Gea Data doo

Tisak na majice

Sito Tisak na majice

Tisak na majice. Sito tisak.je tehnika tiska koja je broj jedan u prijenosu aplikacija u raznim varijacijama na razne vrste tekstila. Tu je vrlo širok spektar materijala od pamuka, poliestera, pvc materijala poput nylona, neoprena, raznih mješavina materijala čija vrlo široka primjena u tekstilnoj i modnoj industriji širom svijeta.

Razvojem tehnologije tehnika sito tiska srasla u jednu od najkvalitetnijih oblika tiska koji se koriste u oslikavanju materijala. Kvalitetnim bojama i sredstvima kod apliciranja na duge staze, dobijamo kvalitetne aplikacije postojane na više godišnju postojanost kod pranja i održavanja. Tehnika tiska koja je evoluirala od priproste tehnike do tehnologije koja više i ne koristi ljudski resurs kod tiska.

Sito Tisak

Sito tiskarski strojevi danas su od 12 ili 16 bojni automatski karuseli i tunelske sušare, jednostavno tehnologija za masovnu produkciju 21 stoljeća. Mi vam nudimo visoko kvalitetan sitotisak na sve vrste tekstila, i drugih materijala u raznim dimenzijama. Nudimo kvalitetan support naših grafičkih tehnologa i dizajnera, kratak rok izrade i još mnogo drugih pogodnosti koje imaju svi naši kupci.

Kvalitetna podrška

Naš tim grafičara pružiti će vam podršku pomoći pri odabiru adekvatnog proizvoda za vaš logotip. Predložiti će vam kvalitetnu opciju za tisak odabranog proizvoda na kojem će vaš logotip zasigurno dobiti jednu novu dimenziju. Našu Njuškalo trgovinu pogledajte ovdje

Showing 15 from 448 results

x
Secured By miniOrange