Sitotisak na majice i razne tekstilne materijale

Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada.

Oprema – Repromaterijali – Accessories

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite rezervne sito okvire, sito plastisol boje i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 3-4 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

Kemija za pranje i održavanje sito tiskarskih predložaka (sita)

Učinkovita kemija za razvijanje, pranje i održavanje sitotiskarske opreme najviših standarda. Naši proizvodi su usklađeni za nesmetan tijek rada u malim i velikim sitotiskarskim radionicama. Savršeno usklađeni proizvodi za početne i završne radnje u tehnici sitotiska. U našoj ponudi nalazi se sva potrebna kemija za razvijanje, snimanje, te na kraju čišćenje i završne faze konzerviranja ili skidanja boje i emulzije sa sito svile.

ULTRASTRIP25 | 1:25 koncentrat za skidanje svih vrsta foto emulzije

S našim biorazgradivim koncentratom UTRASTRIP25 sredstvom za skidnje foto emulzije (omjer 1:25), vrlo ćete jednostavno i učinkovito ukloniti foto emulziju sa vaše sito tiskarske svile. Koncetrat se mješa u zadanom omjeru i spreman je  za upotrebu odmah nakon što ga izmješate. UltraStrip25 striper osmišljen je na  način da pouzdano uklanja sve jednokomponentne emulzije, diazo fotoemulzije i kapilarne filmove sa sito svile.

Miješanje

Koncentrat se pomiješa s čistom vodom u omjeru: Primjer upotrebe: 50 ml koncentrata + 1 litra vode. Treba napomenuti da veća doza ne mora nužno dovesti do boljeg učinka skidanja, već može imati i suprotan učinak. Proizvod  Ultra Strip 25  treba stoga miješati maksimalno 1:10.

Upotreba gotovih strip čistaća

Prije svega, svila mora biti očišćena od svih ostataka boje. To omogućava ultrastripu da djeluje izravno na emulziju. Preporučuje se odgovarajuće sredstvo za čišćenje zaslona poput našeg ECOSCREEN WASH ili INK REMOVER-a za uklanjanje svih ostataka boje sa svile. Spremna tekućina za uklanjanje potom se nanosi na obje strane sita pomoću boce s pumpicom za raspršivanje . Nakon 3-5 minuta izloženosti, preporučljivo je koristiti spužvicu za utrljavnje da se razdvoji foto emulzija od svile. Zatim se sito mora isprati mlazom vode (u idealnom slučaju tuš ili perač pod tlakom za čišćenje po pritiskom). Prilikom uporabe Ultra Strip 25 da se strip ne osuši na svili. Trebalo bi ga isprati s sito svile najkasnije nakon preporučenog vremena kontakta od 3-5 minuta.

Sitotisak StartUp u našoj T-shirt Akademiji 

Sve upute i razne tutoriale za Sitotisak StartUp možete pronaći u našoj T-shirt Akademiji. Tu ćemo vam prezentirati pojedine tehnike tiska, a ujedno i razne tutoriale kako krenuti u svijet sitotiska. Pratite naše video prezentacije na našem You Tube kanalu i budite u toku koje ćemo prezentacije i tutoriale objavljivati. Također nas pratite i na našim društvenim mrežama #TShirtWorkShop Naš support je kao i do sad 100% svim našim kupcima, ali i onima koji trebaju savijet oko raznih tehnika tiska.

Pakiranje

250 ml, 500 ml, 1000 ml, 5000 ml

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Ultra Strip 25 – Sredstvo za čišćenje foto emulzije"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.