Gea Data doo

StartUp paket za tisak na šalice – Epson Original sublimacija

Akcija!
 • StartUp paket za tisak na šalice
 • Epson SC F100 - Sublimacijski printer
 • TexPrint XP sublimacija
 • mug press
 • Epson SC F100 - Sublimacijski printer

StartUp paket za tisak na šalice – Epson Original sublimacija

30,00799,00 + PDV

StartUp paketi namjenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na šalice i razne druge materijale.

Opis

StartUp paket za tisak na šalice

Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Tako smo osmislili Start paket za termo tisak, opciju za tisak na šalice, majice, te razne druge predmete. U paketima se nalaze kvalitetni strojevi i oprema iz naše ponude strojeva, opreme i repromaterijala. Ovi paketi su namjenjeni malim i srednjim poduzećima koje žele proširiti svoj asortiman. Raznim udrugama koje traže dodatne sadržaje za unaprjeđenje, rast i razvoj svojih korisnika. Malim i srednjim obrtima, tek otvorenim tvrtkama pogotovo onima koje apliciraju na razna financiranja od strane EU fondova. Raznim kućnim radinostima ili OPG-ovima koji koriste aplikacije za ukrašavanje ambalaže svojim proizvodima. Mi smo ti koji vam dajemo kompletan support, logistiku, obuku i edukaciju te instalaciju naše opreme.

StartUp paket za tisak na šalice namjenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale. Pakete smo razvrstali u nekoliko kategorija, a sačinjavaju raznu opremu i alate koji su potrebni za početak rada i stvaranja proizvoda koje ste zamislili. U ovaj StartUp paket složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na sublimacijske šalice i razne druge sublimacijske proizvode pomoću

Epson A4 printera, transfer papira,  i termo preše za šalice. Ova Low Cost tehnika tiska na šalice sa kalkulacijom troška ispisa od 0,66 kn/print za jednu šalicu. Našu uslugu tiska na šalice pogledajte ovdje

Originalna Epson desktop sublimacija

Epson SC F100 – Sublimacijski printer. Ovo je prvi Epsonov sublimacijski pisač u desktop verziji A4 formata sa tvorničkom garancijom. S dimenzijama stolnog pisača za format A4, SC-F100 je savršen za proizvodnju promotivnih i personaliziranih darova kao što su šalice, privjesci za ključeve, navlake za telefone i drugi mali artikli, kada je prostor na stolu vrlo cijenjen. Zadovoljava i potrebe proizvođača tekstila koji žele stvoriti proizvode po mjeri kao što su male torbe, pregače, trake i jastučići.

Potpuno sveobuhvatno rješenje za ispis

SC-F100 dio je Epsonovog sveobuhvatnog rješenja za ispisivanje koje uključuje tinte, upravljački program i papir koji su osmišljeni da zajedno skladno funkcioniraju. Za dodatnu bezbrižnost osigurano je jamstvo od 1 godine ili 6000 listova, što god se dogodi prije. S omogućenom platformom Epson Cloud Solution PORT, korisnici mogu pratiti troškove ispisa i uporabu tijekom vremena.

Kvalitetni rezultati ispisa

Epson SC F100 – Sublimacijski printer. Ovaj kompaktni sublimacijski pisač dizajniran je za proširenje poslovnih mogućnosti pomoću ispisa visoke kvalitete na širokom rasponu poklona i promotivnih dobara. Razine kvalitete i konzistentnosti postižu se pomoću Epsonove ispisne glave PrecisionCore MicroTFP i tablice za pretraživanje (LUT) dizajnirane za promotivne materijale i darove, kao i krute podloge.

Povećanje produktivnosti

Pisač SC-F100 nudi brz ispis te nizak ukupan trošak uporabe za mala poduzeća, a pritom za postavljanje, rukovanje ili održavanje pisača nije potrebno stručno znanje. Bočice s tintom od 140 ml omogućuju jeftiniju alternativu spremnicima s tintom i omogućuju tvrtkama da dulje rade, čime se smanjuje prazan hod.

Jednostavna upotreba

Epsonove tehnologije jednostavno se i intuitivno upotrebljavaju. Kompaktni SC-F100 ima nagibni 2,4-inčni zaslon, spojivost putem Wi-Fi mreže i prednji dio za umetanje papira koji je jednostavan za promjenu funkcionalnosti papira (150 listova)

StartUp paket sa termo prešom sačinjava:

 • Epson F100 printer A4 formata
 • 4x 140ml boje
 • 100 listova transfer papira
 • Termo preša za šalice
 • Paket 36 šalica
 • Termo traka
 • Driver za instalaciju
 • Upute za korištenje
 • Support video za instalaciju

Support za instalaciju:

 

Dodatne informacije

Težina N/A
Opcije paketa

StartUp paket A4 sa termo prešom, CYAN T49N200 140ml, BLACK T49N100, MAGENTA T49N300, YELLOW T49N400, MAINTENANCE BOX S210125

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange