Gea Data doo

Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3

Akcija!
  • Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3
  • Pro8432WT_front_tcm67-114332_w336
  • Pro8432WT_34_tcm67-114328_w336
  • Pro8432WT_panel_close-up_tcm67-114329_w336
  • Pro8432WT_34_with_cabinet_tcm67-114327_w336

Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3

70,004.400,00 + PDV

Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3. Nova je generacija printera koji printaju bijelu boju kao podlogu na tamne vrste tekstila. Ova aplikacija otporna je na pranje na 40° te može izdržati ovisno o proizvođaču papira do 40-tak pranja.

Opis

Printer za tamne majice – OKI

Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3. Nova je generacija printera koji printaju bijelu boju kao podlogu na tamne vrste tekstila. Uvijek problematična crna majica i tisak full color dovela je do razvoja ove 2-Step aplikacije, a shodno s time i razvoj ove tehnologije ispisa bijele boje kao podloge, te tiska full color na desktop laserskom pisaču. Ova zanimljiva tehnika tiska nije namijenjena samo za ispis bijele boje i color otiska na tekstil.

Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3

Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3. Ovom se tehnologijom mogu raditi razni drugi proizvodi tipa. Majice, kape , šalice, upaljači, olovke, razna papirna konfekcija te razne druge materijale kao što su keramika, staklo i plastika. Postupak ispisa je jednostavan. Nakon što na prozirni A transfer isprintate aplikaciju zrcalno okrenutu, spajate ga sa transfer papirom B koji na sebi sadrži termo ljepljivu podlogu. Nakon apliciranja A i B transfera, transfer odvajate te A transfer na kojem je ostala vaša aplikacija transferirate na majicu. Boje su jasne i živopisne, bijela podloga je kompaktna. Svakako odlična opcija za manje firme ili obrte te razne ulične T-shirt print shopove i štandove koji imaju potrebu za većim formatima i ispunom printa.

OKI Pro 8432 WT A3 – RIP

Podešavanje ovog printera za ispis je vrlo jednostavno i može se reći da je i fukcionalno korisniku, te  uvelike olakšava pripremu dizajna ili logotipa za apliciranje. Kod ovog OKI WT printera RIP je opcija i kupuje se zasebno, a svakako uz preporuku jer će vam olakšati ali i pomoći kod pripreme vaših dizajna za ispis. U RIP-u možete mijenjati redoslijed printanja boja a ovisno o podlozi na koje printate a čime ćete postići željeni efekt na vašem proizvodu. Također možete koristiti alate za promjenu same konstitucije vašeg logotipa ili dizajna i kombinirati ispis sa podlogom na koju printate. U kombiniranju boja sa podlogom smanjuje se trošak ispisa, a prilagođavanjem dizajna podlozi dobivate puno kvalitetniji i mekaniji otisak pogotovo na majicama što je dosta bitno.

OKI Pro 8432 WT A3 – Održavanje aplikacija i specifikacije

Ova aplikacija otporna je na pranje na 40° te može izdržati ovisno o proizvođaču papira do 40-tak pranja. OKI printeri sa bijelom bojom dostupni su u formatima A4 i A3 i to modeli A4 OKI 7411 WT i 6410 WT te A3 verzija 8432 WT. Svi printeri biti će prezentirani posebno u našem web shopu te će se za svakoga od njih moći vidjeti zasebna specifikacija. Svakako odlična opcija printera sa bijelom podlogom za tamne materijale, pogotovo za majice. Niska cijena A4 ispisa u realnom trošku papir + boja iznosi oko cca 13 kn/kom + PDV A4. Printer za tamne majice – OKI Pro 8432 WT A3 zasigurno je izbor broj jedan u ovom segmentu tiska na tamne podloge sa bijelim transferom. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem maila.

StartUp paketi i njihove pogodnosti

Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala.

Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzećima i obrtima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova te zavoda za zapošljavanje HZZ-a i njihove (od mjere do karijere). Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme.

*Napomena: Svu opremu iz naše ponude moguće je realizirati putem GRENKE leasinga. Za dodatne informacije te eventualne izračune pošaljite nam upit u naš kontakt obrazac.

PDF specifikaciju pruzmite ovdje

Dodatne informacije

Težina 40 kg
Opcije

OKI Pro 8432 WT A3, OKI transfer RIP, OKI Pro 8432 WT A3 + transfer RIP, Cyan toner, Magenta toner, Yellow toner, WT toner, Black toner

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange