Gea Data doo

Termo tisak

Termo tisak
[siteorigin_widget class=”wpnetbase_navaccordion_widget”][/siteorigin_widget]

Naš informativni kutak kreiran je da vam u bilo kojem trenutku pruži potrebnu informaciju vezano za bilo koji naš proizvod ili uslugu.

IMAŠ PITANJE


  • +385 98 1710 434

Termo tisak (Heat Printing)

Svaka aplikacija zahtjeva posebnu tehnologiju kod prijenosa dizajna ovisno o materijalu na koji se taj dizajn otiskuje. Termo tisak je jednostavna tehnika ukrašavanja raznih tekstilnih i ne tekstilnih materijala ljepljenjem aplikacije termo postupkom. Ova se tehnika u većini slučajeva koristi kao postupak prijenosa aplikacija na tekstil gdje se kao medij koriste razne termo i print/cut folije rezane ili printane na strojevima iz role ili rezačima folija.

Koji su proizvodi koji se rade ovom tehnikom?

Termo tisak se najćešće koristi u sportskoj industriji kod tiska natpis, naziva ili brojeva, u modnoj industriji se koristi za ukrašavanje raznih vrsta tkanina, raznim vrstama folijama, u tu skupinu spadaju glitter i stretch folije, flex i flock folije, razne effect folije te florescentni i reflektirajući materijali i još mnogo toga. U našoj ponudi usluge termo apliciranja radimo termo tisak na majice, dresove, kape, platnene vrećice, sve vrste tekstila od pamuka, poliestera, te na razne vrste mješanog tekstila, rastezljive spendex materijale, sportski program, kupaće kostime, neopren, lycru, svilu, naylon te razne druge osjetljive i ne osjetljive proizvode. Iz naše ponude proizvoda za termo tisak možemo izdvojiti razne vrste Stahls termo i print/cut folija i materijala za ukrašavanje tekstila, u našem web shopu možete također pronaći i opremu te strojeve za priijenos aplikacija na razne vrste proizvoda. Razne tutoriale kako aplicirati te koje materijale koristiti za pojedine aplikacije pogledajte na StahlsTV.com

Što vam nudimo?

Uslugu kvalitetnog termo tiska sa visoko kvalitetnim termo folijama Stahls Cad-Cut i Cad Color.

Naši proizvodi:

Termo tisak na tekstilne i ne tekstilne materijale: pamučne i ne pamučne majice, dresovi, kape, torbe, ruksake, promotivnu tekstilnu galanteriju, radnu odjeću (kute, mandure, hlače), tekstilne dekorativne materijale, kožnu galanteriju, tekstilni dijelovi auto industrije, ugostiteljsvo,  keramiku, termo otpornu plastiku, gumu, neopren, sublimacijske proizvode, sportsku odjeću i opremu, brojeve na dresove, kupaće kostime, Lycru, Spandex i razne druge proizvode.

*Termo tisak na komadne proizvode naplaćujemo paušalno od 1-5 kom 450 kn/paušal + PDV. Logotip prsa/leđa 1 boja tiska do formata A4, natpis i broj.

Pratite nas na našoj Facebook stranici T-shirt Workshop

Naš katalog tekstilnih proizvoda preuzmite ovdje

Imate li pitanja?


[siteorigin_widget class=”WpNetbase_SiteOrigin_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”wpnetbase_service_boxes_widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”wpnetbase_service_boxes_widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”wpnetbase_service_boxes_widget”][/siteorigin_widget]
Secured By miniOrange