Usluge

Naš informativni kutak kreiran je da vam u bilo kojem trenutku pruži potrebnu informaciju vezano za bilo koji naš proizvod ili uslugu.

IMAŠ PITANJE

  • +385 98 1710 434

Tisak iz arka (Offset print)

Tisak iz arka. Kao definiciju offsetnog tiska možemo reći da je to Indirektna tehnika tiska koja se tjekom godina razvijala te je iz tehnike limotiska (litografije) prerasla u osnovnu tehniku modernog tiska koja je usavršavanjem reprodukcijskih i kopirnih postupaka postala izuzetno prikladna za višebojni fini rasterski tisak na upojnim, premaznim ili strukturiranim papirima i kartonima. U područje suvremenog offsetnog tiska spada izrada višebojnih plakata, raznovrsne ambalaže, kutija etiketa, prospekata razglednica te višebojnih umjetničkih reprodukcija.

U našoj ponudi uz offset tisak nudimo i ostale usluge papirne konfekcije. Uz uslugu tiska imamo i uslugu dotiska i dorade na razne vrste materijala, uslugu perforacije i numeracije, folijo tiska i zlatotiska, te raznih drugih doradnih postupaka. Pratimo trendove i ulažemo u tehnologiju, iz arka tiskamo na kvalitetnim Heidelberg strojevima. Naše iskustvo od 25 godina rada u offset tisku i u tisku uopće garantira Vam visoku kvalitetu i stručnost, te garanciju kvalitetnog finalnog proizvoda.  Naš tim grafičara i dizajnera pomoći će vam pri odabiru najkvalitetnijih materijala za tisak vaših proizvoda. Svakako nam se obratite sa povjerenjem.

Što vam nudimo?

  • Nudimo Vam kvalitetan tisak iz arka na Original Heidelberg offset strojevima.
  • Također nudimo i kvalitetnu uslugu dorade Vaših printanih materijala.
  • U ponudi usluga imamo i numeraciju te perforaciju blokovske robe.

Naši proizvodi:

  • Katalozi, brošure, letci, poslovne mape, blokovska roba, posjetnice, plakati, koverte, časopisi, kutije, brošure te razna druga papirna konfekcija. Nudimo uslugu grafičkog dizajna te dizajna logotipa.

Knjigotisak - Mastodont 20th - Letterpress by Kirin Cider - The Distillery

Imate li pitanja?


UVIJEK DOSTUPNI

Nazovite nas

+385 98 1710 434

Chat now

Naš skype: Gordan Feldbauer

Pošaljite nam e-mail