Gea Data doo

DTF – Transfer – Melt – Ljepilo

Akcija!
  • DTF - Transfer - Melt - Ljepilo
  • DTF - Boja
  • DTF - Transfer film iz role
  • dtf printing web

DTF – Transfer – Melt – Ljepilo

86,00610,00 + PDV

DTF – Transfer – Melt – Ljepilo. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija tiska na tamne majice.

Opis

DTF – Direct to foil print – tisak termo preslikača

DTF – Transfer – Melt – Ljepilo. Digitalni transfer. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija koja je uzela maha već neko vrijeme na tržištu izrade termo transfer preslikača za tisak na tekstilne proizvode. Ova linija ubrzava izradu termo prelikača za tamne majice a samim time ubrzava proces izrade i smanjuje rokove isporuke gotovih proizvoda. Linija je namjenjena svima koji već imaju postojeće tehnološke procese za tekstilni tisak i žele nadograditi te ubrzati proces proizvodnje gotovih proizvoda. Ova opcija najčešće se koristi za izradu logotipa manjih površina tipa grbovi ili natpisi koji se koriste za apliciranje na razne tehstilne materijale, a fokus je na sportskoj i mondnoj industriji. Kvaliteta ispisa je gotovo savršena. Mogućnost ispisa vrlo tankih i sitnih dijelova logotipa. Više infomacija pogledajte na linku ovdje. Za kvalitetan transfer ovih preslikača pogledajte naše Stahls termo preše.

DTF – STH LINE i700 – DTF – Transfer – Melt – Ljepilo

DTF – STH LINE i700 – Digitalni transfer. DTF i700 (Direct To Foil) je linija za digitalnu izradu termo-transfera s automatskim posipavanjem i čišćenjem ljepila (melta). Karakterizira je visokokvalitetan ispis te brza i jednostavna izrada transfera koji se mogu aplicirati na sve vrste tekstila (pamuk, poliester, traper, keper itd.). Nakon apliciranja termopresom, boje ostaju jednako intenzivne kao i nakon printa. Dobiveni otisak je izrazito otporan na pranje i sušenje.
DTF i700 koristi boje na vodenoj bazi. Kvalitetu transfera osiguravaju brze i pouzdane glave za ispis, grijana transportna ploča (sprječava miješanje boja na foliji), vakuum ploča na printeru (fiksira foliju tijekom printa),  te tunel za sušenje s vakuum pločom. Za sve upite i prezentacije u našim prostorijama molimo vas da nam se najavite putem maila.

Dodatne informacije

Težina 8 kg
DTF Melt

Melt PU73 2,5 kg, Melt PU73 20 kg

x
Secured By miniOrange