Sublimacijske boje na vodenoj bazi – Epson – Ricoh – Refill sistem

Sublimacijske boje na vodenoj bazi za Epson L serije printera sa CISS sistemom punjenja bojom. Visoko kvalitetne boje za tisak tehnikom sublimacije

125,00kn2.000,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Sublimacija na pamuk (Boje na vodenoj bazi)

Sublimacija na pamuk – Boje na vodenoj bazi. Sublimacijske boje na vodenoj bazi za Epson L serije printera sa CISS sistemom punjenja bojom. Ova boja ima namjenu za tisak na različite sublimacijske materijale koji su već tvornički pripremljeni za ovu tehniku tiska. Printeri koje koristimo su Epson L serija L130 L310 A4 ili L1300 te bilo koji Epson printer L serije. Printere prije instalacije setiramo na sublimacijsku boju, setirane printere na ink-jet boju ne možete koristiti za ovu tehnologiju tiska. SUBLIMA sublimacijska boja na vodenoj bazi vrlo je kvalitetna i postojana na bilo kakvo dugotrajno mehaničko izlaganje proizvoda (pranje u pericama, vanjski utjecaji i sl.). Boje su pakirane po 1dcl i njihova potrošnja direktno ovisi o tome kakvom ispunom printate svoje aplikacije. U praksi ove se boje ne troše previše, recimo da se sa jednim punjenjem od 4x1dcl može odprintati 1000 listova A4 sa 60% ispunom printa.

Kompletna kalkulacija troška A4 ispisa sa 60% ispune printa iznosi 2 kn/kom za jednu majicu što je vrlo prihvatljivo. U tu kalkulaciju uračunat je papir, boja i prah. Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge.

Sublimacijske boje na vodenoj bazi

U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira. Sublimacija na pamuk – Boje na vodenoj bazi vrlo su postojane te su na konačnom proizvodu jakih i žarkih boja.

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
  • Profil za Epson preuzmite ovdje
  • Podešavanje printera ovdje

Dostupne boje

Cyan 100 ml, Magenta 100 ml, Yellow 100 ml, Black 100 ml, Cyan 500 ml, Magenta 500 ml, Yellow 500 ml, Black 500 ml, Light Cyan 100 ml, Light Cyan 500 ml, Light Magenta 100 ml, Light Magenta 500 ml, Deep Black 100 ml, Deep Black 500 ml, Set CMYK 4x100ml, Set CMYK 4×500 ml

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Sublimacijske boje na vodenoj bazi – Epson – Ricoh – Refill sistem"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.