Gea Data doo

Stahls Glow in the Dark – Transfer folija

Akcija!
  • Stahls Glow in the dark
  • Glow in the dark

Stahls Glow in the Dark – Transfer folija

270,00 (2034,32 HRK) + PDV

Stahls Glow in the Dark – transfer folija je samoljepljvi polyuretanski materijal lagan, tanak i mekan na dodir. Ima lagano matt površinu i optimalnu neprozirnost te ljepljivi transfer.

Opis

Stahls termo folije za majice

Stahls Glow in the Dark – transfer folija. Stahls najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Razne video tutoriale možete pogledati na našem you tube kanalu

Stahls Glow in the Dark – Transfer folija

Stahls Glow in the Dark – transfer folija je samoljepljvi polyuretanski materijal lagan, tanak i mekan na dodir. Ima lagano matt površinu i optimalnu neprozirnost te ljepljivi transfer. Stahls Glow in the Dark – transfer folija najčešće se koristi za apliciranje na razne pamučne materijale kao što su klasični T-shirt. Termo folija široke primjene koja se također koristi za apliciranje na mješavine materijala ili na čisti poliester. Ovaj materijal imam lagani matt finiš dota je kompaktan i mekan na dodir, te nema izražajan osjet plastičnosti. Vrlo lagan materijal bijele boje koji se koristi za ukrašavanje materijala, i dozvoljava vam izradu originalnog i individualnog dizajna i grafike koja svijetli u mraku. Ovaj materijal ima najširu primjenu u termo transferu, prvenstveno u modnoj insdustriji.
Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola

Pogodan za: 100% pamuk – Mješavine pamuka – 100% poliester

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije

VRIJEME APLICIRANJA SAMO 10-15 sec na 150°

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Ton kartu preuzmite ovdje

Katalog termo preša preuzmite ovdje

Sve video tutoriale i nadolazeće prezentacije pogledajte u našoj kategoriji Događanja

Kako aplicirati (tutorial):

Dodatne informacije

Opcije boja

001 bijela

x
Secured By miniOrange