Gea Data doo

TexPrint R – Transfer papir za sublimaciju – Gel boje – Ricoh

  • TextPrint-R sublimacija
  • wm_3236013-texprint-r-120gsm-dye-sublimation-paper-desktop
  • texprint-r
  • 001 web

TexPrint R – Transfer papir za sublimaciju – Gel boje – Ricoh

26,0036,00 + PDV

Sublimacijski transfer papir Beaver Paper namjenjen je za tisak sa Sawgrass sistemom gel boja SubliJet-R na Ricoh printerima.

Opis

TexPrint – R sublimacija

TextPrint-R sublimacija. U našoj ponudi imamo razne vrste repromaterijala i dodataka za tisak tehnikom sublimacije. Visoko kvalitetni repromaterijali pripremljeni za ovu tehniku izrađeni su po svim standardima te zadovoljava sve certifikate o kvaliteti i postojanosti. Kod nas potražite visoko kvalitetne sublimacijske šalice sa Orca sublimacijskim premazom perive u perilicama posuđa. Razne vrste sublimacijskog repromaterijala koje možete pogledati u našim katalozima. U ponudi imamo poliesterske majice poznatog brenda B&C u raznim varijantama modela. U ponudi imamo sublimacijske boje i sistem Sawgrass SubliJet za tisak na keramiku i poliester, te sistem Chromablast za tisak na pamučne majice. Kod nas možete pronaći i kompletnu opremu koja vam je potrebna za tisak ovom tehnikom od termo preša i Ricoh i Epson printera, do raznih vrsta pribora.  Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i uslugu tiska na šalice iz naše ponude.

TextPrint-R sublimacija – Gel boje Ricoh printeri

TextPrint-R sublimacija. TexPrint R sublimacija je papir namjenjen za tisak sa Sawgrass ili Sublisplash sistemom gel boja SubliJet-R na Ricoh printerima. TextPrint-R namjenjen je za tisak na Ricoh 3110 i na 7100DN A4 i A3 printerima. Power driver vam omogućava savršeno podešene profile obojenja tako da vaše aplikacije na proizvodima imaju gotovo fotografsku kvalitetu. Vrlo jednostavan sistem koji se koristi kod tiska na razne sublimacijske materijale i poliester. U skupini proizvoda na koje se može aplicirati naveli bi, sublimacijske šalice, puzzle, podloge za miša, maskice za mobitele, privjeske, magnete, krigle, majice, kape, kravate te još mnogo različitih proizvoda koji su tvornički pripremljeni za sublimacijski tisak. Ovaj se transfer papir pokazao odličan izbor za male obrte i radionice, pogotovo fotografe koji mogu ponuditi male personalizirane poklone svojim kupcima. Sve dodatne informacije o ovom transfer papiru te o sistemu Sublisplash možete dobiti u našem showroom na adresi Gredice 7. Našu uslugu tiska na šalice pogledajte ovdje

 

 

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Formati

Format A3 110 listova, Format A4 110 listova

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange