Stahls Termo Folije

Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Više informacija o Stahls termo folijama, razne tutoriale i video prezentacije možete pogledati na StahlsTV.com Za sve Vaše instant upite na našoj web stranici otvorili smo Chat IMAŠ PITANJE? obrazac.

Prikazujemo 1–12 od 23 rezultata

-11%Sublimacijski flock

Sublimacijski flock je materijal namjenjen za apliciranje raznih više bojnih dizajna/grafika postupkom sublimacije na razne vrste tekstilnih materijala.

Sublimacijski flock – Transfer za tamne majice

950,00kn 850,00kn + PDV
Stahls Basic Film

Materijal koji je namjenjen za apliciranje motiva većih površina i ne zahtjevnih grafika. Stahls basic Film ima polu sjajnu površinu i optimalnu neprozirnost te jedini materijal koji nema ljepljivi transfer.

Stahls Basic Film – Termo transfer za natpise i brojeve

1.250,00kn + PDV
Stahls Effect

Stahls Effect posebno dizajniran proizvod koji je svoju primjenu pronašao u modnoj i sportskoj industriji.

Stahls Effect – Aplikacije sa efektom

1.500,00kn + PDV
Stahls EZ Weeder

Stahls EZ Weeder. Moćan alat za lakše odstranjivanje viška folije. Ergonomska drška napravljena od vrhunskog materijala obložena gumom. Takva drška pruža bolje i lakše držanje te ujedno i čiščenje svih Cut i print/cut materijala prije samog apliciranja. U ponudi imamo novi Led EZ Weeder.

Stahls EZ Weeder – Odstranjivač viška folije

150,00kn600,00kn + PDV
Stahls Flock

Stahls Flock je plišasti materijal pogodan je za izradu aplikacija u raznim tekstilnim granama.

Stahls Flock – Termo folija za majice

1.700,00kn2.100,00kn + PDV
Stahls FoilTek

Stahls FoilTek je lagana i tanka, srebrna ili zlatna, rastezljiva poliuretanska print/cut folija novije generacije.

Stahls FoilTek – Termo transfer folija za Eco solvent printere

1.500,00kn + PDV
Stahls Glitter

Popularni šljokasti materijali, odlična tekstura materijala vrlo efektna na dodir, dostupan u paleti od 21 boje.

Stahls Glitter – Dekorativni termo materijali

1.750,00kn2.000,00kn + PDV
Stahls Poly-Twill

Stahls Poly-Twill je poseban keper materijal koji se nalazi na plastičnoj prijenosnoj podlozi. Zanimljiv materijal koji se koristi za ukrašavanje raznih vrsta tekstilnih materijala svoju je primjenu pronašao prvenstveno u modnoj industriji. Vrlo zanimljiv vintage materijal nudi razne mogućnosti kreiranja modnih detalja

Stahls Poly-Twill – Laser cut transfer za majice

1.815,00kn + PDV
Apliciranje Premium plus folijom

Nova generacija premium folije, dizajnirana za apliciranje na razne materijale koji se apliciraju na niskoj temperaturi.

Stahls premium plus – Transfer folija za dresove

1.460,00kn + PDV
Stahls Premium Plus Nylon

Nova generacija Stahls premium plus Nylon folije, dizajnirana za apliciranje na Naylon i materijale slične strukture, osjetljivi na temeraturno apliciranje.

Stahls Premium Plus Nylon – Transfer folija

1.500,00kn + PDV
Stahls Premium plus Sublistop

Nova generacija premium Sublistop folije koja se koristi kod apliciranja na materijale koji su bojani sublimacijskom bojom, te su podložni otpuštanju boje na aplikaciju.

Stahls Premium plus Sublistop – Transfer za dresove

1.560,00kn + PDV