Gea Data doo

Stahls Transfer Foils – Metalizirane folije za majice

  • Stahls Transfer Foils
  • Foil transfer

Stahls Transfer Foils – Metalizirane folije za majice

230,00kn450,00kn + PDV

Ove trendi multitasking folije u raznim uzorcima i bojama koriste se kod ukrašavanja u više varijanta prijenosa ove aplikacije na vaše dizajne bez rezanja.

Obriši

Opis

Stahls Transfer Foils

Stahls Transfer Foils. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Više informacija o Stahls termo folijama, razne tutoriale i video prezentacije možete pogledati na StahlsTV.com

Adhesive Transfer Folije (Sublimacija na pamuk)

Stahls Transfer Foils su ukrasne folije koje se koriste kod ukrašavanja Vaših dizajna. Ove trendi multitasking folije u raznim uzorcima i bojama koriste se kod ukrašavanja u više varijanta prijenosa ove aplikacije na vaše dizajne bez rezanja. Ove folije se mogu koristiti i kod Cad-Cut materijala i kod tehnike Sublimacije na pamuk.

Stahls transfer folije za podlogu koriste Adhesive (ljepljivu) foliju koja se izrezuje na rezaču folije (cutteru) te se u raznim varijantama prenosi na dizajn. Ovaj se transfer također se može koristiti i sa Cad-Cut Sports Film i Premium folijama. Ove transfer folije dolaze u paleti od četrnaest zanimljivih boja ili uzoraka. Preporučljivi materijali na koje se radi apliciranje su pamuk ili mješavine pamuka. Foil transfer također se može koristiti i kod tehnike sublimacije na pamuk a postupak je vrlo jednostavan. Nakon ispisa vašeg dizajna na printeru te apliciranja na majicu, preko vaše već gotove aplikacije postavite transfer foliju te istu aplicirajte istom temperaturom i vremenom kojim ste aplicirali isprintani dizajn. Nakon što se folija na dizajnu potpuno ohladila skinite foliju.

Dostupne dimenzije:

  • 30 cm x 7.1 m rolla (rose gold, amethist, cooper, green, leopard, orange, pink, clasic rainbow, holo rainbow silver, red, sapphire blue, teal, bright silver, yellow gold)

 

Dodatne informacije

Colours

, , , , , , , , , , , , , ,

Možda će vam se također svidjeti…

x