Gea Data doo

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Epson printeri

Akcija!
 • S-Race transfer papir za sublimaciju Epson
 • lonček web1
 • lonček web
 • subli salica web
 • salica gel boje
 • Sublimacijski Metalni Lončić

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Epson printeri

Original price was: 18,00€.Current price is: 16,00€. + PDV

S-Race – Transfer papir za sublimaciju – Epson printeri. Papir je namjenjen je za tisak sa sistemom sublimacijskih boja na vodenoj na bilo kojim tintnim printerima.

Opis

Visoko kvalitetni transfer papir za sublimaciju

S-Race transfer papir za sublimaciju Epson. U našoj ponudi imamo razne vrste repromaterijala i dodataka za tisak tehnikom sublimacije. Visoko kvalitetni repromaterijali pripremljeni za ovu tehniku izrađeni su po svim standardima te zadovoljava sve certifikate o kvaliteti i postojanosti. Kod nas potražite visoko kvalitetne sublimacijske šalice sa Orca sublimacijskim premazom perive u perilicama posuđa. Razne vrste sublimacijskog repromaterijala koje možete pogledati u našim katalozima. U ponudi imamo poliesterske majice poznatog brenda B&C u raznim varijantama modela. U ponudi imamo sublimacijske boje i sistem Sawgrass SubliJet za tisak na keramiku i poliester, te sistem Chromablast za tisak na pamučne majice. Kod nas možete pronaći i kompletnu opremu koja vam je potrebna za tisak ovom tehnikom od termo preša i Ricoh i Epson printera, do raznih vrsta pribora.  Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i uslugu tiska na šalice iz naše ponude.

Transfer papir za sublimaciju na Epson printerima

S-Race transfer papir za sublimaciju Epson. Papir namjenjen je za tisak sa sistemom sublimacijskih boja na vodenoj na bilo kojim tintnim printerima. Transfer papir za sublimaciju Epson odlično se pokazao na L300 i L310 A4 ili L1300 te L1800 i A3 te novom generacijom Epson SC F100 pisačima kao i na ostalim pisačima koji koriste sublimacijske boje na vodenoj bazi. Podešavanje profila obojenja vrši se u samim postavkama printera. Uz kvalitetne boje Vaše će aplikacije na proizvodima imati gotovo fotografsku kvalitetu. Ovaj upojni papir prima u sebe boju te istu toplinom otpušta. Isprintane boje su čiste bistre i živopisne. Ono što je bitno da otpušta svu boju te vrlo malo te boje ostaje na njemu. Vrlo jednostavan sistem koji se koristi kod tiska na razne sublimacijske materijale i poliester. U skupini proizvoda na koje se može aplicirati ovim transferom naveli bi, sublimacijske šalice, puzzle, podloge za miša, maskice za mobitele, privjeske, magnete,  te još mnogo različitih proizvoda koji su tvornički pripremljeni za sublimacijski tisak. Odličan je za male obrte i radionice, pogotovo fotografe koji mogu ponuditi male personalizirane poklone svojim kupcima. Kako funkcionira tisak na šalice pogledajte ovdje

 • S RACE J15120, 120g/m2, A4/100 – Epson/SC F100 
 • Visoko upojni transfer za sublimacijske boje na vodenoj bazi
 • Bistar i čist otisak bez duplexa
 • Konstanta kod sublimiranja nema toniranja ili promjena u tonalitetu.
 • Pogodan za meke i tvrde podloge
 • Printabilna samo jedna strana transfera 

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Format

S-Race Epson A4 100 listova

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange