Gea Data doo

StartUp paket Hobby – Osnovni paket za termo transfer

Akcija!
 • StartUp paket Hobby
 • b.2-1.jpg
 • 3.1.jpg
 • g.1.jpg
 • Clam basic Hobby (3)
 • Clam basic Hobby (6)
 • Clam_Basic_38x38Closed1
 • Clam basic Hobby (1)
 • Secabo C60iV
 • diversity-banner
 • Heat-press_Diversity_open-right-view_Stahls-Europe
 • Heat-press_Diversity_open-left-view_Stahls-Europe
 • Heat-press_Diversity_open-front-view_Stahls-Europe

StartUp paket Hobby – Osnovni paket za termo transfer

1.536,00 (11572,99 HRK)1.895,00 (14277,88 HRK) + PDV

StartUp paket Hobby. Ovaj Low Cost StartUp namjenjen je malim kućnim radinostima ili već postojećim tvrtkama ili obrtima koji se bave ili se žele baviti oslikavanjem svojih proizvoda termo aplikacijama.

Opis

StartUp paket prilagođen kućnim radinostima.

StartUp paket Hobby – Osnovni paket za termo transfer. Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala. Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzećima i obrtima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova te zavoda za zapošljavanje HZZ-a i njihove (od mjere do karijere). Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme. Za sve vaše upite kontaktirajte nas putem naših kontakt obrazaca.

StartUp paket Hobby – Osnovni paket za termo transfer

StartUp paket Hobby – Osnovni paket za termo transfer. Ovaj smo paket zamislili kao osnovni paket koji sačinjava opremu za termo transfer na tekstilne materijale. Ovaj Low Cost StartUp namjenjen je malim kućnim radinostima ili već postojećim tvrtkama ili obrtima koji se bave ili se žele baviti oslikavanjem svojih proizvoda termo aplikacijama. Tehnika termo tiska je vrlo jednostavna tehnika gdje se za aplikacije koristi termo folija koja se reže na rezačima. Na rezaču možete rezati vektorske grafike i natpise te iste transferirati termo postupkom na razne tekstilne podloge.

StartUp paket Hobby

Čestim upitima preko naših web stranica i društvenih mreža osmislili jedan StartUp paket koji će biti dostupan svima koji imaju ograničene buđete za proširenje djelatnosti. Pa smo tako osmislili ovaj StartUp paket za ispod 10.000,00 kn netto bez PDV-a te smo time otvorili mogućnost za kupovinu opreme za jednostavno apliciranje na tekstine i ne tekstilne materijale. U cijenu je uračunata Hobby termo preša te Hobby rezač iz naše ponude. Ukratko odličan Hobby StartUp paket za odrađivanje jednostavnijih grafika i aplikacija.

Paket sačinjava:

Dodatne informacije

Opcija paketa

Secabo C60 + Stahls Clam Basic 40×50 cm, Secabo C60 + Stahls Diversity 40×50 cm

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange