laser Transfer – Free Style transfer papir za majice

60,00kn600,00kn + PDV
Laser transfer - OKI WT papir

Laser transfer – OKI WT papir. Potpuno novi proizvod koji se koristi za tisak na tamne majice OKI printerima koji imaju bijeli toner. Nova generacija poboljšanog papira za tisak na tamne majice omogućava tisak color grafika u dva brza koraka. Laser transfer – OKI WT papir | OKI transfer papir | Tisak na majice | OKI

Laser transfer – OKI WT papir – Transfer za majice

1.200,00kn1.900,00kn + PDV
Laser Transfer - Premium Style

Laser transfer – Premium style je transfer papir za bijele pamučne majice nove generacije. U ponudi imamo termo transfer papir za printanje aplikacija na laserskim pisačima koji ne koriste fuser oil. Transfer papir za apliciranje na bijele majice. Laser Tranfer za bijele pamučne majice | Transfer za laser printere

Laser Transfer – Premium Style transfer papir za pamučne majice

60,00kn600,00kn + PDV
Chromablast-R - Transfer papir

Chromablast sistem za apliciranje na bijele pamučne majice sa Sawgrass gel bojama, vrlo je dobro prihvaćena tehnika tiska na tekstil.

Chromablast-R – Transfer papir za pamučne majice – Ricoh

400,00kn600,00kn + PDV
TextPrint-R sublimacija

Sublimacijski transfer papir Beaver Paper namjenjen je za tisak sa Sawgrass sistemom gel boja SubliJet-R na Ricoh printerima.

TexPrint R – Transfer papir za sublimaciju – Gel boje – Ricoh

160,00kn240,00kn + PDV
TexPrint XP sublimacija

TexPrint XP – Transfer papir za sublimaciju. Papir namjenjen je za tisak sa sistemom boja na vodenoj na bilo kojim tintnim printerima. TextPrint XP odlično se pokazao na Epsonovim L300 i L310 A4 ili L1300 A3 pisačima.

TexPrint XP – Transfer papir za sublimaciju – Vodene boje – Epson

160,00kn240,00kn + PDV