Gea Data doo

Stahls Grip Cover sheet – Zaštita kod apliciranja

  • Grip Cover sheet
  • Grip-38×48-web

Stahls Grip Cover sheet – Zaštita kod apliciranja

11,0020,00 + PDV

Stahls Grip Cover sheet – Zaštita kod apliciranja. Zanimljiv alat koji služi kao zaštita aplikacije kod termo transfera na razne podloge. Stahls Accessories

Opis

Stahls (Asccessories – Alati- Dodaci)

Stahls Grip Cover sheet – Zaštita kod apliciranja. Termo preše i oprema – Vrhunska tehnologija termo transfera na različite tekstilne ili ne tekstilne materijale. Kvalitetni strojevi koji vam omogućuju kvalitetan otisak i jednostavno, te olakšano rukovanje istima. Stahls je jednostavno moćni saveznik koji ne suspreže niti pred najzahtjevnijim zadaćama, uvjek vjeran pratitelj na kojeg se možete osloniti bez potrebe za zamjenom. Vrhunska kvaliteta i odlične garancije sigurno su velika odgovornost koje je Stahls postavio kao visko dignutu letvicu konkurenciji. Ono što vam mi nudimo prvenstevo je komunikacija, podrška, savjet i edukacija. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju opciju koja će odgovarati Vašem tipu poslovanja, bilo da ste početnik ili profesionalac u poslu koji koristi termo transfer kao oblik ukrašavanja raznih vrsta materijala.

Stahls Grip Cover sheet – Zaštita kod apliciranja

Stahls Grip Cover sheet  je zanimljiv alat koji služi kao zaštita aplikacije kod termo transfera na razne podloge. Namjena mu je bolje fiksiranje vaših aplikacija tj. termo folija na razne materijale. Kod apliciranja dizajna, prekrijte aplikaciju Cover Sheet papirom. Nakon apliciranja prekrijte aplikaciju te još jednom i zaprešajte dizajn. Termo folija će biti utisnuta u pore materijala i biti će bolje fiksirana, a time i sama kvaliteta i trajnost kod održavanja. Odličan alat za apliciranje na teže dostupnim mjestima kao što su šiltevi od kapa, ili kod utiskivanja termo folija u pique materijal kod polo majica. Cover Sheet nakon apliciranja ostavlja laganu teksturu na vašoj aplikaciji. Posebno dizajniran za korištenje kod Stahls Cad-Cut folija (Premium plus i Sports Film). Ovaj se materijal ne preporuča kod korištenja aplikacija bojom ili postupkom sublimacije.

  • Visoko kvalitetna silikonska zaštita za fiksiranje aplikacija.
  • Cover sheet premazan silikonom.
  • Specijalno dizajniran za CAD-CUT® i CAD-COLOR® materijale.
  • Ostavlja laganu teksturu nakon aplicianja.
  • Dimenzija 40x50cm.

Katalog termo preša preuzmite na linku ovdje

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Format i pakiranje

Format 40×50 cm 10 listova, Format 40×50 25 listova

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange