Gea Data doo

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom

Akcija!
  • Stahls Disco - Aplikacije sa efektom
  • blau_zusammen
  • blau_schwarz
  • grün_zusammen
  • gruen_weiss

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom

270,00 (2034,32 HRK) + PDV

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom. Poseban proizvod koji je svoju primjenu pronašao u modnoj industriji. Efektivan materijal koji privlači poglede.

Opis

Stahls Disco –  termo folije za majice sa efektom

Stahls Disco. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Razne video tutoriale možete pogledat na našem you tube kanalu StahlsTV

Stahls Disco – efektna i moderna termo folija

Stahls Disco – Aplikacije sa efektom je posebno dizajniran proizvod koji je svoju primjenu pronašao u modnoj i sportskoj industriji. Vrlo efektivan materijal koji svojim izgledom privlači poglede, a dizajniran je da proizvodi holografske i svjetlucave efekte te tako otisnutoj aplikaciji daje poseban izgled. Stahls Disco – Aplikacije sa efektom  je materijal koji je svoju primjenu pronašao u dekorativnom i modnom sektoru tekstilne industrije kao odlična opcija za ukrašavanje raznih vrsta materijala. Ova transfer folija pronašla je svoju primjenu u modernoj tekstilnoj industriji za ukrašavanje raznih modernih odjevnih predmeta.  Ova Effect folija dolazi u paleti od 12 dostupnih boja te u transparentnoj Clear 912 aplikaciji koja služi kao podloga. Više o samom apliciranju tehnikom termo tiska pogledajte u našoj T-shirt Akademiji.

Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola.

Pogodan za: 100% pamuk – Mješavine pamuka – 100% poliester.

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije.

VRIJEME APLICIRANJA 150°  5 sec.

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Ton kartu preuzmite ovdje

Katalog termo preša preuzmite ovdje

Dodatne informacije

Opcije boja

2004 golden yello, 2001 blue, 2002 green, 2003 red

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange