Gea Data doo

StartUp paket – Roland BY-20 – DTF printer

Akcija!
 • StartUp paket - Roland BY-20 - DTF printer
 • Roland VersaStudio BY-20 - Desktop DTF
 • Veersa Studio BY 20
 • Stahls-Maxx - rabljena preša
 • Stahls-Maxx demo stroj
 • Stahls-Maxx (7)
 • Stahls-Maxx (1)
 • Stahls-Maxx (3)
 • Stahls-Maxx (6)
 • DTF PEĆNICA (2)
 • DTF PEĆNICA (1)
 • roland-bn-20d-desktop-20-direct-to-film-dtf-printer-w-inks-powder-eco-printers-roland-371499_2048x
 • IMG-0575
 • IMG-0573
 • IMG_0572
 • IMG_0571
 • IMG_0570
 • IMG_0569
 • IMG_0568
 • IMG_0567
 • IMG_0566

StartUp paket – Roland BY-20 – DTF printer

9.799,0010.399,00 + PDV

StartUp paket – Roland BY-20 – DTF printer. Novi Roland DTF printer za tisak preslikača. Tehnologija ispisa CMYK + WT direktno na film. U  2024. Roland je u ponudu uvrstio opciju VersaStudio BY-20 printera. Razvoj i tehnologija tiska aplikacija za tekstilne proizvode usmjerila je Roland DGA u razvoj DTF printera za tisak preslikača.

SKU: STARTUPROLANDBY20 Kategorije: , , , , Oznake , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

StartUp paketi za pokretanje vlastitog posla

StartUp paket – Roland BY-20 – DTF printer.  StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno. Mladi poduzetnici se ne žele uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda.

Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

StartUp paketi – Rješenja za početnike

Ponukani ovim mjerama, a iz iskustva znamo da je svakome tko bi nešto pokrenuo potrebna pomoć i jednostavnost pri odabiru opreme te opcija tehnike sa kojima bi radili, napravili smo StartUp pakete koji sačinjavaju a ovisno o paketima sve što je potrebno za pokretanje malih Craft radionica ili print shopova za tisak na razne vrste materijala raznim tehnikama tiska. Tako imamo StartUp pakete koji su složeni kao cjeline i sačinjavaju opremu za sublimacijski tisak na majice tehnikom sublimacije na pamuk, termo tisak na pamučne majice i sportsku odjeću i opremu, sito tisak za apliciranje na tekstilne i ne tekstilne materijale, digitalne printere koji tiskaju direktno na majice, sisteme za tisak na šalice i sublimacijski pripremljene materijale, te još raznih drugih opcija i varijanti za opremanje vaših malih i kreativnih proizvodnih pogona. StartUp paketi se mogu modificirati, a ovisno o Vašim idejama i željama sa kojom bi opremom radili.

NEW  Roland VersaStudio BY-20 – Desktop DTF printer za preslikače

Roland VersaStudio BY-20. U  2024. Roland je u ponudu uvrstio opciju VersaStudio BY 20 printera. Razvoj i tehnologija tiska aplikacija za tekstilne proizvode usmjerila je Roland DGA u razvoj DTF printera za tisak preslikača. Kako se otvorilo tržište u segmnetu printera koji rade ispis CMYK + WT direktno na film Roland je doskočio konkurenciji te preuredio svoju BN-20 liniju printera za tisak filma za preslikače. U Roland BN 20 ubačena je DTF bijela boja te je printer posložen tako da može raditi ispis direktno na foliju.

Što dobivate sa ovim printerom?

S VersaSTUDIO BY-20 dobivate izvanredne perfomanse i legendarnu pouzdanost Roland DG-ovog najprodavanijeg BN2-20, te prednosti integriranog izravnog printa na DTF film. BY 20 čini isprintane grafike privlačnim – čak i najdetaljnijim dizajnom, slikama i tekstom. Jednostavnim postupkom bez problema možete printati grafike maksimalnog formata, te oslikati gotovo cijelu majicu. Izradite privlačne dizajne živopisnih boja, te personalizirane majice  po narudžbi i još mnogo toga u samo četiri jednostavna koraka, bez potrebe za duplim koracima ili transferom. Možete računati na Roland DG VersaSTUDIO BY 20 Direct-to-Film sustav koji će pružiti pouzdane, stabilne performanse iz dana u dan. Također ćete dobiti Roland DGA poznato jamstvo, servis i podršku za dodatni support. Unaprijed postavljene živopisne bogate boje u VersaWorks 6 omogućuju vam da proširite svoj raspon kolorita i postignete ciljanije rezultate. Također dobivate vrhunsku kvalitetu slike i detalje, uz razlučivost do 1440 dpi.

Nešto više o DTF preslikačima

DTF ili direct to folil digitalni transfer. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija koja je uzela maha već neko vrijeme na tržištu izrade termo transfer preslikača za tisak na tekstilne proizvode. Ova linija ubrzava izradu termo prelikača za tamne majice a samim time ubrzava proces izrade i smanjuje rokove isporuke gotovih proizvoda. Linija je namjenjena svima koji već imaju postojeće tehnološke procese za tekstilni tisak i žele nadograditi te ubrzati proces proizvodnje gotovih proizvoda.

DTF je tehnologija ispisa dizajna direktno na film skupa sa podložnom bijelom bojim te fiksiranje ljepilom u obliku praha. Svakako vam savjetujemo da ne kupujete prerađene sisteme kućnih desktop printera ili neke prerade iz garažne radionice. Ako želite u svojoj ponudi imati ovu tehnologiju birajte kvalitetne printere sa dobrom tehničkom podrškom.

Roland VersaStudio BY 20 – Desktop DTF. Ova opcija najčešće se koristi za izradu logotipa manjih površina tipa grbovi ili natpisi koji se koriste za apliciranje na razne tehstilne materijale, a fokus je na sportskoj i mondnoj industriji. Kvaliteta ispisa je gotovo savršena. Mogućnost ispisa vrlo tankih i sitnih dijelova logotipa. Više infomacija pogledajte na linku ovdje. Svakako odlična opcija sistema produkcijskog tiska preslikača za veće tvrtke i obrte koje rade veće količine tiska na majice, te razne druge tekstilne proizvode.  Za kvalitetan transfer ovih preslikača pogledajte naše Stahls termo preše. 

Katalog preuzmite termo preša preuzmite ovdje

Katalog preuzmite ovdje

VersaSTUDIO BY-20

BY-20
Printing Method Piezo ink-jet method
Media Width 5.91 to 20.2 in. (150 to 515 mm)
Thickness Maximum 39.3 mil (1.0 mm) with liner, for printing
Maximum 15.7 mil (0.4 mm) with liner and 8.6 mil (0.22 mm) without liner, for cutting
Roll outer diameter Maximum 5.9 in. (150 mm)
Roll weight Maximum 13.2 lb. (6 kg)
Core diameter 3 in. (76.2 mm) or 2 in. (50.8 mm)
Printing/cutting width (*1) Maximum 18.89 in. (480 mm)
Ink Type 220-ml cartridge
Colors Cyan, Magenta, Yellow, Black, White
Printing resolution (dots per inch) Maximum 1,440 dpi
Cutting speed 0.39 to 5.9 in/s (10 to 150 mm/s)
Blade force (*2) 30 to 500 gf
Blade Type Roland CAMM-1 series blade
Offset 0.000 to 1.500 mm (0.0 to 59 mil)
Software resolution (when cutting) 0.025 mm/step (0.98 mil/step)
Media heating system (*3) Print heater set temperature: 86 to 95 °F (30 to 35 °C)
Dryer set temperature: 86 to 100.4 °F (30 to 38 °C)
Connectivity Ethernet (100BASE-TX/1000BASE-T, automatic switching)
Power-saving function Automatic sleep feature
Rated input 100-240 Va.c. 50/60 Hz 2.1 A
Power consumption During operation Approx. 185 W
Sleep mode Approx. 27W
Acoustic noise level During operation 62 dB (A) or less
During standby 60 dB (A) or less
Dimensions (Width x Depth x Height) 42.1 in. × 24.3 in. × 24.5 in. (1,069 mm × 617 mm × 622 mm)
Weight 137 lb. (62 kg)
Environment During operation (*4) Temperature: 68 to 89.6 °F (20 to 32 °C)
Humidity: 40 to 80 % RH (no condensation)
Not operating Temperature: 41 to 104 °F (5 to 40 °C)
Humidity: 20 to 80 % RH (no condensation)
Included items Dedicated stands, power cord, Media take-up unit, media holders, replacement blade for separating knife, User’s Manual, Software (FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition, VersaWorks, Roland DG Connect), etc. * Roland VersaWorks 6 is a 32-bit application, which runs on 64-bit Windows® with WoW64 (Windows 32-bit on Windows 64-bit).

Katalog preuzmite termo preša preuzmite ovdje

Ovaj Paket sadrži:

Napomena: Zbog stalnih promjena cijena od strane dobavljača, zadržavamo pravo promjene istih bez predhodne najave.

Roland DGA Support: Kliknite ovdje

Facebook support: Kliknite ovdje

Video:

Dodatne informacije

Težina 100 kg
Opcija/Konfiguracija

ROLAND VERSASTUDIO BY-20 Startup paket sa termo prešom, ROLAND VERSASTUDIO BY-20 Startup paket sa pećnicom za fiksiranje

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange