Gea Data doo

Epson SureColor F500 – Desktop produkcijska sublimacija

Akcija!
 • Epson SureColor SC-F500
 • Epson SC F500 Sublimation

Epson SureColor F500 – Desktop produkcijska sublimacija

30,002.699,00 + PDV

Epson SureColor SC-F500. Epsonov desktop produkcijski sublimacijski printer iz role kompaktnog formata od 24´ koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne sublimacijske materijale.

Opis

Epson – Sublimacijski Produkcijski sistemi

Epson SureColor SC-F500. Epsonov novi produkcijski sublimacijski printer iz role kompaktnog formata od 24´. Ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne sublimacijske materijale. Epson SureColor SC-F500 profesionalni je digitalni desktop sublimacijski pisač s role razvijen posebno za proizvodnju visokokvalitetnih ispisa tekstila i promotivnih materijala. Pisač je dio cjelovitog Epsonovog paketa, sve proizvodi i podržava jedan proizvođač, čime se jamči besprijekoran rad svih elemenata. Epsonove ispisne glave PrecisionCore TFP jamče visoku protočnost i dugi vijek proizvodnje, dok kapljice tinte promjenjive veličine poboljšavaju visokokvalitetne rezultate.

Desktop produkcijska sublimacija

Zajedno s ispisnim glavama, Epsonov komplet punjivih catridge-a  tintom ostvaruje najbolje rezultate. Epson SureColor SC-F500 printa iz opcija rola ili arak a ovisno o vašim potrebama, a da ne morate kalkulirati da li je isplativija rola ili arak. Printanje je sad jednostavne i brže pošto je tu opcija lakšeg ulagnja role ili arka, što će svakako skratiti vrijeme. WiFi povezivanje je odlična opcija jer uklanja svaku prepreku za nesmetan rad sa vašim printerom. Epson SC-F500 opremnljen je LCD 4.3-inch toch screen monitorom za olakšan pristup i rad sa aplikacijama.  Epson SureColor SC-F500 opremljen je  LFP Accounting Tool-om  koji kompletno izračunava tekuće troškove ispisa, te vam time daje uvid u konačnu cijenu ispisa. SC-F500 je dio Epsonovog cjelovitog end-to-end rješenja za ispis, koje uključuje tintu, software i papir. Svi elementi dizajnirani su za rad u savršenom skladu.

Sistem ispisa srednjeg formata

Epson – SureColor SC-F500 vrlo je jednostavan sistem sublimacijskog printera manjeg i srednjeg formata koji se koristi za tisak aplikacija za razne ili tekstilne ili promotivne materijale. Ovakav printer odlična je zamjena za sve printere koje koristite za tisak na šalice , majice, i ostale sublimacijske materijale. Široka primjena ovakvih sublimacijskih printera pronašla je svoje mjesto u raznim tvrtkama koje se bave proizvodnjom sportske odjeće.

Epsonov novi SC-F500, 24-inčni pisač za sublimaciju boja, stvoren za pomoć promotivnim kućama, foto laboratorijima, proizvođačima odjeće i fotokopiraonama da povećaju izbor usluga koje nude kupcima. Bez obzira proizvode li se tiskani etuiji za mobitele, krigle, podloge za miševe, majice ili jastuci. SC-F500 nudi brzinu, pouzdanost i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) malim tvrtkama, a za njegovo postavljanje, upravljanje i održavanje nije potrebno specijalno znanje.

Epson sublimacijska boja

Epson SC F500 koristi najmoderniju sublimacijsku boju te ima  rješenje nadopunjive bočice tinte (bočice od 140 ml mogu se puniti/koristiti i prilikom tiskanja). Ove refil boje nude opciju nadopunjavnja tako da niste ograničeni o originalnim punjenjem nego možete nadopunjavati boju iz većih pakiranja. To će vam svakako uštedjeti vrijeme, a definitivno i novac. Epson SureColor SC-F500 koristi klasičan CMYK sa razlučivosti ispisa od 2400 x 1200 dpi što je svakako vrlo visoka kvaliteta printanja. Svakako odlično riješenje desktop printera nevjerojatne kvalitete tiska te minimalne potrošnje boje. Sve potrebne informacije i support pogedajte na Epson Podrška.

Kratki rezime Epson SureColor SC-F500 printera

Epson SC F500 odličan je middle cost level sublimacijskog printera kojeg možemo koristiti za ispis transfera za široku paletu sublimacijskih proizvoda koje imamo u ponudi. Ovim printerom jedna srednja ili manja grafička tvrtka može dobiti vrlo jednostavnog partnera za ispis transfera za tekstilne i ne tekstilne sublimacijske proizvode.

Sa ovim Epson SureColor SC-F500 možete raditi ispis za tisak na keramiku i poliester te razne druge sublimacijske. Možete tiskati na materijale kao što je sportska odjeća ili razne vrste sublimacijskog poklon programa. Epson SureColor SC-F500 za razliku od ostalih sublimacijskih sistema iz role, ovaj printer ne zauzima puno prostora. Odličan je desktop printer za svaki malo veći stol. Epson SC F500 odlikuje se niskom potrošnjom boje i te Low Cost cijenom refill tinte od samo 550 kn/litra. Ukratko zanimljiv printer sa jako puno mogućnosti za ispis transfera za široku paletu sublimacijskih proizvoda.

*Napomena: Svu opremu iz naše ponude moguće je realizirati putem GRENKE leasinga. Za dodatne informacije te eventualne izračune pošaljite nam upit u naš kontakt obrazac.

Epson SureColor F500 Brošura

Epson F500 specifikacije:

 • Boje
 • Crna, Cijan, Žuta, Magenta
 • Kapacitet spremnika s tintom 110 ml
 • Konfiguracija mlaznica 800 Mlaznice za crnu boju, 800 Mlaznice po boji
 • Razlučivost ispisa 2.400 x 1.200 dpi
 • Formati papira 24″, A3 (29,7×42,0 cm), A4 (21.0×29,7 cm)
 • Mediji u roli s rubovima ispisa
 • Način rada 1: 3 mm (gore), 3 mm (desno), 3 mm (dolje), 3 mm (lijevo)
 • Odgovarajuća debljina papira 0,05 mm – 0,21 mm
 • Automatsko uvlačenje dokumenata Da
 • Roll Capacity – Diameter
 • Roll 1: 119 mm
 • Roll Capacity – Weight
 • Roll 1: 4.200 g
 • Potrošnja energije 22 W, 0,2 W (isključiti)
 • Napon AC 100 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz
 • Mjere proizvoda 970‎ x 811 x 245 mm (širina x dubina x visina)
 • Masa proizvoda 29 kg
 • Razina buke Operation (Roll): 50 dB (A)
 • Opseg isporuke: Ink set, Maintenance box, Kabel za napajanje, Upute za određivanje postavki, Softver (CD)

 

Dodatne informacije

Težina 35 kg
Opcije

Epson SC F500 sublimacijski printer sa bojama, Epson Cyan 140ml T491200, Epson Magenta 140ml T491300, Epson Yellow 140ml T491400, Epson Black 140ml T491100

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange