Termo preše i oprema – Stahls

Stahls termo preše i oprema – Vrhunska tehnologija termo transfera na različite tekstilne ili ne tekstilne materijale. Kvalitetni strojevi koji vam omogućuju kvalitetan otisak i jednostavno, te olakšano rukovanje istima. Stahls je jednostavno moćni saveznik koji ne suspreže niti pred najzahtjevnijim zadaćama, uvjek vjeran pratitelj na kojeg se možete osloniti bez potrebe za zamjenom. Vrhunska kvaliteta i odlične garancije sigurno su velika odgovornost koje je Stahls postavio kao visko dignutu letvicu konkurenciji. Ono što vam mi nudimo prvenstevo je komunikacija, podrška, savjet i edukacija. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju opciju koja će odgovarati Vašem tipu poslovanja, bilo da ste početnik ili profesionalac u poslu koji koristi termo transfer kao oblik ukrašavanja raznih vrsta materijala. Više informacija o Stahls proizvodima pogledajte na StahlsTV

Katalog termo preša preuzmite na linku ovdje

* Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Prikazujemo 1–12 od 28 rezultata

-12%Stahls - Kolica za termo preše

Stahls – kolica za termo preše i opremu. Funkcionalna kolica na kotačima namjenjena da nosi vašu opremu te da je čini dostupnom i vama olakša rad na istoj. Kolica su napravljena od vrlo kvalitetnih materijala. Stahls oprema – Stahls dodaci – Stahls termo transfer – Stahls Hrvatska.  Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Stahls – Kolica za termo preše

5.760,00kn 5.100,00kn + PDV
Stahls - Temeljna grijaća ploča

Stahls – Temeljna grijaća ploča. Stahls-ovi inovatori smislili su jedninstven alat za olakšano apliciranje termo transfer folija na razne tekstilne materijale. Njihova nova inovacija je ovom slučaju pomagalo kod apliciranja na polester (dres). Ovaj alat koriste se da se spriječi zapeglavanje poliestera.

Stahls – Temeljna grijaća ploča

2.000,00kn18.500,00kn + PDV
-5%Stahls - Maxx termo preša za majice

Stahls – Maxx termo preša za majice. Maxx je Stahlsova marka kojoj je glavni moto Maxximalan učinak za minimalnu – ekonomičnu cijenu. 30 godina garancije na griač.

Stahls – Maxx – Termo preša za majice

6.840,00kn8.930,00kn + PDV
-10%Stahls - Maxx - Termo preša za kape

Stahls – Maxx – Cap je Stahlsova marka kojoj je glavni moto Maxximalan učinak za minimalnu – ekonomičnu cijenu. Stahls – Maxx termo preše za kape.

Stahls – Maxx – Termo preša za kape

6.500,00kn 5.850,00kn + PDV
Stahls - Nastavci za kape

Stahls promjenjive temeljne ploče termo preša za kape raznih dimenzija za olakšano umetanje i aplicranje na razne vrste kapa i drugih aplikacija.

Stahls – nastavci za kape

800,00kn + PDV
Stahls Clam Basic - Hobby

Stahls Clam Basic je osnovni model termo preša koje se koriste za prijenos aplikacija na tekstil temperaturom.

Stahls Clam Basic – Hobby

3.900,00kn5.900,00kn + PDV
-16%Stahls Hot Berry - Hobby termo preša

Stahls Hot Berry – Hobby termo preša. Predstavljamo vam Hot Berry termo prešu koja će svoju primjenu pronaći među kreativcima te u hobby radionicama. Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Stahls Hot Berry – Hobby termo preša

2.600,00kn 2.200,00kn + PDV
Stahls Clam Basic - Hobby - Cap

Stahls Clam Basic je osnovni model termo preša koje se koriste za prijenos aplikacija na tekstil temperaturom.

Stahls Clam Basic – Hobby – Cap

3.900,00kn + PDV
Stahls EZ Weeder

Stahls EZ Weeder. Moćan alat za lakše odstranjivanje viška folije. Ergonomska drška napravljena od vrhunskog materijala obložena gumom. Takva drška pruža bolje i lakše držanje te ujedno i čiščenje svih Cut i print/cut materijala prije samog apliciranja. U ponudi imamo novi Led EZ Weeder.

Stahls EZ Weeder – Odstranjivač viška folije

100,00kn660,00kn + PDV
-11%Stahls EZ Weeding table

Stahls EZ Weeding table je odličan alat koji služi za lakše skidnaje ili odvajanje izrezane Cad-Cut termo transfer folije za tekstil od ljepljivog transfera.

Stahls EZ Weeding Table

5.600,00kn 5.000,00kn + PDV

Stahls Grip Cover sheet – Zaštita kod apliciranja. Zanimljiv alat koji služi kao zaštita aplikacije kod termo transfera na razne podloge. Stahls Accessories

Stahls Grip Cover sheet – Zaštita kod apliciranja

80,00kn150,00kn + PDV
-17%Stahls Grip Rubber

Stahls Grip Rubber je zanimljiv alat koji služi kao prijenosnik temperature. Namjena mu je bolje fiksiranje vaših aplikacija tj. termo folija na razne materijale.

Stahls Grip Rubber – Silikonska termo guma

300,00kn 250,00kn + PDV