Sitotisak na majice i razne tekstilne materijale

Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada.

Oprema – Repromaterijali – Accessories

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite rezervne sito okvire, sito plastisol boje i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 3-4 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

Kemija za pranje i održavanje sito tiskarskih predložaka (sita)

Učinkovita kemija za razvijanje, pranje i održavanje sitotiskarske opreme najviših standarda. Naši proizvodi su usklađeni za nesmetan tijek rada u malim i velikim sitotiskarskim radionicama. Savršeno usklađeni proizvodi za početne i završne radnje u tehnici sitotiska. U našoj ponudi nalazi se sva potrebna kemija za razvijanje, snimanje, te na kraju čišćenje i završne faze konzerviranja ili skidanja boje i emulzije sa sito svile.

ECO SCREEN WASH | Učinkovito sredstvo za čišćenje sita od plastisol boje s blagim mirisom

Svatko tko radi s plastisol bojom trebao bi imati ovo učinkovito i dugoročno vrlo jeftino sredstvo za čišćenje. Unatoč svojoj mekoći, ECO SCREEN WASH je toliko učinkovit da uklanja čak i tvrdokorne ostatke boje.

ECO SCREEN WASH uglavnom se koristi za završno čišćenje. Ostaci boje najprije se suho uklanjaju sa sita dok se sva boja ne pokupi te sito rama ne bude kompletno očišćena od naslaga boje. Da biste to učinili, prvo uklonite ostatke grube boje lopaticom ili sredstvom za uklanjanje boje . Zatim obrišite suhom krpom ili papirnim ubrusom. Nanesite ECO WASH preko sito svile na obje strane i kružnim pokretima ga utrljavajte prikladnom četkom ili spužvom. Isperite uglavnom otopljenu boju vodom. Ovaj se postupak možda mora ponoviti. Zatim temeljito isperite sito dok se ponovno ne očisti. Postupak pranja sitotiskarske rame pogledajte na našem you tube kanalu u T-shirt Workshop Akademiji.

Sitotisak StartUp u našoj T-shirt Akademiji 

Sve upute i razne tutoriale za Sitotisak StartUp možete pronaći u našoj T-shirt Akademiji. Tu ćemo vam prezentirati pojedine tehnike tiska, a ujedno i razne tutoriale kako krenuti u svijet sitotiska. Pratite naše video prezentacije na našem You Tube kanalu i budite u toku koje ćemo prezentacije i tutoriale objavljivati. Također nas pratite i na našim društvenim mrežama #TShirtWorkShop Naš support je kao i do sad 100% svim našim kupcima, ali i onima koji trebaju savijet oko raznih tehnika tiska.

Pakiranje

1000 ml, 5000 ml

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Eco Screen Wash – Sredstvo za čišćenje sito boje"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Sitotisak StartUp – Basic 2.0

1.599,00kn 1.299,00kn + PDV

Stahls Termo Guma

200,00kn625,00kn + PDV

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.