Gea Data doo

Sublimacijski flock – Transfer za tamne majice

Akcija!
  • Sublimacijski flock
  • subli flock1
  • subli flock2
  • subli flock majice
  • Solvent-Subliflock_2_850x600px
  • Solvent-Subliflock_850x600px

Sublimacijski flock – Transfer za tamne majice

850,00kn1.950,00kn + PDV

Sublimacijski flock je materijal namjenjen za apliciranje raznih više bojnih dizajna/grafika postupkom sublimacije na razne vrste tekstilnih materijala.

Obriši

Opis

Sublimacijski Flock

Sublimacijski flock. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Više informacija o Stahls termo folijama, razne tutoriale i video prezentacije možete pogledati na StahlsTV.com

Sublimacijski flock – Transfer za tamne majice

Sublimacijski flock je materijal namjenjen za apliciranje raznih više bojnih dizajna/grafika postupkom sublimacije na razne vrste tekstilnih materijala. Odlična opcija koja se može koristiti za tisak na tamne i svijetle majice. Apliciranje sublimacijskim flockom je two step postupak. Funkcionira dosta jednostavno.

Kako aplicirati: Nakon što isprintate svoju aplikaciju zrcalno (mirror) na transfer papir na svojem sublimacijskom printeru pomoću termo preše sublimairate svoj dizajn u sublimacijski flock na temperaturi od 200° 60 sec. Nakon što ste obavili postupak sublimacije u flock materijal odvajate poleđinu na flock materijalu te aplicirate svoj dizajn na majicu na postavkama temperature od 160° 15 sec. Aplikacija je periva na 60° uz korištenje tekućih deterđenata. Za apliciranje ovom tehnikom obavezno koristite teflon ili masni papir za pečenje, pošto se sublimacija lagano preslikava na druge materijale. Za apliciranje koristite naše Stahls termo preše i opremu. Više info na StahlsTV.com

Ovaj materijal pogodan je za rezanje na rezačima folije tako da možete svoju grafiku nakon što je sublimirate odrezati na svojem rezaču u željenoj konturi. Sublimacijski se flock isporučuje u opciji dimenzija 50cm*10m i 50cm*25m.

Video prezentacija:

Dodatne informacije

Dimnezija

Rola 50 cm x 10 m, Rola 50 cm x 25 m

Colours

x