Gea Data doo

Epson sublimacijska boja – F100 – F500

Akcija!
  • Epson sublimacijska boja - F100 - F500
  • Epson-SC-F100-printer
  • Epson-T49N
  • epson-inks
  • Epson sublimation

Epson sublimacijska boja – F100 – F500

30,00 (226,04 HRK)45,00 (339,05 HRK) + PDV

Epson sublimacijska boja – F100 – F500 koristi najmoderniju sublimacijsku boju te ima  rješenje nadopunjive bočice tinte od 140ml

Opis

Epson – Sublimacijski Produkcijski sistemi

Epson SureColor SC-F500. Epsonov novi produkcijski sublimacijski printer iz role kompaktnog formata od 24´. Ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne sublimacijske materijale. Epson SureColor SC-F500 profesionalni je digitalni desktop sublimacijski pisač s role razvijen posebno za proizvodnju visokokvalitetnih ispisa tekstila i promotivnih materijala. Pisač je dio cjelovitog Epsonovog paketa, sve proizvodi i podržava jedan proizvođač, čime se jamči besprijekoran rad svih elemenata. Epsonove ispisne glave PrecisionCore TFP jamče visoku protočnost i dugi vijek proizvodnje, dok kapljice tinte promjenjive veličine poboljšavaju visokokvalitetne rezultate.

Desktop produkcijska sublimacija

Zajedno s ispisnim glavama, Epsonov komplet punjivih catridge-a  tintom ostvaruje najbolje rezultate. Epson SureColor SC-F500 printa iz opcija rola ili arak a ovisno o vašim potrebama, a da ne morate kalkulirati da li je isplativija rola ili arak. Printanje je sad jednostavne i brže pošto je tu opcija lakšeg ulagnja role ili arka, što će svakako skratiti vrijeme. WiFi povezivanje je odlična opcija jer uklanja svaku prepreku za nesmetan rad sa vašim printerom. Epson SC-F500 opremnljen je LCD 4.3-inch toch screen monitorom za olakšan pristup i rad sa aplikacijama.  Epson SureColor SC-F500 opremljen je  LFP Accounting Tool-om  koji kompletno izračunava tekuće troškove ispisa, te vam time daje uvid u konačnu cijenu ispisa. SC-F500 je dio Epsonovog cjelovitog end-to-end rješenja za ispis, koje uključuje tintu, software i papir. Svi elementi dizajnirani su za rad u savršenom skladu.

Sistem ispisa srednjeg formata

Epson – SureColor SC-F500 vrlo je jednostavan sistem sublimacijskog printera manjeg i srednjeg formata koji se koristi za tisak aplikacija za razne ili tekstilne ili promotivne materijale. Ovakav printer odlična je zamjena za sve printere koje koristite za tisak na šalice , majice, i ostale sublimacijske materijale. Široka primjena ovakvih sublimacijskih printera pronašla je svoje mjesto u raznim tvrtkama koje se bave proizvodnjom sportske odjeće.

Epsonov novi SC-F500, 24-inčni pisač za sublimaciju boja, stvoren za pomoć promotivnim kućama, foto laboratorijima, proizvođačima odjeće i fotokopiraonama da povećaju izbor usluga koje nude kupcima. Bez obzira proizvode li se tiskani etuiji za mobitele, krigle, podloge za miševe, majice ili jastuci. SC-F500 nudi brzinu, pouzdanost i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) malim tvrtkama, a za njegovo postavljanje, upravljanje i održavanje nije potrebno specijalno znanje.

Epson sublimacijska boja

Epson SC F500 koristi najmoderniju sublimacijsku boju te ima  rješenje nadopunjive bočice tinte (bočice od 140 ml mogu se puniti/koristiti i prilikom tiskanja). Ove refil boje nude opciju nadopunjavnja tako da niste ograničeni o originalnim punjenjem nego možete nadopunjavati boju iz većih pakiranja. To će vam svakako uštedjeti vrijeme, a definitivno i novac. Epson SureColor SC-F500 koristi klasičan CMYK sa razlučivosti ispisa od 2400 x 1200 dpi što je svakako vrlo visoka kvaliteta printanja. Svakako odlično riješenje desktop printera nevjerojatne kvalitete tiska te minimalne potrošnje boje. Sve potrebne informacije i support pogedajte na Epson Podrška.

Ispis manjeg formata Epson F100

Epson SC F100 – Sublimacijski printer. Ovo je prvi Epsonov sublimacijski pisač u desktop verziji A4 formata sa tvorničkom garancijom. S dimenzijama stolnog pisača za format A4, SC-F100 je savršen za proizvodnju promotivnih i personaliziranih darova kao što su šalice, privjesci za ključeve, navlake za telefone i drugi mali artikli, kada je prostor na stolu vrlo cijenjen. Zadovoljava i potrebe proizvođača tekstila koji žele stvoriti proizvode po mjeri kao što su male torbe, pregače, trake i jastučići.

Potpuno sveobuhvatno rješenje za ispis

SC-F100 dio je Epsonovog sveobuhvatnog rješenja za ispisivanje koje uključuje tinte, upravljački program i papir koji su osmišljeni da zajedno skladno funkcioniraju. Za dodatnu bezbrižnost osigurano je jamstvo od 1 godine ili 6000 listova, što god se dogodi prije. S omogućenom platformom Epson Cloud Solution PORT, korisnici mogu pratiti troškove ispisa i uporabu tijekom vremena.

Kvalitetni rezultati ispisa

Epson SC F100 – Sublimacijski printer. Ovaj kompaktni sublimacijski pisač dizajniran je za proširenje poslovnih mogućnosti pomoću ispisa visoke kvalitete na širokom rasponu poklona i promotivnih dobara. Razine kvalitete i konzistentnosti postižu se pomoću Epsonove ispisne glave PrecisionCore MicroTFP i tablice za pretraživanje (LUT) dizajnirane za promotivne materijale i darove, kao i krute podloge.

Povećanje produktivnosti

Pisač SC-F100 nudi brz ispis te nizak ukupan trošak uporabe za mala poduzeća, a pritom za postavljanje, rukovanje ili održavanje pisača nije potrebno stručno znanje. Bočice s tintom od 140 ml omogućuju jeftiniju alternativu spremnicima s tintom i omogućuju tvrtkama da dulje rade, čime se smanjuje prazan hod.

Epson SC F100 – Sublimacijski printer. Ovo je prvi Epsonov sublimacijski pisač u desktop verziji A4 formata sa tvorničkom garancijom. S dimenzijama stolnog pisača za format A4, SC-F100 je savršen za proizvodnju promotivnih i personaliziranih darova kao što su šalice, privjesci za ključeve, navlake za telefone i drugi mali artikli, kada je prostor na stolu vrlo cijenjen. Zadovoljava i potrebe proizvođača tekstila koji žele stvoriti proizvode po mjeri kao što su male torbe, pregače, trake i jastučići.

  • Sublimacijski transfer papir S-race za Epson printere potražite ovdje

Dodatne informacije

Dostupne boje

F100 Cyan T49N100 – 140ml, F100 Magenta T49N100 – 140ml, F100 Yellow T49N100 – 140ml, F100 Black T49N100 – 140ml, F500 Cyan T491200 140ml, F500 Magenta T491300 140ml, F500 Yellow T491400 140ml, F500 Black T491100 140ml, F100 Maintenance box S210125

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange