Gea Data doo

Stahls EZ Weeder – Odstranjivač viška folije

  • Stahls EZ Weeder
  • LED-Weeder_Pin_Tweezers (1)
  • Stahls-LED-Weeder-2
  • stahlstweezer1
  • Stahls EZ Weeder
  • Stahls EZ Weeder
  • Stahls EZ Weeder

Stahls EZ Weeder – Odstranjivač viška folije

15,0088,00 + PDV

Stahls EZ Weeder. Moćan alat za lakše odstranjivanje viška folije. Ergonomska drška napravljena od vrhunskog materijala obložena gumom. Takva drška pruža bolje i lakše držanje te ujedno i čiščenje svih Cut i print/cut materijala prije samog apliciranja. U ponudi imamo novi Led EZ Weeder.

Opis

Stahls EZ Weeder – Odstranjivač viška folije

Stahls EZ Weeder. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Više informacija o Stahls termo folijama, razne tutoriale i video prezentacije možete pogledati na StahlsTV.com

Stahls EZ Weeder

Stahls EZ Weeder. Moćan alat za lakše odstranjivanje viška folije. Ergonomska drška napravljena od vrhunskog materijala obložena gumom. Takva drška pruža bolje i lakše držanje te ujedno i čiščenje svih Cut i print/cut materijala prije samog apliciranja. Vršak ovog alata vrlo je tanak i špičast, te se folija lagano napikava i skida sa ljepljive transfer folije. Svakako preporuka svima koji često čiste termo folije, pogotove aplikacije koje u sebi imaju vrlo sitne detalje. Svim našim kupcima koji kod nas kupe robe u vrijednosti iznad 2.000,00 kn + PDV poklanjamo EZ Weeder.

Novi Led EZ Weeder

Novo u ponudi je Stahls Led Weeder. Na klasičan EZ Weeder inovatori iz Stahlsa implementirali su led svijetlo koje omogućava lakše čišćenje i  praćenje rezane linije na vašoj grafici koju čistite. Vrlo prakitičan alati koja sa ovom najnovijom inovacijom uvelike olakšava čišćenje folije i ujedno ubrzava proces čišćenja viška odrezane folije u tehnici termo tiska.

  • Više o Cad-Cut Sports Film folijama pogledajte ovdje
  • Ton kartu preuzmite ovdje
  • Katalog termo preša preuzmite ovdje

 

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Opcije

EZ Weeder 1 kom, EZ Weeder 3 kom, New Led EZ Weeder 1 kom, New Led EZ Weeder 3 kom, Tweezer pinceta, New LED Pin Weeder, Set LED Weeder – LED Pin – Tweezer

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange