Sublimacija na pamuk – StartUp Premium paket

StartUp paket za sublimaciju na pamuk. StartUp premium paket za sublimaciju na pamuk namjenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale. Pakete smo razvrstali u nekoliko kategorija, a sačinjavaju raznu opremu i alate koji su potrebni za početak rada i stvaranja proizvoda koje ste zamislili. Ukupna kalkulacija troška A4 ispisa sa 60% ispune printa iznosi 2 kn/kom što je vrlo prihvatljivo. StartUp paket za sublimaciju na pamuk u ovoj premium opciji ima sve što vam je potrebno za pokretanje vlastitog posla tiskanja na tekstil.

StartUp paket za sublimaciju na pamuk

Vrlo jednostavna tehnika apliciranja sa niskim troškovima ispisa. Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge. U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira.

StartUp premium paket

U StartUp Premium Paket složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A4 printera, praha za fiksiranjesublimacijske bojetransfer papira i kvalitetne termo preše za majice.

*U ovaj StartUp Premium Paket ubacili smo Stahls-Maxx termo prešu za majice u raznim formatima. Maxx je kvalitetna termo preša za majice sa odličnim 30 godišnjim garancijama na grijač. Više o samoj preši možete pogledati ovdje

Rješenja za početnike

StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno. Ne daju se i ne žele se uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda. Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

Više o ovoj inovativnoj tehnici tiska pogledajte ovdje

Paket sačinjava:

Epson L382 printer A4 formata
4x 1 dcl sublimacijske boje
150 grama praha za fiksiranje
100 listova transfer papira
Maxx termo preša 
Driver za instalaciju
Upute za korištenje
Support video za instalaciju.

NAPOMENA:

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
  • Profil za Epson preuzmite ovdje
  • Podešavanje printera ovdje
  • Temeperatura apliciranja 185°
  • Vrijeme apliciranja 35 sec
  • Skida se na hladno
  • Osjetljivo na pomake prilikom spuštanja aplikacije na majicu.

*Prerađeni Epson printer: Pošto u ovom sistemu radimo preradu te ne koristimo originalne Epson boje na sami printer ne možemo dati garanciju.

Tisak majica

 

Video Tutorial:

Opcija termo preše

Stahls Maxx 28×38 cm, Stahls Maxx 38×38 cm, Stahls Maxx 40×50 cm

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "StartUp Premium Paket – Sublimacija na pamuk opcija sa termo prešom"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.