Gea Data doo

SubliJet UHD sublimacija – Sawgrass Ricoh SG500 printer

Akcija!
  • SubliJet UHD sublimacija - Sawgrass Ricoh SG500 printer
  • sg500
  • UHD sublijet Ricoh

SubliJet UHD sublimacija – Sawgrass Ricoh SG500 printer

50,0054,00 + PDV

SubliJet UHD sublimacija – Sawgrass Ricoh SG500 printer. Boja namjenjena je za tisak na Ricoh SG500 sublimacijskim gel printerima nove generacije.

Opis

Nova Generacija sublimacije sa Ricoh SG500

SubliJet UHD sublimacija – Sawgrass Ricoh SG500 printer. Printer za sublimaciju, sawgrass SG500, nova je generacija pisača iz Ricoh linije. Kao što većina korisnika već zna, Ricoh je nešto najbolje što se sublimaciji desilo u posljednjih 10 godina. Toliko pouzdan a opet toliko za korištenje jednostavan printer, sublimacija još nije imala. Posljednji model koji smo imali, Ricoh SG3110DN, već se godinama ne proizvodi i konačno smo dočekali novi model.

Sawgrass SG500 UHD boja s potpuno novom formulom u proizvodnji, namjenjena za SG500 i SG1000 Ricoh modele pisača ponovno uvodi revoluciju u ispisu za sublimacijsi tisak. Nikada ne dozovolite kompromis kod kvalitete. Tim stavom i rzmišjanjem se povodi Sawgrass i kada je sublimacijska boja u pitanju, Sawgrass se niakda ne zadovoljava sa “dovoljno dobro”. Vaš Sawgrass SG500 ili SG1000 sistem dolazi sa SubliJet UHD bojama, savršenim za sve tvrde i meke sublimacijske podloge. Vrhunski tim kemijskih tehničara konstantno poboljšavaju sublimacijske boje koje su 100% proizvedene u USA. SubliJet UHD sublimacija – Sawgrass Ricoh SG500 printer savršene boje za savršen proizvod tehnikom sublimacije.

Napredna Sawgrass tehnologija

Stvoriti vrhunsku formulu za proizvesti sublimacijsku boju treba vremena, strpljenja i expertnog znanja. Zahtijeva vrhunsku sirovinu i dubinsko poznavanje njenih karakteristika. Sawgrass je iznimno ponosan što ima tako kvalitetan i predan R&D team koji konstantno poboljšava formulu za SG printere kako bi svojim korisnicima ponudio najbolje moguće rješenje i kvalitetu.

Sawgrass svoju boju proizvodi od početka. Koriste najfiniji dye prah te svaku boju zasebno obrađuju. Tako proizvedeni koncentrati boja daju optimalne karakteristike ispisa. Nokon što su tehničari zadovoljni formulom, boja ide u zasebni odjel kotrole kvalitete nakon čega tek smije ići u punu proizvodnju.

Proizvodnju boje shvaćaju jako ozbiljno i stoga testiraju svaku seriju proizvedene boje te u daljnji promet puštaju samo onu seriju koja je zadovoljila njihove rigorozne standrade.

Sawgrass boja je drugačija. Proizvodena je isključivo za sublimaciju te za SG pisače

 

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dostupne boje

SG500 UHD Crna 31ml, SG500 UHD Cyan 31ml, SG500 UHD Magenta 31ml, SG500 UHD Yellow 31ml, Tank za otpadnu tintu SG500

x
Secured By miniOrange