Gea Data doo

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom

Akcija!
  • Stahls Disco - Aplikacije sa efektom
  • blau_zusammen
  • blau_schwarz
  • grün_zusammen
  • gruen_weiss

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom

1.950,00kn + PDV

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom. Poseban proizvod koji je svoju primjenu pronašao u modnoj industriji. Efektivan materijal koji privlači poglede.

Obriši

Opis

Stahls Disco –  termo folije za majice sa efektom

Stahls Disco. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Razne video tutoriale možete pogledat na našem you tube kanalu StahlsTV

Stahls Disco – efektna i moderna termo folija

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom je posebno dizajniran proizvod koji je svoju primjenu pronašao u modnoj i sportskoj industriji. Vrlo efektivan materijal koji svojim izgledom privlači poglede, a dizajniran je da proizvodi holografske i svjetlucave efekte te tako otisnutoj aplikaciji daje poseban izgled. Stahls Disco – Aplikacije sa efektom  je materijal koji je svoju primjenu pronašao u dekorativnom i modnom sektoru tekstilne industrije kao odlična opcija za ukrašavanje raznih vrsta materijala. Ova transfer folija pronašla je svoju primjenu u modernoj tekstilnoj industriji za ukrašavanje raznih modernih odjevnih predmeta.  Ova Effect folija dolazi u paleti od 12 dostupnih boja te u transparentnoj Clear 912 aplikaciji koja služi kao podloga. Više o samom apliciranju tehnikom termo tiska pogledajte u našoj T-shirt Akademiji.

Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola.

Pogodan za: 100% pamuk – Mješavine pamuka – 100% poliester.

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije.

VRIJEME APLICIRANJA 150°  5 sec.

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Dodatne informacije

Colours

, , ,

Možda će vam se također svidjeti…

x