Gea Data doo

Stahls Cad Color – Glow in the Dark

Akcija!
  • Stahls Cad Color - Glow in the Dark
  • 736c39e8225dc0c575dac77b8d5a0231_GlowintheDark_2_850x600px-0-850-c-100
  • ab72f1ba434a2b5f556283c0a2150379_GlowintheDark_3_850x600px-0-850-c-100

Stahls Cad Color – Glow in the Dark

Original price was: 285,00€.Current price is: 280,00€. + PDV

Stahls Cad Color – Glow in the Dark – print/cut je samoljepljvi polyuretanski materijal za printanje na Eco Solvent printerima iz role. Glow in the Dark – print/cut j ima lagano matt površinu i optimalnu neprozirnost te ljepljivi transfer.

Opis

Stahls Cad Color – termo materijali za tisak na majice

Stahls Cad Color Glow in the Dark – transfer folija. Stahls najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Razne video tutoriale možete pogledati na našem you tube kanalu

Stahls Cad Color – Glow in the Dark – print/cut

Stahls Cad Color – Glow in the Dark – print/cut je samoljepljvi polyuretanski materijal za printanje na Eco Solvent printerima iz role. Glow in the Dark – print/cut j ima lagano matt površinu i optimalnu neprozirnost te ljepljivi transfer. Glow in the Dark – print/cut najčešće se koristi za apliciranje na razne pamučne materijale kao što su klasični T-shirt. Termo folija široke primjene koja se također koristi za apliciranje na mješavine materijala ili na čisti poliester. Ovaj materijal je dosta kompaktan te veće debljine od ostalih folija (160 mic). Ovo je materijal bijele boje koji se koristi za ukrašavanje materijala, i dozvoljava vam izradu originalnog i individualnog dizajna i grafike koja svijetli u mraku. Ovaj materijal ima najširu primjenu u termo transferu, prvenstveno u modnoj insdustriji.

  • Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola
  • Pogodan za: 100% pamuk – Mješavine pamuka – 100% poliester
  • Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije, Magic Mask transfer za prijenos aplikacije.
  • VRIJEME APLICIRANJA SAMO 12 sec na 150° skida se na hladno
  • Upute za apliciranje preuzmite ovdje
  • Ton kartu preuzmite ovdje
  • Katalog termo preša preuzmite ovdje

Kako aplicirati (tutorial):

Dodatne informacije

Težina 7 kg
Opcije boja

001 bijela

x
Secured By miniOrange