+385 1 3906 710 +385 98 1710 434

Tisak na šalice

Usluge

Naš informativni kutak kreiran je da vam u bilo kojem trenutku pruži potrebnu informaciju vezano za bilo koji naš proizvod ili uslugu.

IMAŠ PITANJE

  • +385 98 1710 434

Tisak na šalice (Sublimation Mug print)

Tisak na šalice. Tisak na šalice tehnikom sublimacijskog foto tiska, na kvalitetne sublimacijske šalice. Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i tisak na šalice iz naše ponude. Motive koje bi tiskali na šalice birate sami, a mi vam nudimo mogućnost kombiniranja motiva po kutijama, sve kako bi vam omogućili raznolikost i mogućnost bolje prodaje Vašim krajnjim kupcima.

Po vrlo povoljnim cijenama ponuditi ćemo vam šalice sa tiskom i to u velikim serijama već od minimalnih količina 20-30-50-100 komada ili u količinama do 3000 i 5000 komada. Po dogovoru sa vama možemo organizirati prijevoz do vaših adresa. Tisak vršimo isključivo na Naše šalice. Ako ste vlasnik štanda ili suvenirnice na nekom prometnom turističkom mjestu sigurni smo da će vas ova naša ponuda interesirati.

Cijene usluge tiska na šalice zatražite putem e-maila. Tisak na šalice odličan je marketinški proizvod koji se koristi za promociju tvrtki i obrta. Šalice koje koristimo i prodajemo te na iste i tiskamo, vrhunske su AAA kvalitete, certificirane za pranje u perilicama posuđa. Obzirom na količinu lagera naših šalica u kratkom vremenskom roku možemo odraditi veće količine. Tehnika kojim tiskamo je tehnika sublimacije. Ovom tehnikom možemo postići gotovo fotografsku kvalitetu otiska na šalici. Osim višebojnih vektorskih grafika, možemo bez problema odraditi i kompleksnije grafike sa raznim rasterskim prijelazima i gradijentima u nježnim tonovima.

Pratite nas na našoj Facebook stranici T-shirt Workshop

Naš Katalog Poslovnih poklona preuzmite ovdje

Naš Katalog Kalendari 2018. preuzmite ovdje

Imate li pitanja?

UVIJEK DOSTUPNI

Nazovite nas

+385 98 1710 434

Chat now

Naš skype: Gordan Feldbauer

Pošaljite nam e-mail

Top
X