Gea Data doo

Termo tisak

Termo tisak (Heat Printing)

Svaka aplikacija zahtjeva posebnu tehnologiju kod prijenosa dizajna ovisno o materijalu na koji se taj dizajn otiskuje. Termo tisak je jednostavna tehnika ukrašavanja raznih tekstilnih i ne tekstilnih materijala ljepljenjem aplikacije termo postupkom. Ova se tehnika u većini slučajeva koristi kao postupak prijenosa aplikacija na tekstil gdje se kao medij koriste razne termo i print/cut folije rezane ili printane na strojevima iz role ili rezačima folija.

Koji su proizvodi koji se rade ovom tehnikom?

Termo tisak se najćešće koristi u sportskoj industriji kod tiska natpis, naziva ili brojeva, u modnoj industriji se koristi za ukrašavanje raznih vrsta tkanina, raznim vrstama folijama, u tu skupinu spadaju glitter i stretch folije, flex i flock folije, razne effect folije te florescentni i reflektirajući materijali i još mnogo toga. U našoj ponudi usluge termo apliciranja radimo termo tisak na majice, dresove, kape, platnene vrećice, sve vrste tekstila od pamuka, poliestera, te na razne vrste mješanog tekstila, rastezljive spendex materijale, sportski program, kupaće kostime, neopren, lycru, svilu, naylon te razne druge osjetljive i ne osjetljive proizvode. Iz naše ponude proizvoda za termo tisak možemo izdvojiti razne vrste Stahls termo i print/cut folija i materijala za ukrašavanje tekstila, u našem web shopu možete također pronaći i opremu te strojeve za priijenos aplikacija na razne vrste proizvoda. Razne tutoriale kako aplicirati te koje materijale koristiti za pojedine aplikacije pogledajte na StahlsTV.com

Što vam nudimo?

Uslugu kvalitetnog termo tiska sa visoko kvalitetnim termo folijama Stahls Cad-Cut i Cad Color.

Naši proizvodi:

Termo tisak na tekstilne i ne tekstilne materijale: pamučne i ne pamučne majice, dresovi, kape, torbe, ruksake, promotivnu tekstilnu galanteriju, radnu odjeću (kute, mandure, hlače), tekstilne dekorativne materijale, kožnu galanteriju, tekstilni dijelovi auto industrije, ugostiteljsvo,  keramiku, termo otpornu plastiku, gumu, neopren, sublimacijske proizvode, sportsku odjeću i opremu, brojeve na dresove, kupaće kostime, Lycru, Spandex i razne druge proizvode.

*Napomena: Ne radimo tisak na donesenu robu. Također ne radimo tisak na komadno i pojedinačno.

Pratite nas na našoj Facebook stranici T-shirt Workshop

Naš katalog tekstilnih proizvoda preuzmite ovdje

x
Secured By miniOrange