Gea Data doo

Stahls Solutions Mask – High Tack Transfer

Akcija!
  • Stahls Solutions Mask
  • Magic mask
  • Magic mask

Stahls Solutions Mask – High Tack Transfer

Original price was: 105,00€.Current price is: 100,00€. + PDV

Stahls Solutions Mask je termo transfer za prijenos gotovo svih Cad-Color aplikacija. Vrlo jedostavan za korištenje.

Opis

Stahls termo folije za majice

Stahls Solutions Mask – High Tack.  Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Više informacija o Stahls termo folijama, razne tutoriale i video prezentacije možete pogledati na StahlsTV.com

Stahls Solutions Mask – High Tack

Stahls Solutions Mask. Stahls Solutions Mask je termo transfer za prijenos gotovo svih Cad-Color aplikacija. Vrlo jednaostavan za korištenje kvalitetan transfer za prijenos aplikacija.  Novi Stahls Solutions Mask – High Tack ima poboljšano ljepilo koje je kompaktnije od posljednje generacije Solution Mask folije. Sa novim Stahls Solutions Mask – High Tack transferom lakše se rukuje te se lakše prenose sitniji detalji sa print/cut folija.

Kako aplicirati:

Sa  isprintanog i izrezanog dizajna odvojite višak materijala, tako da vam na podlozi ostane samo vaša grafika, izrezana u željenoj konturi. Nakon toga odvojite Stahls Solutions Mask – High Tack od podloge te napravite transfer svoje grafike na Mask foliju. Pripazite da je vaša grafika okrenuta licem prema transferu. Nakon što ste napravili transfer zagladite transfer sa plastičnim aplikatorom. Nakon toga odvojite podlogu sa aplikacije tako da vam ostane aplikacija na transferu. Položite svoju grafiku na majicu i napravite apliciranje temperaturom. Transfer foliju skidate na toplo nakon 4-5 sec. 

Dodatne informacije

Težina 8 kg
Opcije

Magic Mask High tack rola 50cmx50m

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange