Termo preša za šalice

Termo preša za šalice – HP-PRO U našoj ponudi imamo razne vrste repromaterijala i dodataka za tisak tehnikom sublimacije. Visoko kvalitetni repromaterijali pripremljeni za ovu tehniku izrađeni su po svim standardima te zadovoljava sve certifikate o kvaliteti i postojanosti. Kod nas potražite visoko kvalitetne sublimacijske šalice sa Orca sublimacijskim premazom perive u perilicama posuđa. Razne vrste sublimacijskog repromaterijala koje možete pogledati u našim katalozima. U ponudi imamo poliesterske majice poznatog brenda B&C u raznim varijantama modela. U ponudi imamo sublimacijske boje i sisteme Sawgrass SubliJet i Sublisplash za tisak na keramiku i poliester, te sistem Chromablast za tisak na pamučne majice. Kod nas možete pronaći i kompletnu opremu koja vam je potrebna za tisak ovom tehnikom od termo preša i Ricoh i Epson printera, do raznih vrsta pribora.  Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i uslugu tiska na šalice iz naše ponude.

Termo preša za sublimaciju

Termo preša za šalice – HP-PRO. Termo preša za šalice koje se koriste za apliciranje raznih dizajna na sublimacijske šalice. Jednostavna izrada i rukovanje, termo preše dolaze sa podešenim sekvencijama transfera. Termo preša za sublimaciju imaju opciju promjene grijaća ovisno o promjeru šalica koje sublimairamo. Termo preša za sublimaciju dolazi sa osnovnim grijaćem 11OZ ili promjera šalice  fi 8cm. Za kvalitetan ispis koristite naše SubliSplash boje i Epson printere.

Termo preša HP-PRO sa tri dodatna grijača.

  • Grijač 11oz (osnovni uz prešu)
  • Grijač 10oz
  • Grijač 17oz kosi
  • Grijač 120z kosi

*Napomena: Grijač ne smije grijati na prazno bez šalice.

Video Tutorial:

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Termo preša za šalice – HP-PRO"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Epson SureColor F500 – Desktop produkcijska sublimacija

250,00kn17.300,00kn + PDV

Laser transfer – OKI WT papir – Transfer za majice

1.200,00kn1.900,00kn + PDV

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.