Laser transfer – OKI WT papir – Transfer za majice

Laser transfer – OKI WT papir. Potpuno novi proizvod koji se koristi za tisak na tamne majice OKI printerima koji imaju bijeli toner. Nova generacija poboljšanog papira za tisak na tamne majice omogućava tisak color grafika u dva brza koraka. Laser transfer – OKI WT papir | OKI transfer papir | Tisak na majice | OKI

1.200,00kn1.900,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Transfer Papiri

Laser transfer – OKI WT papir. Transfer papiri za laserski i ink-jet ispis koji se koriste za apliciranje na bijele i tamne pamučne majice. U ponudi imamo više vrsta transfer papira za tisak na majice i krute materijale. Najprodavanije transfer je Premium Style transfer za svijetle i bijele pamučne majice i tekstil. Premium je vrlo jednostavan za korištenje, a može se printati na svim modernim laserskim pisačima i multifunkcijskim uređajima. U ponudi papira za majice imamo i Ink-Pro transfer za tintne ink jet printere u A3 i A4 formatu. Također u ponudi imamo i papir za laserski transfer na krute materijale, kao što su drvo, metal, kamen i keramika. Za tamne majice imamo sistem za OKI printere sa bijelim tonerom po povoljnim cijenama u dostupnim formatima A3 i A4.

Laser transfer – OKI WT papir

Laser transfer – OKI WT papir. Potpuno novi proizvod koji se koristi za tisak na tamne majice OKI printerima koji imaju bijeli toner. Nova generacija poboljšanog papira za tisak na tamne majice omogućava tisak color grafika u dva brza koraka. Prvi korak je da postavite isprintanu grafiku na transfer papir sa bijelom podlogm na termo prešu, prekrite je teflonom i napravite transfer.

Drugi korak je da odstranite svoju grafiku sa transfer papira na koji se prenjela bijela podloga i aplicirate je na svoju majicu. Otisak je sjajnog finiša, ako želite matt finiš, još jednom postavite papir za pečenje preko aplikacije i lagano pritisnite cca 10 sec. Pranje ove aplikacije je na maximalnih 30° te se preporuča korištenje tekućih deterđenata. U nastavku možete pronaći specifikaciju ovog proizvoda, način transferiranja te informaciju koje sve strojeve ovaj papir podržava. U našim radionicama možete dobiti sve informacije kako pravilno koristiti ovu vrstu transfera. Za kvalitetan transfer potrebna vam je i kvalitetna Stahls termo preša za prijenos vaše aplikacije. Također možete dobiti i informacije o bilo kojim drugim transfer tehnikama za tisak na majice i tekstil. OKI printere iz naše ponude printera možete pogledati u kategoriji Desktop printeri.

Upute o printanju i apliciranju preuzmite ovdje

Dostupni formati

Pakiranje 100 listova A3 A+B, Pakiranje 100 listova A4 A+B

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Laser transfer – OKI WT papir – Transfer za majice"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.