Gea Data doo

StartUp paket laser transfer – Tisak na pamučne majice – OKI A3 Laserski printeri

Akcija!
  • StartUp paket laser transfer
  • Oki Laser Color A3
  • Stahls-Maxx demo stroj
  • Clam basic web2
  • Clam basic web1
  • Clam basic web

StartUp paket laser transfer – Tisak na pamučne majice – OKI A3 Laserski printeri

2.239,002.699,00 + PDV

StartUp paket laser transfer. StartUp paket za laserski ispis sačinjava Stahls Maxx termo prešu za majice, Oki laserski printer A3 formata, 100 bijelih pamučnih majica, 100 listova A3 transfer papira.

Opis

StartUp paket za tisak na majice

StartUp paket laser transfer. Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala. Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzečima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova. Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme.

StartUp paket laser transfer

StartUp paket laser transfer namjenjen je za tisak aplikacija mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale. Pakete smo razvrstali u nekoliko kategorija, a sačinjavaju raznu opremu i alate koji su potrebni za početak rada i stvaranja proizvoda koje ste zamislili. U ovaj StartUp paket ubacili smo termo prešu, 100 majica 100 A3 listova transfer papira za laserski ispis te kao opciju OKi laserski printer u A3 formatu. Ovaj paket sačinjava potrebne materijale za transfer na Vaše majice. Ovaj paket ima namjenu tiska aplikacija na raznim modernim laserskim kolornim pisačima. Ova vrsta transfera osjetljivija je na pranje pa se preporuča korištenje tekućih deterđenata te pranje na nižim temperaturama maximalno 40° majica kod pranja okrenuta na naličje.

Oki Color Laser transfer printeri

Oki Laser Color A3. Desktop printeri iz naše ponude uredskih i manjih produkcijskih uređaja za manje obrte i tvrtke. Kvalitetni Epson ink jet i laserski uređaji brenda Oki sa jeftinim ispisom, odlična je opcija prvenstveno za smanjivanje troškova ispisa. U ponudi imamo Oki Laser Color printere koji se koriste kod ispisa na bijele tekstilne proizvode, te Oki sisteme za tamne majice sa bijelim tonerom. U našoj ponudi možete pronaći printere sa beskonačnim punjenjem, ili CISS sistemom doljevanja boja. Također u ponudi imamo i DTG desktop printere za tisak bijele ili obojane majice i tekstil. Možemo ponuditi sublimacijske desktop printere za tisak na razne vrste sublimacijski pripremljenih materijala, keramike i poliestera. Kod nas možete pronaći i sav potreban repromaterijal boje i papir. Sve upite vezano za desktop printere, i potrošni materijal, specifikacije uređaja možete poslati putem maila.

Oki C824n A3 laser color – desktop printer

Oki Laser Color A3. Oki Laser color printere koristimo za ispis transfer papira koje služe za apliciranje na bijele te svijetle tekstilne materijale.. Oki color printeri su vrlo korisni uređaji koje možete koristiti u više funkcija. Oki Laser Color A3 printere možete koristiti za ispis raznih aplikacija koje možete tranfserirati na razne druge proizvode. Tako možete raditi ispis papira za naljepnice i transfera za apliciranje na keramiku i krute materijale kao što su metal ili drvene površine. Transferi za printanje na laserskim pisačima peru se na niskim temperaturama, te traže pranje sa tekućim deteržentom. Ove aplikacijae nikako ne smiju u sušilicu. Svakako preporučamo da vodite računa i upozorite krajnjeg kupca deklaracijom o održavanju. Istu možete preuzeti na linku ovdje. Više informacija o samom printeru možete pogledati u nastavku. Transfer papire za ispis na ovim printerima možete pronaći na linku ovdje

Paket sačinjava:

Video Tutorial:

Dodatne informacije

Težina N/A
Opcije paketa

OKi C824n A3 Laser printer + Stahls Maxx 40×50 cm, OKi C824n A3 Laser printer + Stahls Clam Basic 40×50 cm

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange