Sublimacija na pamuk – StartUp Standard paket

StartUp Standard paket. StartUp paket za sublimaciju na pamuk. StartUp premium paket za sublimaciju na pamuk namijenjeni su mladim StartUp tvrtkama koji započinju svoj put u segmentu tiska na tekstilne i razne druge materijale. Pakete smo razvrstali u nekoliko kategorija, a sačinjavaju raznu opremu i alate koji su potrebni za početak rada i stvaranja proizvoda koje ste zamislili. Ukupna kalkulacija troška A4 ispisa sa 60% ispune printa iznosi 2 kn/kom što je vrlo prihvatljivo. StartUp paket za sublimaciju na pamuk u ovoj premium opciji ima sve što vam je potrebno za pokretanje vlastitog posla tiskanja na tekstil.

StartUp paket za sublimaciju na pamuk

Vrlo jednostavna tehnika apliciranja sa niskim troškovima ispisa. Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge. U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira.

StartUp Standard paket

U StartUp Standard Paket složili smo sve što vam je potrebno za prijenos određene aplikacije na bijele i svijetle majice i tekstil pomoću Epson A3 printera L1300praha za fiksiranjesublimacijske bojetransfer papira i kvalitetne termo preše za majice. Nakon dužeg vremena u našu ponudu uvrstili smo i A3 printer za tisak tehnikom sublimacije na pamuk. Sa ovom opcijom većeg printera dobili smo vrlo tražene varijantu većeg printa ovom tehnikom sublimacije na pamuk.

*U ovaj StartUp Standard Paket ubacili smo Stahls-Maxx termo prešu za majice u raznim formatima. Maxx je kvalitetna termo preša za majice sa odličnim 30 godišnjim garancijama na grijač. Više o samoj preši možete pogledati ovdje

Više o ovoj inovativnoj tehnici tiska pogledajte ovdje

Paket sačinjava:

Epson L1300 printer A3 formata
5x 1 dcl CMYK+K sublimacijske boje
150 grama praha za fiksiranje
100 listova A3 transfer papira
Maxx termo preša opcija
Driver za instalaciju
Upute za korištenje
Support video za instalaciju.

NAPOMENA:

  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi.
  • Ovaj sistem u A3 formatu nije namjenjen tisku velikih površina sa velikim ispunama.
  • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R
  • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
  • Profil za Epson preuzmite ovdje
  • Podešavanje printera ovdje

*Prerađeni Epson printer: Pošto u ovom sistemu radimo preradu te ne koristimo originalne Epson boje na sami printer ne možemo dati garanciju.

 

Opcije StartUp paketa

Paket sa termo prešom 40×50 cm, Paket bez termo preše

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "StartUp Standard paket – Sublimacija na pamuk Epson A3"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Bicycle Love – T-shirt print design

250,00kn 199,00kn + PDV

Dark Cassette – T-shirt dizajn

100,00kn150,00kn + PDV

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.