Gea Data doo

Degreaser – odmaščivać za pripremu sito svile

Akcija!
  • Degreaser - odmaščivać za pripremu sito svile
  • siebdruck-versand-siebdruckrahmen-entfetten-beschichten-reinigen-1
  • siebdruck-zubehoer-rahmen-entfetten-chemikalien-schwamm-reinigung-2
  • Degreaser - odmaščivać za pripremu sito svile

Degreaser – odmaščivać za pripremu sito svile

18,0033,00 + PDV

Degreaser – odmaščivać za pripremu sito svile. DEGREASER je koncentrirani odmašćivač koji se razrjeđuje sa vodom u omjeru 1:25.

Opis

Sitotisak na majice i razne tekstilne materijale

Degreaser – odmaščivać za pripremu sito svile. Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada.

Oprema – Repromaterijali – Accessories

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite rezervne sito okvire, sito plastisol boje i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 3-4 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

Kemija za pranje i održavanje sito tiskarskih predložaka (sita)

Učinkovita kemija za razvijanje, pranje i održavanje sitotiskarske opreme najviših standarda. Naši proizvodi su usklađeni za nesmetan tijek rada u malim i velikim sitotiskarskim radionicama. Savršeno usklađeni proizvodi za početne i završne radnje u tehnici sitotiska. U našoj ponudi nalazi se sva potrebna kemija za razvijanje, snimanje, te na kraju čišćenje i završne faze konzerviranja ili skidanja boje i emulzije sa sito svile.

Odmašćivač “DEGREASER” za pripremu sito svile

DEGREASER je odmaščivač spreman za upotrebu u praktičnoj bočici s raspršivačem. Koristi se za pripremu sito svile prije nanosa emulzije. Ako ćete novi ili već korišteni okviri sitotiska premazati emulzijom, potrebno je prethodno dobro odmastiti svilu. Ako tkanina prethodno nije odmašćena, ostaci boje ili masnoće mogu razdvajati slojeve između tkanine i sloja za tiskanje. Rezultat: Emulzija se možda neće primiti na cijeloj površini sita. Degreaser – odmaščivać za pripremu sito svile je dostupan u praktičnoj bočici s raspršivačem od 500 ml ili 1000 ml.

Primjena:

Nanesite DEGREASER obilno na obje strane. Možete utrljati odmašćivač u svilu spužvom. Vrijeme izlaganja je oko 2 do 3 minute. Zatim se tkanina mora isprati mlazom, mlake vode. Prije nanošenja fotoemulzije okvir se mora osušiti na mjestu gdje neće biti izložen prašini ili nečistoćama.

Upute za korištenje:

Koncentrat DEGREASE miješa se s čistom vodom u omjeru 1:25. U idealnom slučaju, sredstvo za odmašćivanje spremno za upotrebu trebalo bi obilno nanijeti na obje strane suhog sita pomoću boce s raspršivačem . Odmašćivač se može utrljati mekom spužvicom . Nakon otprilike 5 minuta izlaganja, sito treba isprati čistom vodom. Prije nanošenja foto emulzije, okvir se mora osušiti u okruženju koje je moguće bez prašine.

Sitotisak StartUp u našoj T-shirt Akademiji

Sve upute i razne tutoriale za Sitotisak StartUp možete pronaći u našoj T-shirt Akademiji. Tu ćemo vam prezentirati pojedine tehnike tiska, a ujedno i razne tutoriale kako krenuti u svijet sitotiska. Pratite naše video prezentacije na našem You Tube kanalu i budite u toku koje ćemo prezentacije i tutoriale objavljivati. Također nas pratite i na našim društvenim mrežama #TShirtWorkShop Naš support je kao i do sad 100% svim našim kupcima, ali i onima koji trebaju savijet oko raznih tehnika tiska.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Pakiranje

1000 ml koncetrat 1:25, Degreaser 1000 ml spreman za upotrebu

x
Secured By miniOrange