Predlošci – Mockups

Predlošci ili mockupovi služe za web prezentaciju vašeg brenda ili vašeg proizvoda. U našoj ponudi možete pronaći predloške i mockupove raznih proizvoda na koje možete raditi implementaciju vaših logotipa. Posložene mockupove svojih proizvode možete postavljati na svoje web stranice. U našoj web ponudi možete potražiti predloške za tekstilne proizvode, promocijske proizvode, vizitkarte, rolup bannere, letke, razne pakete logotipa, te još mnogo raznih drugih predložaka. Naša ponuda se često nadopunjuje novim i interesantnim predlošcima. Ovi predlošci MockUp mogu se editirati u svim modernim grafičkim programima. Isporučujemo ih kao PSD datoteke sa uključenim uputama za korištenje. Budite uvijek u toku. Pratite na našem facebook profilu T-shirt Workshop i budite uvijek u toku koji su novi mockupovi u ponudi, te koji su na Akcijskim ponudama. Predlošci | MockUp

* Zadržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Prikazuje se svih 6 rezultata

-20%Posjetnice - Predložak - MockUp

Posjetnice – Predložak – MockUp . PSD file koji se lagano uređuje.  Mockup predlošci imaju namjenu online prezentacije Vašeg brenda ili proizvoda.

Posjetnice – Predložak – MockUp

250,00kn 200,00kn + PDV
-20%T-shirt MockUp - Scene Generator

T-shirt MockUp – Scene Generator. PSD file koji se lagano uređuje.  Mockup predlošci imaju namjenu online prezentacije Vašeg brenda ili proizvoda.

T-shirt MockUp – Scene Generator

250,00kn 200,00kn + PDV
-20%Street T-shirt Predložak

T-shirt Mockup predlošci imaju namjenu online prezentacije Vašeg brenda ili proizvoda.

Street T-shirt Predložak

250,00kn 200,00kn + PDV
-20%Urban Hoodie Predložak

Ovi predlošci namijenjeni su online shopovima koji u svojoj ponudi koriste slike proizvoda na kojma se nalaze vlastiti dizajni.

Urban Hoodie Predložak – MockUp

250,00kn 200,00kn + PDV
-20%Urban T-shirt Predložak

Urban T-shirt Predložak. PSD file koji se lagano uređuje. T-shirt Mockup predlošci imaju namjenu online prezentacije Vašeg brenda ili proizvoda

Urban T-shirt predložak

250,00kn 200,00kn + PDV